Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עקבתי אחרי זה במשך שבוע .

המנוע בערך מ2500 סל"ד(אין לי מד טורים) ,מרעיש כמו מכונת תפירה רעש שעולה בהתאם לסל"ד .

השסתומים דופקים בבוקר למשך כמה שניות וכאשר המנוע חם הם שקטים יחסית ,אבל הפעם אני חושב שזה כבר בעיה במנוע.

המנוע הזה עבר את החצי מיליון המספר המדוייק לא ידוע כי הוחלפו כמה לוחות שעונים .

ראש מנוע נעשה לפני שנה בערך ,צריכת שמן גבוה יחסית -חצי ליטר ל250 ק"מ, יש מדרגות בצילינדר והמנוע מעשן לפעמים.

המנוע נוסע ככה כבר שנתים אך לאחרונה התחילו התיקתוקים.

האם כל הסימנים הללו מעידים על אוברול ?

החלפתי שמן לפני חצי שנה בערך כי היה דלק בשמן עקב תערובת עשירה מדי.

השמן הוא 20-50 של דלקול.

לחץ שמן בסרק 2.5 באר בנסיעה עומד על 3 באר קבוע(המקסימום של השעון)

תודה ולילה טוב!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

האם במקביל לתקתוקים נדלקת מנורת לחץ השמן ?

יש אפשרות סבירה לתקלות הבאות: רשת משאבת השמן סתומה/יוניט לחץ שמן דפוק/משאבת שמן תקולה /מיסבים גמורים.

כדאי לאבחן במוסך מקצועי של מרצדס ואולי בגלל שמדובר בהשקעה לא קטנה שאולי תגיע עד החלפת מנוע לשמוע כמה דעות מכמה מוסכים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדוק אם יש מספיק שמן, גם אצלי זה קורה כשאין שמן על פול (בד"כ אני מגלה שהשמן בחלק התחתון של המדיד)

בכל מקרה בקשר לצריכת השמן תנסה להחליף לצמיג יותר (20W50 אם אתה עדיין לא משתמש בו)

דרך אגב גם לי יש שעון לחץשמן והוא עומד בנסיעה על חצי סקלה (45PSI) הוא אף פעם לא עובר אותו אולי קצת כשהרכב קר ואני מתחיל בנסיעה, אבל במצב נורמאלי (נסיעה אחרי שהרכב התחמם) הוא לא עובר את ה 45

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

קודם כל רשמתי שהשמן הוא 20-50 של דלקול .

כרגע חסר אולי רבע ליטר אז אני מחכה שירד עד החצי ואז אני מוסיף.

הלחץ שמן תקין בזה אני בטוח.

לפי הרעשים אני כמעט בטוח שאלו סימנים של מיסבים או קרנק גמורים.

חיפושיות 73-74

פורסם

מישהו??

בכל מקרה היום דיברתי עם המכונאי שלי ,אני יקפוץ אליו עם האוטו ונראה מה הנזק לכיס.

חיפושיות 73-74

פורסם

הרעש הוא דפיקות בסרק ובנסיעה זה כמו מכונת תפירה (צ'קצק'קצק'צקצק) ובשיוט זה רעש ממש מעצבן.

אני ינסה להקליט מחר בתקווה שיהיה אפשר לשמוע .

חיפושיות 73-74

פורסם

לפי מה שאתם אומרים צריך לעשות אוברול בקרוב אז כנראה שאני משבית את האוטו עד שיהיה אספנות.

חיפושיות 73-74

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ביום חמישי הייתי במוסך ,צדקתם הקאמשאפט מחליק על השסתום (משהו כזה) והמנוע גם ככה כבר לא משהו אז אני סיכמתי איתו על אוברול מתי שהוא ישבוק סופית.

וגם המכונאי אמר לי שבסרק לא מגיע מספיק שמן למרימים בגלל זה הם רועשים.

כבר כתבתי בפורום אספנות..

חיפושיות 73-74

פורסם

אם המנוע לא יעבוד הרבה זמן והרכב לא יזוז , אז יגרם נזק לעוד מרכיבים של הרכב,

מה יעזור אם תחכה לאספנות? מנוע בכל מקרה תצטרך או מייבוא או לשפץ את שלך,

אז מה הטעם?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לא הבנת אותי.

הייתי אצל המכונאי והוא אמר לי שאין מה לתקן את זה ועדיף לעשות אוברול אז אני ייסע עד שהמנוע ישבוק או לא יסחוב ואז נעשה אוברול ואלי אני ירכיב בו אפילו חלקים משופרים.(גם ככה הוא מחילף את הכל באוברול חוץ מהבלוק ,גם את הצילינידרים לחדשים)

לבנתיים השבתת הרכב ירדה מהפרק.

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...