Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם !

אני מעוניין לקנות רדיו דיסק ו קומפוננט בטווח מחירים של 2500-3000 שח

אני שומע מוסיקת האוס ו אלאקטרו , יותקנו ביחד עם ה רכיבים גם:

מגבר JBL 75.4

סאב JBL CS1200.

בעבר היו קומפוננטים של מורל פולס

את הצליל די אהבתי.

תודה מראש!!!

AMP:JBL 75.4, FRONT: MOREL PULSE

REAR:JBL CS3196, SUB:JBL CS12

פורסם

יש לך תקציב די יפה בהנחה שאתה לא צריך להכניס בו גם התקנה.

האם רדיו-דיסק משוכלל (בעל תיקוני זמנים, משחקי פאזות וכו') מעניין אותך או שגם מכשיר בלי יותר מדי קשקושים יתאים לעניין? אם אתה הולך על מכשיר פשוט אתה נשאר עם תקציב מכובד ביותר לרמקולים, שאותו הייתי מחלק גם לבידוד הדלתות הקדמיות, ובהנחה שמדובר בבאלנו זה בגדר must.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המערכת תיתקן במיצובישי לאנסר 2005

אני לא מעוניין ברדיו דיסק אם כל מיני שטויות כמו תצוגות דולפינים.

העיקר זה איכות.

ובנתיים אני חושב להשאיר את נושא הבידוד לקצת יותר מאוחר.

כל הצעה תתקבל בברכה.

תודה!

פורסם

baleno,

אם אהבת את הצליל של הפולס אולי כדאי להשתדרג תחת אותו המותג, Hybrid Ovation של מורל יכנס לך בתקציב.

אני מצטרף לאיתמר ומוסיף פה איטום למשוואה, ישפר דרמטית אפילו את הפולס שמותקן אצלך כרגע.

דני.

פורסם

קודם איטם

לאחר HU יד שניה

ואז קומפוננת יד שנה או חדש (רצוי חדש, כי רמקלים הם רגישים יותר מכל שאר הרכיבים במערכת)

המלצה שלי

איטום קודם כל ואז תקנה בכל תקציב HU טוב. לאחר שיהיה לך עוד תקציב קטן תשדרג את פולס, או תשדרג רק את הטוויטר.

פורסם

אני חשבתי על הדוטק אבל הבעייה היא שבחיים לא שמעתי אותם .

האם יש עוד המלצות לרדיו דיסק?

ו כמה בערך תעלה התקנה איכותית של הרדיו דיסק הקומפוננט + העברת חיווט וכיוון המגבר?

חשבתי על ההתקנה אצל סימיון מסאונדסטורם.

מודה מראש!

• תוכן חדש...