Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שיש עוד מכוניות.

האקורד היא אופציה לא רעה גם כן. ה-159 ממש לא מיושנת (2006 זה 3 שנים בלבד, חצי מחיי דגם). מונדיאו ברמת הגימור המאובזרת היא גם אופציה מצוינת. בצע נסיעות מבחן על כל הארבע ותחזור אלינו עם התרשמות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הוא לא טועה. הוא התייחס ללה-קרוס הישנה, אתה לחדשה.

אוקי,

בכל זאת מנוע 3.8? תוך יומיים נגמר הטנק..

ברור שיש עוד מכוניות.

האקורד היא אופציה לא רעה גם כן. ה-159 ממש לא מיושנת (2006 זה 3 שנים בלבד, חצי מחיי דגם). מונדיאו ברמת הגימור המאובזרת היא גם אופציה מצוינת. בצע נסיעות מבחן על כל הארבע ותחזור אלינו עם התרשמות.

רוני

אז זהו שאני לא מתכנן לקנות בזה הרגע,

אני חושב על לעשות סבב בכמה חנויות בפר זמן הכי קצר שאפשר על מנת שתהייה לי את ההשווה היחסית הכי טובה שאפשר.

ובגלל זה לפני שאני יוצא אני רוצה לדעת מה מונח לפני.

פורסם

מוזר מאד, כולם פה "מופתעים", ביטויים כמו "עונדה" ו"ב.מ.ו שח ערסים" נשמעים למישהו כאן כמו הבעת דעה רצינית?

השוואה לבוגאטי? אשמח לשמוע ממך רשמים לגבי הנסיעה האחרונה שלך בבוגאטי.

מה שבטוח שקשקשת יש כאן בשפע...

לאט לאט, קצת הגזמתם עם הסקודה. אין ספק שמדובר באחת מבין הדוגמאות היותר טובות לדוגמא של תמורה בעד כסף, אולם חשוב לדעת שמי שקונה רכב כזה (אמנם לא סגמנט פאר), ישנם דברים לא פחות חשובים כמו תדמית, עיצוב וכו.

לאדם יש 240 אש"ח להוציא על רכב שיעשה לו טוב. גם אני אישית הייתי מעדיף אקורד מאובזרת (שהיא יקרה מאד ,נכון) על פני הסקודה. אולי כי גם אני ערס. לדעתי האישית אין להשוות את המראה של הסקודה לאקורד, וזה אולי אחד החלקים החשובים יותר בקנייה אמוציונלית של רכב. אני אמנם לא נביא, אבל עם כל ירידת הערך וכל שאר הדברים, הדעתי ההונדה כן צפויה להיות סחירה יותר בצורה כזאת או אחרת מהסקודה.

אני אישת בכלל הייתי הולך על מונדאו טיטיניום, רכב מאובזר מאד, סופר מרווח, מחיר טוב מאד. בצבע הנכון היא גם תתן

לך לא פחות תחושת "יוקרה".

לגבי ב.מ.ו, אודי וכו', אין לי דעה טכנית כי אני לא מכיר את הרכבים, אבל אני אישית שונא תחושה שמוציאים הון כסף, כדי לקבל איזו שהיא גרסת כניסה למותג פאר, שבפחות כסף אתה יכול לרכוש משפחתית/מנהלים עשירה באבזור מכובדת, מרווחת, חזקה ומרשימה. אותי זה מבאס לשלם רק בשביל המחזיק מפתחות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
תראה, האקורד נראית יותר כמו מכונית מנהלים מבחוץ, מבפנים ללא ספק שהסקודה עדיפה יותר, אבל לדעתי, כשאתה הולך להשקיע 200 אלף ש"ח על רכב, אתה משלם גם על מותג, כשאני רואה סקודה ברחוב ישר האנלוגיה הראשונה שעולה לי לראש זו מונית, סקודה זו מונית נקודה

גם מרצדס זה מונית. אז כל מרצדס שאתה רואה אתה אומר לעצמך שזה מונית? מה עם S קלאס? יש גם מוניות S קלאס.

אבל להונדה אין את רשימת האיבזור שיש לסקודה.

ההונדה לא מרווחת כמוה, לא מפוארת כמוה (לפחות לא כאשר המחירים דומים).

ההונדה לא בעלת מנוע כמו של הסקודה.

+1

באופן אישי הייתי מבצע נסיעת מבחן בב.מ.וו 320 עם מנוע 136 כוחות הסוס, שנמכרת אם אני לא טועה, במחיר של 235K.

בומר הזה משמעותית פחות מרווח משקודה סופרב. בומר טוב - צריך שיהיה אותו הרבה, גם בשאיפה לכמות מנוע וגם לגודל.

לא בדקתי רשימת אבזור של 320 בסיסית, אבל מניח ששקודה לא תיהיה מבחינה הזאת נחותה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מוזר מאד, כולם פה "מופתעים", ביטויים כמו "עונדה" ו"ב.מ.ו שח ערסים" נשמעים למישהו כאן כמו הבעת דעה רצינית?

