Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר חודש של מסיבות טבע,אני כנציג הפושטקים [להלן:חבריי] מחפש ומעוניין בשמי ובשמם ,המלצה למסיבה איכותית [האוס,קצת שחורה טיפה ישראלי]להיום [3.10.09] באיזור קסריה עד רעננה כפר סבא[ולא להזכיר הרצליה ודרומה-תודה מיציתי!],קהל יעד:21+ נורמאלי ואיכותי.

עדיפות למסיבות קיבוצים.

אשמח לשמוע כל מידע בנידון .

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בזמנו היה משהו נחמד בקיבוץ העוגן (בין חדרה לנתניה).

עשה חיפוש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

קמתי לפני שעה,היינו אתמול ב"אבלה"[לשעבר]היה מפוצץ ,סלקצייה לפנים הרבה זמן לא ניתקלתי בכזו סלקציית רצח,לצערי לא הכניסו 3 מהחברה שלנו,ואחרי שעה חצי שהם מנסים לעבור סלקציה ,יצאנו אליהם וזרמנו שוב להרצליה .

אהה ואיך לא ,פינקו לי את האיביזה בשריטה חדשה..

חוזר שוב למסיבות טבע [אגב יש הפקה מטורפת 10-11.10.09].

יום טוב.

פורסם

איכסה אבלה הזה גועל נפש, צהובים שחושבים את עצמם, באים למסיבות עם סנדלים וחולצת סיום קורס, מעורר בי בחילה.

פורסם

גם אני לא סובל את כל מסיבות הקיבוץ למיניהן, אבל יש המון שדווקא אוהבים את זה. כל אחד וההעדפות שלו.

הרצליה בכל הכוח :-D:twisted:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הרצליה בכל הכוח :-D:twisted:

מסכים אותך.

רק שבזמן האחרון השוטרים שם מוציאים את כל החשק..

• תוכן חדש...