Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש מערכת חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המערכת הזו :

סאב וופר: JBL דגם GTO-1260BR

מגבר: JBL דגם GT5-604

רמקולים: JBL דגם GT5-963

מחיר : 2000 שקל

האם זה שווה את המחיר ? והאם המערכת הזו טובה..?

תודה לעוזרים

פורסם

אם אתה שואל אותי ,כאשר אני עדיין לא מומחה אבל שמעתי קצת מערכות [את שלי ועוד 3 :-)]

אני לא הייתי הולך על JBL ,למרות שיש לי סאב [GT5-1204BR] של JBL .

בסכום הזה הייתי הולך על קומפוננט איכותי של אחת החברות ,פוקל, מורל, או הרץ

לגביי הסאב אני דיי מרוצה ממנו ,למרות שיש טובים וחזקים יותר כמובן.

לגביי מגבר מנסיון אישי אהבתי את הרץ, יש יותר טובים אבל הסכום בהתאם.[Audison,Sundown,Kicker ]

לסיכום : יש משוואה שנקראת , כמה שהתקציב גדול יותר האיכות גודלת בחזקת 2 [המצאתי הרגע].

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

אתה רשמת קיקר, סאן דאון ואודיסון באותו המשפט בהקשר של איכויות גבוהות :-P

יש פה לפחות שלושה חברי פורום שיהיו מוכנים לתלות אותך או להעביר אותך עינויים קשים על המשפט הזה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רגע אז אתה אומר שהם לא איכותיים ?, או שלכול מגבר ניתן את הכבוד המגיע ונשים אותו במשפט אחר.:-)

או שאסור בתחליט האיסור לשים אותם ביחד בבגז',אתה יודע -שלא יהיה מקרה של SAFE MOD :lol:

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

יש לי את המגבר הזה, מגבר מצוין , לא מתחמם הרבה (ברמה שאפשר לגעת).

את הרמקולים אני לא מכיר אבל אתה צריך קודם לשמוע שאתה אוהב.

לא לקנות בגלל שזה "JBL" , יש עוד הרבה חברות שנותנות יותר .

mayjortom: אני הייתי מוריד את הקיקר מההמלצה שלך.

• תוכן חדש...