Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלום.

מי שיש לו פתרון לבעיה שאציג בבקשה להגיב, זה התחיל לפני חודש לערך בזמן נסיעה ארוכה שהיה די חם, הרכב התחיל לאבד כח והתחיל לגמגם כמו כן גם שהעברתי לטיפטרוניק הוא לא הגיב ונשאר על D כשעצרתי והתחלתי שוב בנסיעה היה לא מאוד קשה לצבור מהירות כאיו הוא התחיל בהילוך שלישי.

כיבוי הרכב לא פתר את הבעיה רק לאחר מנוחה של 15 דק' לערך הרכב חזר לעצמו. ומאז בכל פעם שאני מבצע נסיעה ארוכה הבעיה מופיעה.

דברים שכבר שבצעתי ללא הצלחה: החלפת שמן גיר בחברה, ניקוי רדיאטור קירור של המנוע+גיר (היו נקיים לחלוטין), בדיקה במחשב ללא תוצאות.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

תקלה כזו לא תדליק מנורת תקלה .

הבדיקה מתבצעת עם חיבור צינורות ושעון לחץ דלק וניסוי דרך ארוך מומלץ לבצע את הבדיקה במוסך גם מההיבט הבטיחותי והכלים היעודיים הנדרשים לבדיקה.

פורסם

תודה, אבדוק זאת ביום שלישי. אך איך הקשר בין משאבת דלק לגיר הטיפטרוניק שלא משתנה גם בתצוגה בעת התקלה?

פורסם

אהלן, יש לי משהו דומה, דווקא במנוע קר, בנסיעה ראשונית של ה-10 דקות הראשונות של הבוקר, הבעיה נעלמת אחרי שהמנוע מעט מתחממם, האוטו אחרי טיפול, לא דולקות נורות ויש לו צריכת דלק מטורפת של 1:6 בנסיעה עירונית רגועה סבירה, זה אמיתי??? כמה האוטו הזה צריך לצרוך, שלי שנת 2003

בבעלותי: 5008 שנת 2011, 407 שנת 2006.:lol:

פורסם

ערב רב

שים לב מדובר בגיר רציף CVT ולא גיר אוטומטי

שמן מקורי בלבד, בכמות של 10 ליטר ללא שום תוספים

מוחלף בטכניקה מסוימת כאשר המנוע עובד

יתכן שמקור הבעיה הוא משאבת הדלק כמו שאמרו קודמי

מעבר לכך בדוק בית מצערת

ובדוק מע' פליטה לסתימות

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

כמו שאמרתי הגיר הוא גיר רציף CVT, הרכב אחרי טיפול, שמן גיר לא הוחלף, כל כמה זמן מחליפים??. הפסקתי לטפל בקרסו כי הם פשוט שוחתים, האם חבור הרכב למחשב בחברה יפתור את הבעיה... אני גם לא אוהב את הנסיונות האלה להחליף סתם חלקים. רוצה פתרון אמיתי לבעיה....

בבעלותי: 5008 שנת 2011, 407 שנת 2006.:lol:

פורסם

אצלי ברובר גם גיר רציף מסוג CVT-EM בספר רכב כתוב שיש להחליף שמן כל 80 אלף ק''מ .

קרה לי גם פעם אחת מקרה דומה עם הרכב (העליות של ירושלים, מזגן, פקקים) הרכב גם התחיל לא לסחוב , אך נסע . למחרת הרכב נסע כרגיל כאילו לא קרה כלום , התקשרתי למוסכניק שלי שגם אמר משהו על משאבת דלק , אבל יותר חשוב אמר שאם הבעייה נעלמה או חוזרת לעיתים רחוקות אז יהיה מאוד קשה לאבחן אותה ועדיף (לארנק) שאני לא יעשה כלום בינתיים ויחכה שהבעייה תחריף .

• תוכן חדש...