השוואה לבוגאטי? אשמח לשמוע ממך רשמים לגבי הנסיעה האחרונה שלך בבוגאטי.

מה שבטוח שקשקשת יש כאן בשפע...

לאט לאט, קצת הגזמתם עם הסקודה. אין ספק שמדובר באחת מבין הדוגמאות היותר טובות לדוגמא של תמורה בעד כסף, אולם חשוב לדעת שמי שקונה רכב כזה (אמנם לא סגמנט פאר), ישנם דברים לא פחות חשובים כמו תדמית, עיצוב וכו.

לאדם יש 240 אש"ח להוציא על רכב שיעשה לו טוב. גם אני אישית הייתי מעדיף אקורד מאובזרת (שהיא יקרה מאד ,נכון) על פני הסקודה. אולי כי גם אני ערס. לדעתי האישית אין להשוות את המראה של הסקודה לאקורד, וזה אולי אחד החלקים החשובים יותר בקנייה אמוציונלית של רכב. אני אמנם לא נביא, אבל עם כל ירידת הערך וכל שאר הדברים, הדעתי ההונדה כן צפויה להיות סחירה יותר בצורה כזאת או אחרת מהסקודה.

אני אישת בכלל הייתי הולך על מונדאו טיטיניום, רכב מאובזר מאד, סופר מרווח, מחיר טוב מאד. בצבע הנכון היא גם תתן

לך לא פחות תחושת "יוקרה".

לגבי ב.מ.ו, אודי וכו', אין לי דעה טכנית כי אני לא מכיר את הרכבים, אבל אני אישית שונא תחושה שמוציאים הון כסף, כדי לקבל איזו שהיא גרסת כניסה למותג פאר, שבפחות כסף אתה יכול לרכוש משפחתית/מנהלים עשירה באבזור מכובדת, מרווחת, חזקה ומרשימה. אותי זה מבאס לשלם רק בשביל המחזיק מפתחות.

תודה על הבעת הדעה,

עזרת לי פה, כי אני באמת איתך פה בדעה שמראה הרכב הוא

"אחד החלקים החשובים יותר בקנייה". :wink:

לגבי המונדיאו,

את העיצוב לא אהבתי, לדעתי הוא נדוש מדי..

עוד דעות?

פורסם

אם הייתי מוציא רבע מיליון שקל הייתי רוצה רכב קצת יותר "קלאס" מסקודה..

נראה לי שכל הסטיגמה הזאת של רכב של ערסים זה מפגר.. אנשים שיש להם ב.מ.וו או מרסדס בגרמניה או שוויץ הם ערסים?

אני מציע לו שיקח לרכיבת מבחן את ה.מ.וו, שיקח את הסקודה, את ההונדה ואת הפורד.. תוך דקה הוא כבר ידע למה הוא מתחבר, ויש לי הרגשה שזה יהיה לב.מ.וו..

פורסם

מה הקטע לקחת במוו פשוטה ביותר עם אבזור של ליסינג, ומנוע חלש ביחס למתחרות?

כל זה בגלל השם? אם אתה רואה כזאת במוו ברחוב אתה אומר "וואווווו"?

נו באמת

תמיר.

פורסם

אני לא מבין,אנשים פה מחפשים רק פוזה,מה עם האיכות של הרכב,הסקודה רכב מצויין,חזק בהרבה מההונדה,מבחינת מרווח,פאר,ואיבזור עולה בהרבה על ההונדה,כל עוד שזוכרים שגם הסקודה וגם ההונדה רכבים עממיים טובים.

פורסם
אם הייתי מוציא רבע מיליון שקל הייתי רוצה רכב קצת יותר "קלאס" מסקודה..

נראה לי שכל הסטיגמה הזאת של רכב של ערסים זה מפגר.. אנשים שיש להם ב.מ.וו או מרסדס בגרמניה או שוויץ הם ערסים?

אני מציע לו שיקח לרכיבת מבחן את ה.מ.וו, שיקח את הסקודה, את ההונדה ואת הפורד.. תוך דקה הוא כבר ידע למה הוא מתחבר, ויש לי הרגשה שזה יהיה לב.מ.וו..

למה פורד יותר "קלאס" מסקודה ?

פורסם
מה הקטע לקחת במוו פשוטה ביותר עם אבזור של ליסינג, ומנוע חלש ביחס למתחרות?

כל זה בגלל השם? אם אתה רואה כזאת במוו ברחוב אתה אומר "וואווווו"?

נו באמת

מנוע 2000 סמ"ק זה קצת?? מה הוא צריך יותר.. לא חבל על הדלק??

פורסם

אף אחד לא דיבר על המנוע.

הדגש הוא ברכב זה רמת האיבזור מול רמת המחיר והתמורה לכסף.

האיבזור הוא קמצני מאוד ביחס למחיר היקר להחריד שאתה משלם.

