Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי חבר שעבר ברמזור אדום וצולם על ידיד מצלמת רמזור, לנהג אין כל עבירה קודמת, חבר שלי קיבל את הדוח לבית וכתוב שהוא צריך לשלם את הדוח תוך 90 יום, התלום לא מפחיד אותו כל כך, מה שמפחיד אותו זה אם ישללו את הרישיון, אין לו כל עברה קודמת ללא דוחות תנועה, עירייה וכו', בדוח כתוב שיתמלאו לו עכשיו 10 נקודות, השאלה כזו, אם ישללו לו את הרישיון או לא למרות כל העבר הנקי שלו.

תודה לכל מי שעוזר !!

פורסם

אני מאוד מקווה שאכן ישללו לו את הרישיון.

רק אוסיף שבגלל שהוא נהג חדש, על עבירה כזו הוא יאלץ לעשות תאוריה מחדש, וכמובן יקבל עוד שנתיים נהג חדש.

במידה ויתפס שוב - גם טסט מחדש.

פורסם

אני מאמין שישללו לו,כי הוא נהג חדש במיוחד עם ההחמרות עכשיו,העבר נקי לא נראה לי שזה משנה כי השם "נהג חדש" אומר הכל.

שינסה להעביר את זה על אמא שלו או אבא שלו-למי שיש מהם פחות עבירות תנועה אם הוא לא רוצה שלילה.

פורסם

אם הרכב לא בבעלותו והמצלמה צילמה אותו הדוח הולך לאבא שלו ולא לו,אם הדוח מיועד לו אכן ישלל לו הרישיון.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

"נהג חדש עם עבר נקי"

יש לו שבועים רשיון ומתגאה על העבר הנקי שלו...

מקווה מאוד שיורידו אותו מהכביש לתקופה, אם לא יחנכו אותו עכשיו לעולם הוא לא יתחנך!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...