Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

לאחר שהתיעצתי איתכם לגבי שדרוג המגבר אכן החלטתי לרכוש את האודיסון4.5 LRX.

כשהגעתי להתקין אותו החלטתי להוסיף שדרוגים נוספים שיפורטו בהודעה הנוכחית.

תקציר הפרקים הקודמים:

פרק1:

מערכת התחלתית שכללה 6*9 של פיוניר, רמקול 1WAY של פיוניר מקדימה וHU הפשוט ביותר של קלריון.

פרק2:

התקנה אצל מתקין "חאפר" קומפוננט של קיקר (הפשוט ביותר,לא זוכר את הדגם) ומגבר של לייטנינג אודיו STIKE S.400.4

+ עבודת חיווט מהגרועות בהיסטוריה (כבל 8 גייג',שימוש בחיווט המקורי של הרכב לדוגמא)

פרק3:

הגעה לבית ההתקנות אוטו'ס בחיפה,

שידרוג הקומפוננט ל Rainbow SLG,החלפת הHU ל ALPINE 103BT, הוספת סאב JL AUDIO 300 RMS, סידור החיווט (חוץמכבל מתח)

פרק4:

עקב הבנה שמגבר הלייטנינג אודיו הוא די נחות לעומת שאר הרכיבים, החלטתי להחליף אותו ומצאתי את מגבר הAUDISON המדובר אצל אחד מהמוכרים בפורום יד שניה כאן.

חזרתי לבית ההתקנות אוטו'ס ושם נפלה החלטה לשדרג את הקומפוננט עוד סדרה אחת קדימה ל SLC NG 265.25, לעשות איטום לדלתות הקדמיות, ובנוסף החלפת כבל המתח ל4 גייג'.

אני שוב מוכרח לציין לטובה את הצוות של אוטו'ס שעשה עבודה וייעוץ מקצועיים, ולא ניסה "לדחוף" מוצרים בכח.

התוצאה לדעתי מצוינת ושווה את הכסף (הרב) שהשקעתי כאן.

התרשמותכם?

SNC00069.jpg

SNC00072.jpg

SNC00075.jpg

SNC00079.jpg

SNC00081.jpg

SNC00085.jpg

SNC00071.jpg

SNC00074.jpg

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

+ - חודש

אני יודע שזה נשמע טיפה לא הגיוני ואולי אפילו לא רציני, אבל החלטתי ללכת עם זה, והשיקול וההחלטה היו לגמריי שלי להתקדם עוד צעד קדימה בהתאם לשאר הרכיבים בערכת.

אל תבין לא נכון, הייתי מאוד מרוצה מהסט הקודם ולכן בחרתי להתשתדרג לאותה החברה למרות שהיו אופצוית אחרות.

זה משהו קטן שאני יכול להרשות לעצמי ואני די שלם עם זה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...