Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבעלותי פורד פוקוס אשר עברה טיפול טיימינג + תקופתי במוסך מורשה כולל תיקון של פלנג' מים דולף וריקון חשבון הבנק שלי (לזכות המוסך יאמר שהשתדלו לבוא לקראתי עם המחיר)

הבעיה החלה בדרך חזרה מהמוסך- כפי שניחשתם הרכב התחמם..., המאווררים עובדים, מלאו לי מי קירור מקוריים, ויצאו בועות אויר מהרדיאטור וכעת לא יוצאות יותר(כך שיתכן ואין יותר אויר במערכת?)

כתגובה ביטלו לי את הטרמוסטט ואכן הרכב לא מתחמם... הוא לא מגיע לחום עבודה כלל..., וזה מדאיג אותי.

ראשית מה חום העבודה הרצוי למנוע של פוקוס?

התרמוסטט הוא תרמוסטט ייצרן? יתכן ויש סידרה דפוקה או דגם דפוק? ואם כן אז איזה דגם לדרוש? (אפילו אם זה לא חלק מקורי של יצרן אבל מפתיע לטובה)

קראתי את השירשורים בנושא ולמען האמת אני יותר חסר אונים- אין לי שום חשק להיכנס להרפתקת "חפש את הבעיה" ולהחליף את כל המכלולים כמו קודמי עד שבמקרה הבעיה תתגלה כ- יוניט חום סורר, והאם יתכן וזו הבעיה?

ואם מוסך מורשה לא יודע לפתור את הבעיה ומאלתר אז למי נותר לי לפנות... מוסך נוסף רק יעלה את התהייה מי מהם צודק...

חשוב לי לציים שלפני כשנה החלפתי את כל מערכת הקירור מהמאווררים דרך הרדיאטור , הצנרת והמשאבה... כך שלא נראה לי שזה הכיוון...

המוסך מתנהג בהוגנות ומנסה לפתור את הבעיה אבל אני לא מרוצה מהאילתור...

הבנתי שיתכן שמנועים מזדקנים יוצרים לחצים על הטרמוסטט... אבל לא יתכן שאין לזה פתרון בדמות טרמוסטט מתאים הרי אמורים להחליף אותו אחרי 120,000 ק"מ...

תודה רבה, ובבקשה תשובות מבוססות.

שלושה דברים אסור להרוס-כלי נגינה ישנים רכבים ישנים ויצירות אומנות,אבל בעצם הסעיף האחרון כולל את שני הראשונים...

פורסם

אמרת שההתחממות התחילה אחרי הביקור במורשה.

1. אל תפנה לאף מוסך אחר! חזור למורשה שישברו את הראש. (כדי שבהמשך לא תגיע למצב שמוסכים מאשימים אחד את השני ואתה נדפקת).

2. מה בדיוק עשו בטיפול, כתבת רק לגבי הטיימינג.

3. ביטול התרמוסתת הוא פתרון זמני בלבד, נסיעה על מנוע קר = צריכת דלק גבוהה + בלאי מואץ, דרוש תיקון נטול קומבינות.

4. במידה ואכן רדיאטור נקי, ומאווררים עובדים, ואין תרמוסתת - יש לוודא תקינות משאבת מים , ומאחר ובמוסך התעסקו עם הטיימינג, מן הראוי שיוודאו שלא הייתה איזו פאשלה עם המשאבה (טעות אנוש).

שיתכן שצירוף של חוסר סירקולציה + תרמוסתת יגרמו לרתיחת המים (וכאן לא יעזרו הרבה- מי הקירור, והמאווררים, אם המים לא זורמים דרכם כראוי.)

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

אותה בעיה גם אצלי

היום החלפתי משאבת מים יחד עם הטיימינג אבל עדיין אותה בעיה, אפילו שלחנו את הרדיאטור לניקוי

ואמרו שהוא בסדר גמור ולא סתום...

מה עושים?

פורסם

ביטול הטרמוסטט מהווה בעיה אתית ומקצועית מבחינתי,לא יתכן שמוסך שמכבד את עצמו עושה דברים כאלו,מחר יחליטו לבטל את המשאבת מים ויעבדו בשיטה התרמוסיפונית,נשמע הגיוני?.

חזור למוסך ושיטפלו בך במקצועיות.

• תוכן חדש...