Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לפני שבוע את ההונדה סיוויק 1.8 5 דלתות, בידיעה שבאוגוסט מחיר האוטו עומד לעלות בעקבות רפורמת המיסוי הירוק(לפי מה שאמרו לי בסוכנות הונדה),

נכנסתי לכתבה הבאה שאומרת את הדבר הבא:

"הטבה של 12,000 שקל לה תהיה זכאית הונדה סיביק בעלת מנוע בנפח 1.8 ליטר"

האם זה הגיוני?

מי צודק פה ? סוכנות הונדה או YNET? :roll:

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

פורסם

שניהם. הסיוויק תקבל הטבה של 12000 שקלים, אבל המס שעולה מ-75% ל-90% מפצה על כך במידה מסוימת. כמה עלה הרכב שקנית?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שניהם. הסיוויק תקבל הטבה של 12000 שקלים, אבל המס שעולה מ-75% ל-90% מפצה על כך במידה מסוימת. כמה עלה הרכב שקנית?

רוני

140K

וחברים, אני חייב עזרה דחופה, האם לבטל את ההזמנה או להשאיר אותה?

מדובר פה בעשרות אלפי שקלים,

תודה רבה :-)

*

עריכה: לפי הנוסחא שאמרת מחיר הסיוויק אמור לעלות בכ- 7 אלף ש"ח.

הטבה של 12K

140K-12K=128K

העלייה במיסוי מ75% ל90%, שזה 15% יותר:

128K * 15 / 100 = 19K

128K+ 19K = 147K.

מקווה שעשיתי את זה נכון.

פורסם
אפשר לדעת על מה הסיוויק מקבל את הפרס הזה?

על היותה חסכונית להפליא, ירקרקה למופת, חסידת אומות העולם וקורמורנית מכוסה ב(מעט) נפט.

דני - החישוב שלך לא נכון, לא מחשבים את המס מסך כל המחיר של הרכב. חישוב מקורב טוב יותר הוא:

אם הסיוויק עולה 140000 אז שוויה בנמל הוא 65000 בערך. תכפיל ב-1.9, תוריד 12000, תוסיף רווח של היבואן (נניח 10000 שקלים?) ותוסיף 16.5% מע"מ. תקבל - בערך אותו מחיר, אולי טיפה יותר, אולי טיפה פחות - תלוי כמה היבואן רוצה להרוויח...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

sronis:

הבנתי, זה יוצא 141K, מכאן נובע שמחיר הרכב כמעט ולא יישתנה.

אפשר לומר שענית לי על השאלה :)

ד"א, שאלה שלא ממש קשורה, המערכת אודיו ברכב תומכת בקבצי MP3?

פורסם

אכן תומכת

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סיוויק 5 דלתות בא מאנגליה, 4 דלתות - מטורקיה, וההייבריד - מיפן. ולעצם העניין. קשה לצפות לשינוי משמעותי במחירון של הסיוויקים עקב המיסוי הירוק. סביר להניח שהמחיר לא יעלה. אם זה ירד - שאלה טובה. מה שכן - בהונדה מחיר המחירון היא בד"כ המלצה בלבד והלקוחות התעקשים זוכים בהנחות והטבות למינהן. בחודשים מסויימים בדרך כלל ניתנים מחירים טובים מחודשים אחרים. מתוך נסיון אישי אני מאמין כי באוגוסט ההנחות יהיו יותר נדיבות מאשר כיום.

פורסם
סיוויק 5 דלתות בא מאנגליה' date=' 4 דלתות - מטורקיה, וההייבריד - מיפן. ולעצם העניין. קשה לצפות לשינוי משמעותי במחירון של הסיוויקים עקב המיסוי הירוק. סביר להניח שהמחיר לא יעלה. אם זה ירד - שאלה טובה. מה שכן - בהונדה מחיר המחירון היא בד"כ המלצה בלבד והלקוחות התעקשים זוכים בהנחות והטבות למינהן. בחודשים מסויימים בדרך כלל ניתנים מחירים טובים מחודשים אחרים. מתוך נסיון אישי אני מאמין כי באוגוסט ההנחות יהיו יותר נדיבות מאשר כיום.[/quote']

עם עקשנות מקבלים הנחות לא רק בהונדה , גם בשאר הסוכניות זה ככה.

• תוכן חדש...