Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה]- רוצה להגיע למפגש היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

יש לי בעיונת, אני גר באשדוד ואני רוצה להגיע היום למפגש באיצטדיון ליד קניון איילון.

הבעיה: אין לי מושג איפה הקניון נמצא :oops::oops:

מישהו יכול לכוון אותי?

תודה רבה למי שיעזור.

שי. :)

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

אביעד, תודה!

אתה יכול קצת לפרט יותר...

(בוא נגיד שאני לא מכיר כ"כ טוב את כבישיי ארצנו.... :oops: )

אם זה יעזור, אני יודע להגיע עד לבני ברק (שמסתכלים לצד שמאל,רואים את פז'ו-סיטרואן מהכביש....) כאילו ממש לפני הכניסה לפתח-תקווה.

שי.

פורסם

אתה עובר את מחלף בר אילן , תראה אחרי שתעבור אותו בצד השני של הכביש את קוקה קולה, ומגרש גדול של לובינסקי. ביציאה הקרובה אתה יורד מהכביש המהיר (פ"ת). פונה שמאלה בצומת שאליה אתה מגיע אחרי הירידה. ממשיך ישר עד שאתה עובד 2 תחנות דלק , הראשונה של דור, השניה - לא זוכר,(זה נסיעה של כמה דקות לא משהו קצרצר). אחרי התחנה השניה בצומת המרומזר אתה פונה ימינה ישר עד הסוף ואז אתה באזור של המפגש, תשאל איפה הבאולינג, חברי הפורום נמצאים חניה אחת אחריו, בחניה של מסעדה כל שהיא שאני לא זוכר את שמה.

גיא.

פורסם

כל הכבוד..

אני רואה שמצאת :D

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
כל הכבוד..

אני רואה שמצאת :D

כן :D

לקח לי קצת זמן אבל מצאתי :!:

דר"א, אתם אחלה חבר'ה :!::!: (ליביו, רוני, עמית, הרמן, דני, לירן, איציק...בטח שכחתי עוד כמה..)

שבוע הבא אני כנראה גם אגיע....

תודה רבה לליביו על הכבל ועל ההיכרות עם כולם, היה נחמד!

שי. :wink:

פורסם

אין בעיה... שמח שנהנית ... תבוא גם פעם הבאה תשאר עוד קצת אני אומר לך אתה מפספס המון צחוקים

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...