Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי יופי של הצעת מחיר בוא נגיד ככה לא עובר את ה100 אלף, + קודנית, כספת, מרימי שמשות, חיישני רוורס לרכב חדש,

העיניין הוא שגם כשמדובר ברכב חדש אני הולך להיות יד 2 ברישיון בגלל השיעבוד של הרכב לחברת המימון :(

זה לא הולך להוות קצת בעיה כשארצה למכור את הרכב? הרי האדם שיקנה יצטרך להיות יד שלישית לא?

עד כמה זה משפיע על ירידת הערך של הרכב? (למרות שזה לא ליסינג כמו של חברות, אלא מימוני)... אשמח לתשובות.

תודה חברים.

פורסם

לא ברור,

מה הקשר שעבוד ליד? זה שיש לך שעבוד כי לקחת הלוואה אין לזה שום קשר ליד.

יכול להיות שהרכב יד שניה כי היה בשימוש אצל אלדן. ממה שאני מבין מדברך לא מדובר ברכב חדש.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מדובר ברכב ליסינג מאלדן לא מהיבואן, הרכב הוא חדש 0 ק"מ...

ככה שאלדן הם ה00 ואני אהיה היד השניה או איך שזה הולך...

בעצם כשארצה למכור הבנאדם יהיה יד 3 לא? בכל מקרה מה שמעניין אותי בכל הדבר הזה זה כמה ירידת ערך תהיה לרכב כשארצה למכור?

כמו ליסינג מצוי של חברות או שלליסינג מימוני יש פחות ירידת ערך?

נ.ב יש להם רכבים חדשים למכירה כאלו שהיו מייועדים לליסינג וגם כאלה שמיועדים להשכרה, אני החלטתי לקחת כזו שמיועדת לליסינג כי ברישיון הם רושמים זאת, חוץ מזה שאני כקונה תמיד נרתע מ"השכרה" בהיסטוריה של הרכב...

מה דעתכם?

פורסם

אלו רכבים שבד"כ ישבו שנה + אצל היבואן בנמל (ויותר זול למכור אותם לחברות השכרה במקום להחזיר אותם ליצרן, כמו שהחוק מחייב) , בתנאי אכסון לא אופטימליים (נמל אילת והחום של הקיץ).

קח בחשבון שזה לא עושה טוב (בלשון המעטה) לגומיות וצינורות גומי.

עכשיו שיש לך יותר מידע, אם זה עדיין מתאים לך, תתחדש , ושיהיה בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לפעמים אלה גם רכבים מעסקאות שבוטלו ברגע האחרון, זה קורה יותר לאחרונה.

אגב איזה מבחר של רכבים יש? ראיתי באתר שלהם רק מאזדה 3 אחת זהובה...

אפשר לדעת בבקשה את המחיר המדוייק?

אני שמעתי על מקרים כאלה שחברת הליסינג ציידה את הרוכשים בטופס חתום על ידה שמצהיר שהרכב לא שימש אף אחד כשהיה בבעלותם והוא נמכר ללקוחות עם 0 קילומטרים, דבר שהחלט יכול לעזור לך במכירה. שווה לשאול אותם אם הם מוכנים לדבר כזה.

בהצלחה!

פורסם

כדאי לך לבדוק כמה זמן עבר מאז הרכב הגיע לארץ.

יכול להיות שזה פשוט השיטה של דלק מוטורס להפטר מהמלאי בלי לתת הנחות ללקוחות הפרטיים ואז הוא לא בהכרח שנה+ בארץ.

נשאלת השאלה אם תמורת הנחה שווה לך להשתתף במשחק המלוכלך הזה של דלק מוטורס וחברת הליסינג כי הרי העסקה הזו פוגעת בלקוח הפרטי.

במקום שהלקוח יקבל את מלוא ההנחה באה חברת הליסינג וגוזרת קופון בדרך. לדעתי זה מסריח.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

השאלה מה אפשר לעשות חברים?

