Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברי ALPINE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש ניסיון לטוב או לרע עם מגברי אלפיין?

אני טס שבוע הבא לארה"ב ויכול להביא את זה

http://www.6ave.com/shop/product.aspx?sku=ALPPDX4.100

או בעברית

http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=60

במחיר לא רע

המגבר מיועד להגביר את הסטים הפופולרים של מורל(היבריד) או פוקאל או משהו כזה. ועוד איזה סאב.

איך הצליל שהוא מוציא?

תודה מראש.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

שלום.

יש לי אלפיין אומנם קטן אבל עובד מצויין עוד מ 94 ,אגב מאד מומלץ המגבר שאתה מעלה הוא קלאס D .

הוא גם מאד חזק ואיכותי , אני גם רוצה :-).

מה המחיר שהוא הולך לעלות לך ?

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

500 דולר

שמע אז לפי מה שאתה אומר אביא אותו

אעדכן כשאחבר אותו

:)

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

אין בעיה אבל אני אהיה בארה"ב במנהטן

זה בריטי האתר לא?

פורסם

6ave הם לא בדיוק הזולים שבחבורה אבל זו רשת נהדרת.

יש להם סניף טוב על כביש 17 צפון בניו ג'רזי - במנהטן אני לא זוכר שראיתי סניף שלהם.

בכל מקרה ההמלצה שלי אליך היא לשאול את המוכר איזה מוצרים יש לו מדגמים ישנים שעוד לא נמכרו - ככה אני קניתי את הקיקר ZX650.4 שלי ב250 דולר במקום ב400...

יכלתי גם לקנות ככה 880PRS בכמעט חצי מחיר אפרופו - שווה מאוד.

אמריקאים הם סופר שירותיים, שאלה כזו היא לא חוצפה והם יבררו לך ברצון במסופים שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי את המגבר הזה ואני מאוד מרוצה

למראת שכרגע אני מנצל רק את שני הערוצים,אבל מתכוון להגביר את הסט שלי אקטיבית בקרוב.

היתה לי בעיה של מקום בבגז' על הפלטה,לכן זה המגבר הזה מאוד התאים לי (גודל של דף A4)

הוא גם נציל מאוד,ולא זולל חשמל.

אני קניתי אותו כאן http://www.sonicelectronix.com/item_9219_Alpine+PDX-4.100.html

זה מחיר הכי זול שמצאתי באתרים בארה"ב. אבל כרגע חסר להם במלאי.

בכל מקרה הם עושים משלוח תוך עד 6 ימים,או אקספר תוך יום. אבל הם נמצאים בקליפורניה

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...