Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

התקע במחשב המזגן שלי נשרף (רק טחד מהם ) כשמשחקים בו מעט ימינה ושמאלה או מקבעים אותו

על נקודה מסויימת במאוורר עובד וכן המזגן .

שלשום הלכתי למוסך שאני מטפל בו לטיפול 10000 ויש שם איזה חשמלאי שלא ממש שיך למוסך אלא פועל מתוכו .

הוא בדק ואמר מה ניתן לעשות ולא חידש לי כלום . לא הייתי שם בזמן שבדק. פה מצאתי הרבה יותר מידע איכותי בנושא.

אז ראשית תודה לכל מי שכתב על הנושא .

מה שכן מרגיז מאוד הוא שמאז שיצאתי מישם המאוורים של קירור המנוע לא מתחילים לעבוד באופן אוטומטי עם הדלקת המזגן מה שכן קרה לפני כן , טילפנתי למוסך ובקשתי לדבר איתו והוא נסע לחופש לאיזה שבועיים . כמה מעצבן . במה הוא יכול היה לגעת שמאוור הקירור לא נכנס לפעולה עם הפעלת המזגן? ,כי זה היה שומר ברכב על יופי של טמפרטורה בכל מצב .

אנא תשובתכם המהירה . ואם יש לכם המלצה על בעל מקצוע אמין בקשר לתקע המזגן , מערכת קירור , יוניט חום , וטרמוסטט .

תודה

פורסם

שלום בהמשך להודעתי שלא נענתה .

האם מישהוא יודע מהו החלק שגורם למאוורר המצנן להתחיל לעבוד עפ הפעלת המזגן ?

היום שאלתי את המצכונאי שהוא לא חשמלאי והוא אמר שאם הגז במזגן נגמר אז המזגן לא יתחיל לעבוד ולכן גם המאוורר לא יופעל האם זה נכון?

אנא תשובתכם .

תודה .

פורסם

היום שאלתי את המצכונאי שהוא לא חשמלאי והוא אמר שאם הגז במזגן נגמר אז המזגן לא יתחיל לעבוד ולכן גם המאוורר לא יופעל האם זה נכון?

זה נכון, זה אמור להגן על המדחס,

כדי שלא יעבוד ללא שימון

פורסם

באופן כללי, זה נכון.

יש חיישני לחץ במערכת המיזוג. אם אין לחץ, או שיש לחץ רב מידי, המערכת מנתקת את המדחס של המזגן על מנת לא לגרום ל ונזק.

באותו אופן, בהתאם ללחץ הגז בקו הלחץ הגבוה החם (שעולה עם הטמפ'), חיישנים מפעילים את הוונטה, על מנת לקרר את המעבה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה רבה מאוד .הסבר פשוט ומאיר עיניים .

אם כך יש לי שאלה נוספת . האם יכול להיות שבגלל העובדה שהייתי מפעיל את המזגן ואת בורר העוצמה של האוויר פעמים רבות

בתקווה שיצא אוויר ולא היה יוצא זה גרם להשבתת פעולת המזגן לחלוטין כך שאינו נכנס לפעולה יותר אפילו שהמדחס עושה רעש של כאילו נכנס לפעולה אבל הגז לא זורם במערכת כי הצנורות חמים ויוצא רק אוויר רגיל עם אני משחק עם התקע , לפני כן זה הוציא גם אוויר מקפיא וטוב כשהייתי משחק עם תקע המחשב ומצליח לקבע אותו בנקודה .

שאלתי היא שוב למי לפנות בנושא בעל מקצוע אמין וטוב שיכול לפתור לי את הבעייה .

פורסם

תודה רפי ,אני מגבעתיים .

ואם מישהוא יוכל לענות לי לגבי השאלה בהודעתי האחרונה כדי שיהיה לי מעט מושג אם נגרם נזק חמור או שרק

ניתוק בגלל לחץ שנוצר במערכת המזגן כי הוא לא חוזר לקרר יותר גם אם יוצא אוויר כלומר לא נכנס לפעולה .

• תוכן חדש...