Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך שלא קוראים לזה. אני כמעט סגור על כל הרכיבים, רק נשאר הר"ד. רציתי להעביר את ה955 מהרכב הישן, אבל חבל לי על השילטה מההגה שהתמכרתי אליה, ולצג הנוח. אז אלא אם מישהו מכיר דרך לחבר את המקורי לשלי, או איזו קומבינה אחרת, אני אשמח גם. אבל בעיקרון אני מחפש משהו שייעשה את העבודה מאחורי הקלעים, ויש גם דאבל דין (המקום השני תפוס ע"י חתיכת פלסטיק לאחסון שמשמשת כרגע כקופת חיסכון).

התקציב נניח 2000. אבל לא חייב להגיע לשם.

תודה :)

(הרכב הוא[היא?] מגאן 2009)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

גם אני הייתי מכור לצג הנוח והשליטה מההגה , קניתי מנחת מ EBAY שמבוסס על המרה דיגיטלית (cleansweep) ו....התחרטתי. וטוב שכך. אל תתפשר על המקור. ויש מתאמים לנושא השליטה מההגה, לא הצלחתי למצוא לרנו :-(

פורסם

יש איזה מישהו בתל אביב שיכול לסדר איזו קומבינה אבל אני מעדיף משהו מסודר. פרוססור\מנחת ב2000 שקל לא ייתן מענה לבעיה לדעתך?

פורסם

לא חושב שקיים פרוססור ב 2000 שקל. מנחת ברמה גבוהה של ג'נסיס לבד עולה באזור הזה, עד כמה שאני יודע. עדיין ממליץ לך לקנות HU איכותי, ההבדלים יהיה גדולים.

פורסם

אני יכול לספר לך שחבר הרכיב בזמנו היי אנרג'י עם מגבר של אודיסון סאב של הרץ וHU 6950

שמעו נחמד מאוד!

הבחור עבר לאקורד חדשה והיה חשוב לו מאוד לשמור על ההופעה המקורית

שמעו זוועה על אותו סטאפ בדיוק מינוס HU נורמלי

קח בחשבון שתפסיד הרבה באיכות לעומת התמורה של שליטה מההגה,שגם לזה ישנם מתאמים ליצרנים השונים כך שלא תאבד כלום :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אהלן שרון.

כאחד שמכוון גבוה, הייתי בהחלט מצטרף לקודמיי ואומר לך להקריב את הנוחות היחסית שבצג ובשליטה מההגה ולשים HU איכותי.

רגע, אתה מוכר את המקינטושים, לא? מה הולך להיות במגאנספורט?

ושוב תתחדש..:-D

פורסם

מקינטוש :D

ותודה ^^

אני אחשוב על זה. אני יכול למתוח את התקציב אבל לא נראה לי שיש סיבה מוצדקת - ה2000 זה פשוט פלוס מינוס מה שציפיתי לקבל עבור ה955....

פורסם
לא חושב שקיים פרוססור ב 2000 שקל. מנחת ברמה גבוהה של ג'נסיס לבד עולה באזור הזה, עד כמה שאני יודע

אני חושב שהמנחת של ג'נסיס עולה באיזור ה 700 ש"ח ולדעתי הוא לא אופציה כזאת רעה, במיוחד אם חשוב לך לשמור על מראה מקורי ונוחות. כמובן שלא תגיע לאיכות המקסימלית עם HU מקורי ופשוט, אבל העסק יכול להישמע בכלל בכלל לא רע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם יש לך תקציב של 2000 שקלים - רוקפורד 3sixty.2 מחו"ל בלי לחשוב יותר מידי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה, אני אבדוק את זה.

בגדול אני רוצה לנסות משהו מיוחד יחסית, ללא סאב בתיבה בתא המטען, אלא עם 2 סאבים של 5.25 (יש חיה כזאת) שאמורים להישמע לא רע בכלל, ולדעתי הם ייתנו לי בדיוק מה שאני מחפש, היות והסאב הקודם בקושי עבד. (מבחוץ לא עולה על הדעת שיש סאב בפנים, והוא היה סאב שיכול להגיע לעוצמות הללו) פאנצ' מהיר, מדויק, חלק, ותואם לווליום של שאר המערכת ולכוונת המשורר.

בנוסף אני לא רוצה להיתפרע יותר מידי, לכן אני מעוניין לשמור על מקוריות הדאש כמה שניתן.

פורסם

ממש לא נכון, מנסיון רב מאוד עם הרוקפורד - מוצר יוצא מן הכלל.

פשוט צריך מנחת איכותי וHU מקורי שהוא גם כן באיכות טובה.

ברוקפורדים יש תיקוני RTA פנימיים של המכשיר והוא גם מראה לך תוצאה של לפני ואחרי - גם בגרסא הראשונה וגם בשניה.

אני מדבר ספציפית על מוצרי ה3sixty

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אלא עם 2 סאבים של 5.25 (יש חיה כזאת) שאמורים להישמע לא רע בכלל

שו סאבים?

אחד הרעיונות שעלו לי בזמנו היה לנסות שני סאבים 6.5" בתיבה אטומה, אמור לתת דיוק נפלא אבל אני לא יודע כמה נמוך הם היו יכולים לרדת.

על איזה סאבים שמת עין?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על דפי הפורום הזה ראינו כבר כמה פעמים את המיניסאב של פוקל שהוא חמש ורבע אינטש.

לEARTHQUAKE יש גם כן סאבים 6.5 אינטש והם גם SLIM בין היתר.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...