Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

המצבר ככל הנראה סיים את תפקידו (רק לאחר שנה מצבר שנפ) , יש לי תחושה שעשיתי טעות ובתחילה הוצאתי את חיבור המינוס מהמצבר ולאחר כמה זמן חיברתי חזרה והצלחתי להניע את הרכב, אך לאחר כמה פעמים שוב הרכב אינו נדלק רק נורת האימובלייזר דולקת לאחר הקשת סיסמא ונראה שרק היא פועלת כראוי ברכב (רק נראה) כי כל השאר אינו דולק, לא שעון, לא אורות, לא ....

בתחילה ראיתי את האורות האדומים של המצבר (בלוח) ... אבל עכשיו אין כל זכר (רק אימובילייזר) ברגע שאני מנסה להניע יש רעש כמו ניצוץ מהמצבר.

:?: האם זה בכלל נכון להוציא את כבל המינוס מהמצבר ולאחר שעה להחזירו ולנסות להניע שוב את הרכב? כנראה שכאן כבר טעיתי למרות שהרכב הניע לאחר פעולה זו. אבל כנראה שגרמתי לבעיה נוספת.

האם לאחר שברור שהמצבר ריק כדאי לנתק אותו לגמריי ולהזמין מצבר חדש או שיש סיכוי שיש עוד בעיה כמו אלטרנטור... אשמח לעזרה, כיוון ...

הרכב משנת 1993 דייהטסו.

תודה

פורסם

ניתוק המינוס והחזרתו לא אמור לגרום לבעיה שלא היתה קודם.

בנוסף, מצבר שמת אחרי שנה זה לא כ"כ סביר. יותר הגיוני שאין טעינה ולכן המצבר פשוט נפרק.

לגבי הקולות שאתה שומע, אני רק יכול להניח שאלו הם הרעשים של נסיון לסובב את הסטרטר שעולים בתוהו

בגלל שהמצבר, כאמור, פרוק.

אם המצבר בן שנה, בדוק אם יש לו אחריות, אם כן - גש לבדיקה/החלפה.

בפועל רוב הסיכויים שדווקא האלטרנטור אינו טוען, ואת זה יוכל לבדוק כל חשמלאי (וגם במקום בו קנית את המצבר).

אם אין אחריות -ויש לך מטען, נסה לטעון את המצבר מספר שעות, ונסה להניע אז. מניע? גש לחשמלאי לבדיקת טעינה.

לא מניע? גרור את הרכב למוסך לבדיקה.

• תוכן חדש...