במחיר זול בהרבה אתה רוכש את הסופרב, שבעיני היא מושלמת

שלומי.

פורסם

לפותח השרשור:

דעתי האישית היא, שמכוניות סקודה לא נראות טוב, לא יעזור (למעט צבעים מסוימים על האוקטביה ועל האוקטביה הספורטיבית). וגם עיצוב הפנים נראה שעטנז בין VW דור נוכחי לקודם. הרבה פה ממליצים על הסופרב (הכעורה לדעתי - הכי מצחיקה היא בשחור, כ"כ יומרנית...), אבל שאלת נכון: לכמה יש? ובכן, אולי לשנים, שאף אחד מהם לא הגיב כאן אם קראתי נכון. אז כן, דעתו של רוני נחשבת כי הוא באמת מנוסה ומנסה. והסופרב היא באמת כנראה good value for your money, אבל "ערך" נמדד לא רק במרווח פנים במושב האחורי ובאבזור.

אני הייתי מתכוונן על שני רכבים אחרים מאותו קונצרן: פאסאט 1.8T, או A4. גם BMW וגם ב- AUDI, תוכל לקבל בלי כל קושי הנחה של מספר אחוזים מהמחירון הרשמי, מה שאומר שיש אפרשות לא רעה לקרב את ה- A4 1.8T לתקציב שלך. אמנם מלמעלה, אבל אם תבחר מלמטה - עדיין הייתי מעדיף את הפאסאט על הסקודה.

אז אולי אני פשוט ואולי אני פשטני. בפועל, אצלי הפאסאט תעלה חיוך שהסקודה לא מסוגלת (למעט בגרסאות הספורטיביות, שחולקות את מנוען עם ה- GTI, ואגב אתה יכול להזמין לך אחת כזו מהסוכנות - זו אופציה נחמדה מאוד).

והנה 3 המועמדות שלי: פאסאט 1.8T ו- A4 1.8T (עם הסתייגות מממשק המשתמש של ה- A4 שאתה צריך לאהוב אותו או לא), וכן אוקטביה 2.0T, עדיף באפור אנטרקטיקה בגרסת LTD (אם מייבאים).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה לך,

גם אני חושב כמוך..

אבל תראה:

A4 - מחיר של 240 למנוע יחסית חלש, כשקבוצת המנועים הטובים (1.8T ומעלה..) מתחילים מסיבות ה 270 אלף.

ד"א: תוכל להסביר לי למה התכוונת ב "תוכל לקבל בלי כל קושי הנחה של מספר אחוזים מהמחירון הרשמי"?

הרי המחירים הם קבועים ולא הסוחר בחנות קובע אותם, מכאן, איך אני יכול פשוט ככה לקבל הנחה?

הפאסאט - אם תשיב לב ותבדוק צריכת דלק בין מכוניות כמו שאני עושה,

תבין שהאוטו הזה הוא בין הזוללים הכי גדולים בטווח של המשפחתיות/מנהליות של עד 220 אלף.

ולגבי הסקודה כנ"ל כמוך.

אני יוותר עליה.. ולא בגלל שאני "ערס" שרוצה שלאוטושלי יהיה שם,

אלא משום שזו הפעם הראשונה שסקודה בכלל מוציאה דגם ברמה כזאת, או לפחות מנסה להוציא..

למה לי לקחת סיכון בחשש שאני יתאכזב אחר כך?

וחוץ מזה לדעתי, לא סתם לאוטו יש שם משלו עם מוניטין משלו שהופך אותו למה שהוא,

לכן מה עדיף:

לקחת אוטו עם מוניטין לא בשמיים במחיר משתלם, או לשלם קצת יותר ולדעת שקיבלת 100% איכות?

תקנו אותי אם אני טועה! :wink:

פורסם

סבא שלי רכש סוקדה סופרב חדשה מהחברה לפני כשבועיים,ביקרתי עימו בכמה סוכנויות והסתכלנו על קאדילאק CTS,מרצדס E,טויוטה קאמרי.(אני מודע לכך שהן לא באותו סגמנט,סבא לא באמת מבין ברכבים אך הפרוטה מצויה בכיסו וישנן דרישות כמו רושם,הידור,נוחות ואף שם המותג שהיווה בעיה ומחסום פסיכולגי עד שהשתכנע)

לסופרב ישנו אפקט הגעה והיא מרשימה למרות שהיא איננה יפייפיה.

כפי שאמרו נותנת תמורה גבוהה למחיר ומצוידת במכלולים הזהים לאחיותיה היקרות בעשרות אלפי שקלים(שלא בהכרח מספקים תמורה גבוהה יותר).

הרכב מתנהג היטב והמנוע-תיבת הילוכים הם פנינה טכנו'.

אל תתרגש מהסמל ,בצע נסיעת מבחן על המונדיאו ועל הסופרב (2 פינליסטיות בעלות קהל יעד שונה).

בהצלחה

• תוכן חדש...