זה ברור שיש ם איזה קומבינה, מה גם כשבטלפון הכל ורוד, הלכתי לאחר פתיחת הפוסט כאן לאלדן, ראיתי את הרכב כי חשוב לי לראות לפני קניה ולא לקנות חתול בשק! בעיקרון חדשה הכל טוב והכל יפה, מסתבר עשה 2 ק"מ (לטענתם מהירדה מהגרר, הכנסה להאנגר הזה שלהם, שטיפות פה ושם הרכב זז מדי פעם לטענתם) דבר שני לא הסתדרתי איתם במחיר ובנתיים ביטלתי והלכתי משם.

אין מה לעשות משהו תמיד מריח מסריח כשיש לך עסק עם גופים כדולים שאתה יודע מראש שהולכים לעשות עלייך כסף!

הרי ברור שהם קנו את זה מהיבואן בזיל ומוכרים ביקר, זה לא שאנחנו הקונים יכולים לעשות משהו נגד זה, ככה זה בארץ על כל דבר, אתה תמיד נדפק, בגלל זה אני מחפש רכב כבר 4-5 חודשים והמחשבה שמנסים לעבוד עלייך בהחלט לא מקלה על כך :(

תודה לעונים.

פורסם

תראה, עם כל הכבוד לזה ש"גוזרים עליך קופון" זה בסדר גמור.

כי גם אלדן וגם דלק מוטורס הן קודם כל חברות רווחיות.. שמטרתן להרוויח.

אז זה צריך להיות לך ברור שהן ירוויחו פה.

לי העסקה נשמעת לא רעה כי אתה עדיין מקבל פה רכב עם 2ק"מ :shock: במחיר טוב.

שווה לבדוק (כמו שכתבו לפניי) כמה זמן הרכב עמד ולפי זה להחליט.

בהצלחה.

סער

נ.ב.

גם אני מחפש רכב כבר מעל חודש, מסכים איתך, באמת סיפור לא קל.

פורסם

1. כדאיות הרכישה תלויה בהפרש המחיר למול רב חדש ולמול רכב מקביל יד שניה משנת 2008 (לא ברור מהאימייל שלך בכמה מדובר).

2. אם תחזיק ברכב כמה שנים, אז יד נוספת לא אמורה להרתיע.

3. אם תחליט לרכוש את הרכב כדאי לבקש אישור בכתב מאלדן על כך שקיבלת את הרכב עם 2 ק"מ (ואלי אף לצלם את מד המהירות עם תאריך), כדי שתוכל להציג זאת בעתיד לרורכשים פוטנציאליים.

פורסם

סליחה?

אפשר להבין איפה הכדאיות?

ב100 אלף, הוא קונה רכב שנתון 2008, שעוד חודשיים מוכרים 2010

רכב שהוא יופיע כיד שניה ברישיון ותכלס זה לא משנה ממש כמה קילומטרים כל אחד מהבעלים נסעו, הוא יד שניה וזה מה שמשנה למי שירצה לקנות את הרכב בעתיד.

נוסף להכל, הוא יופיע ברישיון כרכב ליסינג.

מה שגם אומר שהוא לא מאובזר ובגרסה הבסיסית ביותר.

לפי מוטוקאר ויד2, הגרסה הבסיסית עולה 115, חדשה מהחנות, 2009\2010

פורסם

תראה, זה פשוט מאוד.

ב-100K ש"ח לדעתי אין עסקה טובה יותר.

אם הוא יכול להרשות לעצמו עוד 15 אלף או כמה שהתוספת למזדה 3 החדשה עולה, אז וואלה אולי שווה להוסיף.

אבל אם התקציב הוא 100K ואתה שואל אותי האם העסקה משתלמת או שעדיף לקנות סוויפט/סיריון? אז מזדה 3.

גם אם זה נהג יחיד בלי משפחה שנוסע רק בת"א.

• תוכן חדש...