Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

עקב התקנת מצבר לא מתאים, תא המטען של הרכב החליד והוא זקוק לשיפוץ. חשבתי לנסות לבד להסיר את החלודה. ראיתי תכשיר אשר מפרק את החלודה באיזו תוכנית טלוויזיה, אך לא הצלחתי לגלות את המותג. האם אתם מכירים תכשיר יעיל שנמכר בארץ ולא בעיה להשיגו ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אמי לא מכיר תכשיר כזה.אבל לא יותר פשוט לשפשף עם נייר שיוף?! זה יוריד את החלודה.בדוק!(במידה וזה כבר לא אכול)

ואם בא לך קנה ספרי צבע למתכת כצבע הרכב (10 ש"ח בטמבור) ותעבור על הקילוף.

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם

תגרד את כל שכבת החלודה עד שתגיע למשטח נקי בעזרת מברשת פלדה ולאחר מכן ניירות שיוף, לבסוף צבע ייסוד למתכת, שיוף עדין וצביעה בצבע המתאים.

פורסם

הבעיה היא שיש גם גומי מקורי שחלקו כבר גמור ואכול.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תקנה קופסא המרייט ומברשת וצבע איתו את תחתית תא המטען,אח"כ גש לקנות כמה יריעות דנמייט ותצפה את הריצפה,חלודה יותר אתה לא תראה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כדי לטפל בחלודה - ויסלחו לי שאר המייעצים בשרשור -

צריך לגשת למוסך, לוודא שם טיפול - כלומר חיתוך החלק הנגוע, וריתוך של חלק חדש ולאחר מכן טיפול יסודי בצע בסיס, צבע עליון ולק.

אין קיצורי דרך במקרה הזה ולצערי אני מדבר מנסיון.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אין לי נסיון ארוך שנים עם ממיר חלודה אבל מעבודה איתו התוצאות בתקופת זמן לא מבוטלת נשמרות.

הכל שאלה של מה המצב אצלך. אם החלודה לא אכלה את הפח לגמרי ואתה מסוגל להסיר אותה לחלוטין זה הכי טוב. אם אתה לא מסוגל להסיר לחלוטין תסיר שכבות רופפות (=הברשה עם מברשת פלדה), תצבע בממיר חלודה ואח"כ בצבע עליון.

כעיקרון החומרים האלו מתאימים לחלודה שמקורה בהתחמצנות ולא לחלודה שהיא תוצאה של איכול ע"י חומצה גופריתנית. אינני בטוח שממיר חלודה יתאים לזה. כדאי שתברר.

לגבי גומי וכיו"ב תסיר ותחליף.

פורסם

ממיר חלודה די מוצלח שיצא לי להשתמש איתו הוא של טמבור, מיכל צהוב קטן.

לחלודה נקודתית הוא עזר, אבל לרקבונות לא ממש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...