Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל כך קשה למצוא? BMW E46 COUPE

AUDI-BOY
שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים.

לצערי הרב אני מחפש קרוב לשנה במוו 323 ומעלה משנת 99 ומעלה קופה.

הלכתי לראות קרוב ל10 מכוניות, או שצבועות, או גמורות, או אצל הבני דודים, או ערסים שהאוטו נעקץ על ידי חוב וצריך לפרוע אותו ואל תדאג וכו'..

או שמצד שני הן יד 5 ומעלה ואף פעם לא מצויין ק"מ.

ואם כן מוצאים במצב טוב אז היא 318 שבקושי זזה והבחור רוצה 20 מעל כי היא נדירההההה...

מה עושים האם לוותר? מישהו מכם יצא לו לפגוש מישהו שקנה אחת במצב טוב?

הדרישות שלי מהרכב הם הנאה, איכות, אבזור, וניהוג.

אני לא רוצה אקורד בגלל שכולם קונים ולא רוצה B4 בגלל שהיא שנתון מתקדם ולא רוצה מיאטה בגלל שהיא קטנה מידי.

אני כבר לא יודע מה עוד לחפש, האופציה השנייה היחידה שיש זה 156 ואותה יש לי כבר היום.

אין לי פחד מתקלות, עדיין ברזומה 2 אלפות ו3 לנצ'יות וולקן אחת וסופה שעד היום עומדת בחניה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור לך שאין הרבה מכוניות בארץ אבל ישנם.

אם יש לך פיתרון אחר לתחבורה, ואתה עקשן, ואתה מוכן לנסוע לכל מקום בארץ, בסוף תצליח. את ה-E30 קופה שלי לקח לי כשנה וחצי של חיפושים למצוא, וזה היה שווה. את ה-E46 מצאתי יחסית בקלות, אבל הייתי צריך 4 דלתות.

טיפ: נסה לשאול במוסכים של BMW, אולי מישהו מכיר לקוח שמעוניין למכור. נדמה לי שגם אצלינו במועדון היה מישהו שמוכר 330ci, אבל כרגע אני לא מוצא את הפרטים. אם תמצא במועדון, אלה תמיד מכוניות מטופלות באהבה.

כשתמצא אחת טובה, אני בטוח שלא תתאכזב.

אם מה שאתה מציג בתור אלטרנטיבה, לדעתי עדיף להמשיך לחפש BMW.

בהצלחה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך איזה מישהו שאתה מכיר באיזה מוסך כלשהו באיזור המרכז??

אגב יש פה ושם מציאות אבל הם לפחות 20 אלף מעל למחירון זה שערוריתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מירושלים, ואין צורך בקשרים, פשוט תיכנס למוסכים ותשאל.

אני לא יודע מה הקשר של המחירון למציאות היום, אבל אוטו שמטופל באהבה עם קילומטראז' סביר בהחלט שווה 20 אלף מעל מחירו של רכב מוזנח וקרוע. אם במחיר המחירון הרכבים מוזנחים, סימן שזה מה שמחיר המחירון מייצג.

אגב, מספר ידיים גבוה יחסית, אינו צריך להפריע לך אם הרכב במצב טוב.

לגבי פשרה, יש לך אפשרות להתפשר על רכב 4 דלתות, שגם עולה פחות במחירון אם אני לא טועה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עמוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודשיים מאוחר יותר...

אתם מבינים? היא יד 7.

לי אישית אין בעיה לקנות, אבל אני יודע שאף אחד אחר ככה לא יהיה יד 9 זה מה שמבאס.

והזמן עובר ואני עדיין לא מוצא....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאתה אמר מחירון למה אתה מתכוון?!. לב.מ.וו יש מחירון משלה במיוחד לE46 קופה יש תספות של חבילות עור וגג וכו'...

עכשיו מכרתי אחת כזו אם 110000 ק"מ כל התוספות שרק חלמת אה ויד 3

גם לי לקח למצוא אותה כימעט שנה והיא היתה מנוע 2000 וולטרוניק ולא מעל.

אם אתה מחפש 323 ומעלה כימעט ואני נזהר להגיד אין למצוא! סבירות!

אך ראיתי מישהו שמנסה המון זמן למכור אחת כמו שלי ולא מצליח כי הוא לא כל כך נראה מתאמץ

דבר איתי אני יפנה אותך

נ.ב

318 דגם וולטרוניק 143 כ"ס כולל כל החבילות

יד 4 140000 ק"מ

הנדסאי רכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא צריך לחשוש לקנות רכב של בני דודים, הם אוהבים מכוניות משקיעים בהן ולא כולם רק הורסים ומתעוללים ברכבם. יש הרבה מכוניות שהן לא של בני דודים והן במצב רע מאוד וכך גם היחס שהן מקבלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...