Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לפני קניית רכב. עשיתי סיבוב על טויוטה קורולה שנת 2008 עם גיר אוטומטי (בפירוש לא רובוטי). מנסיוני הדל ברכבים חדשים הבחנתי בדבר הבא. ברכב עבד המיזוג וידוע לי שהוא מקשה מעט על הרכב . בנסיון להאיץ בכביש עירוני (בנסיעה של 40 - 50 קמ"ש ) שמתי לב שיש האטה משמעותית כאשר אני לוחץ על הגז ולאחר כשניה וחצי הוא מגיב בהאצה טובה. ניסיתי כמה פעמים ובכל פעם האטה המעצבנת הזאת. האם מעיד על בעיה או ככה זה באמת מתנהג. אולי אצלי הבעיה? תודה על התגובות.

גל

פורסם

מה הכוונה האטה?

אתה מאיץ מעמידה? איך האוטו יכול להאיט אם הוא עומד?

אפשר הסבר יותר טוב בכדי שאוכל לעזור לך?

פורסם

למיטב ידיעתי כל דגמי 2008 של הקורולה מצוידים בגיר רובוטי, מדובר על הדגם החדש של הקורולה שרק לאחרונה זכה לגיר אוטומטי פלנטארי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

עדי - הוא כתב בעת נסיעה עירונית 40-50 קמ"ש.

נשמע כמו השהייה בהורדת הילוך בתיבה.

לא מכיר ספציפית את הרכב, אבל אישית לעיתים אני מעדיף לבצע הורדות הילוך באופן ידני.

ולגדל סבלנות, זו לא פורשה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
שלום

אני לפני קניית רכב. עשיתי סיבוב על טויוטה קורולה שנת 2008 עם גיר אוטומטי (בפירוש לא רובוטי). מנסיוני הדל ברכבים חדשים הבחנתי בדבר הבא. ברכב עבד המיזוג וידוע לי שהוא מקשה מעט על הרכב . בנסיון להאיץ בכביש עירוני (בנסיעה של 40 - 50 קמ"ש ) שמתי לב שיש האטה משמעותית כאשר אני לוחץ על הגז ולאחר כשניה וחצי הוא מגיב בהאצה טובה. ניסיתי כמה פעמים ובכל פעם האטה המעצבנת הזאת. האם מעיד על בעיה או ככה זה באמת מתנהג. אולי אצלי הבעיה? תודה על התגובות.

גל

זה בדיוק הסימפטומים המעצבנים של הגיר הרובוטי. אתה בטוח שמדובר בגיר אוטומטי רגיל ?

האם מדובר ברכב חדש\משומש או רכב מסוכנות טרייד אין ?

Guest ספורטמוטורי
פורסם
זה בדיוק הסימפטומים המעצבנים של הגיר הרובוטי. אתה בטוח שמדובר בגיר אוטומטי רגיל ?

האם מדובר ברכב חדש\משומש או רכב מסוכנות טרייד אין ?

על איזה סימפטומים אתה מדבר,אני באמת לא מבין את זה שכל חובבן מוטורי,ממש אין לו שום נסיון עם התיבה הרובוטית הזאת,פשוט מחליט לכולם מה זה תיבה רובוטית.

גבר לנו יש טויוטה רובוטית כבר יותר משנתיים עם יותר מ36000 ק"מ,ואף פעם לא הרגשתי לא האטה ולא השהיה,לא תקלות ולא המצאות,אז בבקשה אם אין לך נסיון במשהו ואתה לא בטוח ב100% במה שאתה אומר אז"סייג לחוכמה שתיקה".

תודה רבה.

פורסם
על איזה סימפטומים אתה מדבר,אני באמת לא מבין את זה שכל חובבן מוטורי,ממש אין לו שום נסיון עם התיבה הרובוטית הזאת,פשוט מחליט לכולם מה זה תיבה רובוטית.

גבר לנו יש טויוטה רובוטית כבר יותר משנתיים עם יותר מ36000 ק"מ,ואף פעם לא הרגשתי לא האטה ולא השהיה,לא תקלות ולא המצאות,אז בבקשה אם אין לך נסיון במשהו ואתה לא בטוח ב100% במה שאתה אומר אז"סייג לחוכמה שתיקה".

תודה רבה.

יופי, אז בטויוטה שלך אין הבעיה, מה לעשות שהיא מופיעה בהרבה מאוד רכבים אחרים ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
למיטב ידיעתי כל דגמי 2008 של הקורולה מצוידים בגיר רובוטי, מדובר על הדגם החדש של הקורולה שרק לאחרונה זכה לגיר אוטומטי פלנטארי.

מה הכוונה פלנטארי ?

ראיתי לא מזמן טויוטה חדשה, הסתכלתי דרך החלון וראיתי תיבה אוטומטית אבל ההילוך האוטומט מצויין כD3 כלומר 3 הילוכים?

פורסם

תודה רבה.

לידיעתך, היה לי את הרכב הזה במשך חודש וחצי, נהגתי בו יום יום.

יום יום סבלתי מהזוועה המוטורית הזו, יום יום הרגשתי כאילו האוטו מקולקל.

בניגוד אליך, ששילמת ככל הנראה הרבה כסף עבור המחדל הזה ואתה מנסה לגונן על הקנייה הכושלת שלך, ההתבוננות שלי על הנושא היא אובייקטיבית.

אתה מרוצה מהקנייה שלך ? לבריאות, ignorance is bliss.

פורסם

תודה רבה.

התיבה הרובוטית של הקורולה (ורוב התיבות הרובוטיות עם מצמד אחד) ידועות בכך שהן מטלטלות את הנהג שלהן בזמן החלפת הילוך. הסיבה נעוצה בכך שתזמון הורדת הסל"ד, פעולת המצמד הרובוטי והעלאה חזרה של הסל"ד אינו מוצלח. כדי לקבל החלפות הילוכים חלקות יותר מומלץ במכוניות אלו להוריד את הרגל מדוושת הגז לפני החלפת ההילוך.

אז אני לא יודע איזה קסם פועל בקורולה הרובוטית שלכם, אבל האטה בזמן החלפת הילוך היא בהחלט סימפטום של תיבות רובוטיות בעלות מצמד יחיד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בשנת 2008 לא יובאו קורולות עם תיבה אוטומטית סטנדרטית אלא רק רובובטית.

אם נצרף לכך את הסימפטום עליו אתה מלין, אזי שהדבר אכן מאשר התנהגות של תיבה רובוטית.

כיצד הגעת למסקנה שתיבה אינה רובוטית ?

דני G.

• תוכן חדש...