Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שקראתי הרבה מאוד בפורום והאמת שיש פה את כל המידע בעולם, נשארתי עדיין קצת עם סימני שאלה.

אני סטודנט, מחפש רכב ב50K, ולאחר ניסיון רע עם גולף, אני מפחד קצת לעשות שוב את הצעד.

בכלליות, אני אוהב איכות נסיעה טובה ושקטה וחשוב לי שהאוטו יראה טוב ושיהיה לו אופי ומראה יחסית צעיר.

בחיפוש אחר רכב למכירה מיד ראשונה, נתקלתי בכמה אופציות שנראו לי מפנקות, אם תוכלו לעזור לי קצת לעשות סדר:

רנו מגאן II שנת 2004, אוטומט, 5 דלתות - אני ממש מופתע לראות אותה ברמת המחירים הזאת. מישהו יודע למה היא עולה 15 אלף שקל פחות ממאזדה 3?? הם לא אמורות להיות באותה קטגוריה?

פולקס' פולו, גם 2004. - שוב, הפחד מפולקסווגן. הפולו כמו הגולף באמינות?

פיג'ו 206, מנוע 1600 עם הסאן רוף, שנת 2002. - עליה יש לי הכי פחות מה לומר... כנראה שהיא תהיה אחלה אבל היא לא נראית לי מרווחת ומפנקת כמו השתיים האחרות.

אז ככה, אני צריך צריכת דלק נמוכה, אמינות (מושג קצת פיקטיבי לדעתי, זה מאוד תלוי הרכב הספציפי שנפלת עליו), אחזקה נמוכה ואת כל השאר... הlook והfeel.

יש למישהו המלצות?

תודה!

פורסם

רנו מגאן זה אוטו שיש לו אין סוף תקלות נכון איכות הנסיעה שלו קופצת בהרבה משאר הדגמים שציינת, אבל לדעתי אל תקח אותה.

על ה206 לא הייתי ממליץ מבחינת בטיחות, לחבר שלי היה כזאת ואין לה יציבות ,היא לו נוחה וגם לא כזאת אמינה צריכת הדלק בגיר הידני היא בסביבות ה1 ל12 לפחות כמו שהוא נסע:)

על הפולו אין לי בכלל נסיון לכן אני לא יגיד לך מה אני חושב.

אבל אם כבר הלכת לכייון של מכוניות אירופאיות (אולי אני קצת מכור )אבל אוודי A4 A3 בשנתון 2001 2002 אחלה אוטו מכל בחינה (אם מתנהגים איתם יפה אין תקלות דוגמא יפה היא שלי) הבעיה היחידה היא צריכת דלק 1 ל8 ככה.

הייתי ממליץ לך עוד אוטו =ניסן אלמרה ,לדעתי אוטו מעולה שבאמינות לא רחוק ממאזדה שווה בדיקה!

וגם הייתי הולך לבדוק פורד פוקוס שגם הוא אוטו אמין מאוד .

פורסם

על ניסאן אלמרה אני כל הזמן שומע דברים טובים אבל יש לי איזה סלידה רצינית מניסאן... ובהתחשב בזה שאני רוצה אוטו שירגיש קצת צעיר, האלמרה לא ממש נראית לי כזאת. אולי אני טועה?

בקשר לפוקוס - אתה מדבר על הפוקוס הישנה נכון? כי החדשה לא בתקציב שלי. וכן, גם על הפוקוס הישנה חשבתי, כמובן רק בדגם 5 דלתות. היא אחלה אוטו, למרות שהבנתי שהצריכת דלק לא מדהימה.

בקשר לA3 - איך אני אגיד לך את זה? אני מת על הגרמניות. מכוניות מדהימות לטעמי. אבל אמרתי, הייתה לי חוויה קשה עם גולף 2.0 ליטר, עם צריכת דלק 1 ל7.5. כל דבר קטן שהלך לי זה כסף, והרבה כסף. כרגע, חבל לי. אני יודע שאני אחזור לגרמניות הטובות האלה, אבל עוד כמה שנים, שיהיו יותר משאבים ואני אוכל יותר להנות מזה...

פורסם

תתרחק מהמגאן. הייתה לי אחת כזאת והיא האכילה אותי מרורים, אחת לחודשיים בערך היא הייתה נתקעת. אחרי שנה וחצי בערך היא הוחלפה.

היתרונות שלה הן אכן איכות נסיעה מעולה וכסא נוח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

המגאן שלי הייתה חדשה מהחברה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אתה יכול בכיף להכניס למעגל השיקולים גם אלפה 147 1.6 שנת 2000 120 כ"ס (הדגם המאובזר והמפואר יותר). תוכל להביא אחת מטופלת סכום שציינת, ועוד ישאר לך עודף לאחר יישור קו.

רק ידני, ורק אחת עם היסטוריית טיפולים מתועדת, לאחר שטופלה באהבה (חפש אחת שטופלה ע"י איציק בבית דגן. הוא גם יוכל לומר לך אם הוא מכיר את הרכב ו"מה הסיפור שלו". הוא נותן שירות אדיב גם בטלפון).

פורסם

אני נוהג על המאגאן השניה שלי ישירות מהחברה , שנה חמישית במצטבר עם 0 תקלות , אז כל דבר צריך לקחת בפרופורציה.

כמו בכל רכב צריך לבדוק כל דבר לגופו, אם לרכב יש ספר טיפולים והיסטורית טיפולים מסודרת אין בעיה לרכוש מאגאן ואו כל רכב אחר.

