Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם זה הגיוני שסורק של חברה X אומר לי משהו בעוד סורק מחברה Y נותן לי משהו אחר

או שניהם מצייגים את אותה הבעיה רק שבסורק Y הוא מוסיף עוד תקלה.

זה שכיח? ממה זה נובע?

אשמח לקבל קצת מידע על העניין.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

כפי שכתבת שאלתך התשובה צריכה להיות כן.

לכן כתוב כעת את הפרטים הבאים, איזה מכונית, שנת ייצור, נפח מנוע, איזה הילוכים ומה התקלה.

כמו כן כתוב מה סורק אחד רשם ואיזה סורק ומה רשם השני ואיזה סורק זה.

כך, אולי תוכל לקבל איזו תשובה הולמת מהמקצוענים שבפורום.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יש לי רנו קליאו, מנוע 2 ליטר, ידנית.

ברכב נדלקה נורה, "בעיה חשמלית" ובספר רכב כתוב שאם נורה זו דולקת צריך לחבר למחשב.

נכנסתי למכון דיאגנוסטיקה והמחשב נתן לו תקלה במצערת האלקטרונית, הבחור אמר שצריך להחליף אותה.

יצאתי משם לאחר שהוא מחק לי את התקלה.

החלטתי לבדוק מחירים ולקנות אחת (מחיר: 5000 ש"ח). הבעיה שוב פעם נדלקה לי והחלטתי ללכת למישהו אחר

הפעם, אצלו הופיעה גם מצערת אך גם חיישן TDC.

החלפתי את החיישן (עלות זולה לעומת מצערת: 300 ש"ח) והבעיה נפתרה.

שניהם לא עובדים עם סורק אורגינל של רנו קליפ.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

תופעות של מידע שגוי בסורקים אוניברסאלים ידועה. מכוון שאין לך מקור השוואה לסורק מקורי אין לדעת מי מהסורקים נתן את הקוד הנכון ויכול להיות ששניהם שגו או צדקו, ימים יגידו (אם התקלה תחזור).

פורסם

עקב תקלה ברכב שברשותיי (מנורת EPC נדלקה) הרכב נבדק על-ידי סורק תואם מקורי של חברת SUN שבישר לי שמחשב הרכב דפוק (כן זו ההודעה).

סורק מקורי של VAG החליט שאין לי תקלה.

מאז עברו כ-5 חודשים ו-5000 קילומטר ולא הפיעה שום תקלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

שבת שלום, בדקתי מספר פעמים מכוניות שונות עם נורת תקלות דולקת עם שני סורקים (יש לי 8 סורקים) וקיבלתי אבחון שונה , לדוגמה יום שישי בדקתי סוזוקי גרנד-ויטרה עם בעיה בגיר : סורק +VG הראה TCCS תקול ו-HANATECK הראה מתג רב תפקודי עם נתק/קצר. צריך להיות זהיר במתן האבחון.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...