Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה דקל ליפגוש אותך היה שווה לי יותר

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

למסירה דג, מהסוג "חתול מהלך".

גודלו כ 20-25 ס"מ.

ימסר למי שמגדל דגים מהסוג הזה ויודע לטפל בהם.

הדג נמסר מכיוון שהוא תוקף דגים הקטנים ממנו.

*ניתן לפנות בפרטי.

*התמונה להמחשה.

ל'

817.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שני מסכי שפופרת בגודל 17 אינץ'.

תקינים.

כל הקודם זוכה.

אני מתל אביב.

ניתן לפנות בהודעה פרטית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
למסירה דג, מהסוג "חתול מהלך".

גודלו כ 20-25 ס"מ.

ימסר למי שמגדל דגים מהסוג הזה ויודע לטפל בהם.

הדג נמסר מכיוון שהוא תוקף דגים הקטנים ממנו.

*ניתן לפנות בפרטי.

*התמונה להמחשה.

ל'

נמסר.

שבת שלום.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כמה דברים משל עצמי - כולם חדשים, הוזמנו בטעות מאיביי/DX התגלה שלא התאימו, ואין לי צורך בהם:

כבל USB לHTC S1 / S900 / Pro / Pro2 / TD2 / 3G / G2 (זה לא כבל מיקרו או מיני USB) נמסר

מתאם OTG למיני USB (מיני USB זכר ל-USB נקבה, למכשירים שתומכים USB OTG ובעלי חיבור מיני USB - לא מתאים פיזית לכל האנדרואידים החדשים).נמסר

נרתיק מוקשח (סיני שקר כלשהו דמוי אוטרבוקס) לאייפון 4/4S. נמסר

מודול אודיו לסמסונג גלקסי S2 (שקע אוזניות, רטט, רמקול ומיקרופון עליון). עדיין אקטואלי

הכל נמצא בחדרה - להגיע ולקחת, לא שולח בדואר רשום/גוביינא/DHL/FEDEX/UPS (מספיק אני מוסר בחינם דברים שבזמנו שילמתי עליהם כסף).

לפנות בפרטי

עוד למסירה - ספר היינס לסיטרואן קסנטיה דור 1 עדיין אקטואלי

נמצא בחדרה

לפנות בפרטי

5 תווים.

תודה לthe pawer of spl על הפלייסטיישן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מוט מייצב קדמי עליון למיצובישי קולט/סופר לאנסר. (בין השנים 93-97 אם אני לא טועה).

נמצא בירושלים.

בקרוב ימצא את עצמו בפח :/

ImageUploadedByTapatalk1374350216.728161.jpg

*הפיטבולית לא נכללת בעסקה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני מוסר בחינם אין כסף בקבוק ערק של המותג ערקס. לאחר שלגמתי ממנו כמה שלוקים הבנתי שזה כבר לא יקרה ביננו.

נמצא באיזור השרון ומידי פעם גם בשפלה. בה"פ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תכלס, זאת פשוט הטעייה של הציבור לקרוא לחרא הזה ערק. אני שומר אותו רק למען הסיכוי הזעיר שקיים מישהו בפורום הזה שהפסולת הכימית הזאת תערב לחיכו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

חברים, אני מתחנן: קחו את זה ממני! אם אני אשפוך את זה לביוב, אני מניח שלא יעבור זמן רב עד שהפקחים של המשרד להגנת הסביבה יתדפקו על דלתי בעודם מלווים בשוטרים.

פורסם
חברים, אני מתחנן: קחו את זה ממני! אם אני אשפוך את זה לביוב, אני מניח שלא יעבור זמן רב עד שהפקחים של המשרד להגנת הסביבה יתדפקו על דלתי בעודם מלווים בשוטרים.

That's the spirit!

אני לא חושב שמישהו יקח את זה ממך כשאתה מתאר את זה ככה :roll:

אני אומר, שא בתוצאות ותסתכן בפקחים מאשר להרעיל חבר פורום.

• תוכן חדש...