Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבררה!

בקרוב אני מתחיל עבודה חדשה ובגלל מיקום העבודה בלית ברירה אני לוקח אוטו מהעבודה.

עליי לבצע באופן יומי נסיעות בין עירוניות במרחק של 160-170 ק"מ ביום.

האפשרויות שלי הן: מאזדה 3 במחיר של 3600 שקל או גטס במחיר יותר נמוך של 2750 שקל, שניהם עם הגבלה של 1000 שקל בדלק.

לצערי המחיר של המאזדה קצת יקר לי, כי בסוף החודש אני עוד אצטרך לשלם על הדלק העודף שלי. משהו כמו 500 600 שקל.

בכל מקרה, הסיפור הוא שאני רוצה לחסוך את הכמה מאות שקלים האלה בחודש, השאלה האמיתית היא האם כדאי לי ללכת על המאזדה 3 או לגטס?

האם הגטס תהיה אמינה ונוחה לנסיעות המרובות האלה? האם שווה לי בעצם "להשקיע" וללכת לכיוון המאזדה על מנת לקבל נוחות? ואף כוח (שזה קצת פחות חשוב לי) כי אני גר בירושלים עם כל העליות וכל זה...

ומישהו יודע איזה מנוע יש לגטס בחברות הליסינג?

אודה לעוזרים!

Polo 2012

פורסם

אתה מוגע לכך שהזקיפה למס גם שונה! תוסיף את זה לעלות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אם אתה לוקח גטס לנסיעות ארוכות תעשה מנוי אצל אורטופד.

היה לי גטס לשבוע כרכב חלופי והייתי צריך להגיע כל יום מת"א לחיפה.

כשהחזרתי את הרכב שקלתי לבקש עמוד שדרה חלופי...

רכב לא נוח, קופצני ולא יציב על הכביש.

פורסם

לדעתי, אקסנט לא יותר נוחה מגטס.

יש לה גימור יותר נחמד, בגאז' יותר גדול, סלון קצת יותר מרווח.

אבל היא קופצנית, המושבים לא תומכים.

ההפרש בין גטס למאזדה 3 הוא גדול מאוד, גם התשלום החודשי וגם תוספת לדלק.

אם אתה רוצה לחסוך, תישאר עם גטס, אבל תיכנס לאחת החנויות של "דר. גב" ותקנה את המושב הכי טוב שיש להם.

ובכך תחסוך גם על אורטופד וגם מזומנים.

אם גם עם הגטס אתה עובר את ה 1000 ש"ח בחודש לדלק, תחפש אפשרות של סיריון. דייהטסו לא בהרבה יותר נוחה מגטס, אבל לפחות היא יותר חיסכונית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף להמלצה על הסיריון (בצורה הנוכחית, לא הקודמת) במקום גטס.

ה3 תהיה נוחב יותר אך יקרה יותר עינין של תקציב, רק אתה יכול להגיד כמה שווה לך נוחות.

גם מאזדה 2 נוחה מ גטס , אני לא יודע לגבי המחיר שלה.

בהצלחה,

נתן.

פורסם

עד ל1 לינואר הזקיפה למס אותו דבר כי שני הרכבים קבוצה 2. ההבדל במחיר אמנם משמעותי, אבל קח בחשבון שאתה נוסע ברכב 170 ק"מ ביום, שזה בשעות העומס להערכתי לפחות 3 שעות, ככה שעדיף שתסע ברכב נוח.

אגב, בנוסף להוצאות הנוספות על הדלק אנא וודא שאין קנסות על חריגת ק"מ, ברוב חברות הליסינג מעל 25K לשנה יש חיובים נוספים פר ק"מ, ולפי מה שאתה מספר אתה הולך לנסוע לפחות 4K בחודש כלומר 48K בשנה.

פורסם

כן אני יודע, עשיתי את החישובים האלה. לחברת הליסינג ולחברה שאני עובד בה לא תהיה ברירה אלא לאשר לי את זה.

אגב, אתה בטוח שהגטס היא קבוצה 2?

Polo 2012

פורסם

אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי עוד עצות בנושא.

אגב,

מישהו יודע מה הצריכת דלק של המאזדה בכביש בין עירוני?

Polo 2012

פורסם

מוזר מאוד שהיא קבוצה 2. אפילו בושה לאמר את זה.

לגבי הצריכת דלק של המאזדה, אני יחסית נהג רגוע, לא רגל כבדה.

בכל מקרה, שמעתי שהצריכת דלק של מלכת המשפחתיות והליסינג לא בדיוק כמו מה שרשום אצל היצרן.

ראיתי אנשים שאומרים שהצריכה בסביבות 9 10 לליטר, זה נכון? אין מצב להיות בסביבות ה12 13?

Polo 2012

פורסם

תבדוק בנוגע לסיריון, רכב יותר נוח מהגטס וגם יותר חסכוני, ואם אתה עובד על פי כמות כסף ולא על פי קילומטרים אז כדאי רכב כמה שיותר חסכוני, המאזדה 3 עושה בערך 1-10 מחוץ לעיר אני מניח שבשיוט של 80-90 תוכל להגיע ל1-12,

בכול מקרה חישוב זריז מראה שתצטרך להוסיף כ1000 ש"ח (חישבתי לפי צריכה ממוצעת של 1-11)

(החישוב שלי מתבסס על זה 170 קילומטר חלקי 11 שזו הצריכה כביכול מראה על 15.5 ליטר ליום, כפול 5 ימי עבודה בשבוע, כפול 4 שבועות בחודש שווה ל310 ליטר בחודש, מכפילים את זה ב6.5 שקל, שזה לצורך ההנחה המחיר של ליטר דלק וקיבלת 2000 שקל בחודש רק על דלק)

• תוכן חדש...