לגבי AUDI עם התגובה הנ"ל:

רנו מגאן זה אוטו שיש לו אין סוף תקלות נכון איכות הנסיעה שלו קופצת בהרבה משאר הדגמים שציינת, אבל לדעתי אל תקח אותה.

על סמך מה אתה מכליל בידענות רבה כל כך את ההכללה הנ"ל ?

היה ברשותך את הרכב במשך השנה שבה יש לך רישיון נהיגה או שאתה כרגיל מעביר שמועות בפורום ?

דרך אגב, המאגאן גם כיום היא אחת המכוניות המרווחות והנוחות ביותר בקטגוריה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חבר'ה אין צורך להיכנס פה לויכוחים. ראיתי בפורום אין ספור שיחות על המגאן וכל אחת מהן לוותה בוויכוח על אמינות צרפתית.

כפי שכתבתי בהודעה הראשונה שלי, אני לא ממש מאמין באיזה שהוא מדד אמינות כללי מכיוון שאוטו שלא טופל טוב יעשה בעיות ולאוטו שטופל טוב יש פחות סיכויים שיעשה בעיות.

אם תכלילו במושג "טופל" גם את הייצור והרכבה והאחסנה והעברה לארץ, אז ברור מכך שגם אוטו חדש שתקנה יכול להיות חולה מאוד, וכעובדה, ראו מלא רכבי מגאן חדשים שאנשים נוסעים איתם שנים ללא תקלות.

זו דעתי. יש כמעט את אותו הסיכון באמינות עם כל רכב שתיקח.

בעניין האלפא 147, אני חייב לומר שהופתעתי מכיוון שכלל לא הכנסתי את הרכב הזה בשיקולים אבל אני רואה שהוא אכן בתקציב שלי והוא לגמרי מדליק במראה והוא נשמע חזק על הכביש ומפנק.

הוא אפילו נראה די אמיין לפי השיחות בפורום.

אני חייב לבדוק את זה.

כמה דברים ששמתי לב בעניינו:

1. אין הרבה ממנו. אז צריך לחפש בסבלנות.

2. יש לו שלוש גירסאות לפי מה שהבנתי - ידני, אוטומט, סלספיד. מישהו יכול להסביר בקצרה את ההבדלים?

3. אני מודה שחיפשתי רק רכב אוטומט כי לא בא לי לעמוד בפקקים עם רגל על הקלאץ'. בגלל שהאוטו הזה נראה לי בובה של אוטו אני עלול לוותר על תענוג האוטומט בשבילו.

אבל שאלה קודם - יש בעיה בדגמים האוטומטיים שלו? הם מומלצים באותה המידה?

תודה לכל העונים!

פורום של תותחים תאמינו לי... :)

פורסם

לא נוחה? לא יציבה? מהיכן המידע המלומד הזה? כמי שנהג הן בפולו 03 אוט והן ב206 xs (כן זה עם הסאן רוף גם). הנוחות והיציבות של ה206 הרבה יותר מרשימות מאשר בפולו. ה206 אומנם לא רכב ל5 אנשים אך מאוד מרווחת מקדימה עם כסאות ספורט מחבקים ותומכים ושוב נוחות ויציבות (והתנהגות) שהופכות את נסיעה למענגת ביותר.

ד"א מבחינת בטיחות שניהם אותו הדבר: לפחות ע"פ מבחני הריסוק, 4 כוכבים עם 4 כ"א. ולשניהם יש abs אז...

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
יש לו שלוש גירסאות לפי מה שהבנתי - ידני, אוטומט, סלספיד. מישהו יכול להסביר בקצרה את ההבדלים?

3

הגרסא האוטומטית של ה-147 היא עם גיר הסלספיד (חצי אוטומטי).

תעשה חיפוש עליו בפורום.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

גם שלי והיא אשכרא התפרקה אחרי 7 חודשים עד שאוויס פשוט החליפו לי אותה.

מגאן 04 הורכבה בטורקיה וזה ניכר עליה קשות. גם טויוטות של התקופה היו משם וגם הן פגעו במוניטין של היצרן.

רק להונדות שהורכבו גם בטורקיה לא היו בעיות.

206 יותר מוצלחת מפולו בכל פרמטר. אין מה להשוות.

פורסם
אני נוהג על המאגאן השניה שלי ישירות מהחברה , שנה חמישית במצטבר עם 0 תקלות , אז כל דבר צריך לקחת בפרופורציה.

כמו בכל רכב צריך לבדוק כל דבר לגופו, אם לרכב יש ספר טיפולים והיסטורית טיפולים מסודרת אין בעיה לרכוש מאגאן ואו כל רכב אחר.

לגבי AUDI עם התגובה הנ"ל:

על סמך מה אתה מכליל בידענות רבה כל כך את ההכללה הנ"ל ?

היה ברשותך את הרכב במשך השנה שבה יש לך רישיון נהיגה או שאתה כרגיל מעביר שמועות בפורום ?

דרך אגב, המאגאן גם כיום היא אחת המכוניות המרווחות והנוחות ביותר בקטגוריה.

כן אולי אני בעל שנה רשיון, אבל לאבא שלי יש יותר זמן ממה שיש לך.

והיה לנו רנו מגאן חדשה מהחברה ואחרי שנתים העפנו אותו כי פשוט לא היה אפשרי להחזיק את האווטו הזה אחרי תקופת האחריות!!

וכמו שציינת המגן היא אוטו מרווח ונוח וגם אני כתבתי את זה!

• תוכן חדש...