Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסכם - האם יש בו תועלת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החסכם לא בא על מנת לעכב לנו מילוי של כוס מים. הוא מיועד להרכבה במקומות אשר בהם יש יציאת מים "מתפזרת", כגון במקלחת: אם עד עכשיו יצאו לכם מהמקלחת 100% מים, לאחר התקנתו יוכלו לצאת רק 75% מהמים לאותו זמן נתון (נגיד. אני לא יודע בדיוק). עדיין תצאו נקיים מהמקלחת ועדיין יחסכו מים. כך גם בנטילת ידיים. המון המון מים הולכים לאיבוד בהשפרצה לצדדים, ומכשיר זה הוא בעצם סוג של צמצם. זה הכול.

פורסם

לא יותר פשוט לפתוח את הברז 25 אחוז פחות?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ברור שיותר פשוט.

אתה מכיר ישראלי אחד, שאם יאמרו לו מהיום לפתוח פחות את הברז - הוא יעשה את זה?

ומי שכן ויש לו רק כוונות טובות - איך יווסת ואיך ידע? ועד שיגיע לתוצאה הנכונה - לא יתבזבזו מים?

יותר פשוט להתקין חסכם, רק צריך לדעת איפה (לא על מכונת כביסה, למשל...).

פורסם

אני לא פותח את הברז בעוצמה שגורמת למים להשפריץ לכל כיוון ולא מטעמי חיסכון.

העצלנות שלי לנגב אחרי זה מסביב את כל המים גורמת לי לפתוח פחות את הברז

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם הספיקה נשארת קבועה ,אז הקטנת שטח חתך תגדיל את מהירות המיים ,לא ? אז מה היתרון בברז עם חסכם/ן . כספי ? אני מתבסס על הבדיקה של LIRAN :lol:.

• תוכן חדש...