Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בגלל שכבר שמעתי רעשי מים במיכל עיבוי אחרי נסיעה אז אתמול ישר אחרי שבאתי הביתה פתחתי מכסה מנוע והוצאתי את הצינורית שנכנסת למיכל העיבוי, וממנה יצאו אדים , וזה מה שגורם למים לבעבע.

בדקתי את המנוע במוסך ואין תסמינים שמעידים שלמנוע יש בעיה, לכן אמרו לי לבדוק אם יש במערכת אוויר.. אבל המערת שלי היא פתוחה ולא סגורה, אז האוויר לא אמור להפריע לא? (הונדה האצבק 98

עוד אמרו לי להחליף את פקק הרדיאטור. האם הוא זה שמווסת את מה שיוצא מהרדיאטור דרך הצינורית למיכל עיבוי?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

שלום רב !

אדים היוצאים מצינורית המחוברת למיכל עבוי, הוא דבר תקין ונורמלי, מה ציפית שיצא משם תה?

האם הרכב החל להתחמם מאז שהוצאת מפלג, החלפת גומיה, וכוונת הצתה?

אם כן גש לחשמלאי לכוון הצתה, ואל תתחיל לחפש לקווים ברכב, שרק אתה גורם להם, בגלל שאתה נמנע מלהכנס למוסך, על מנת שתשלם 100 שקל, ובסוף תאלץ לשלם בלית ברירה מעל 1000 שקל.

אם הרכב תט מתחממם, ולא מאבד מים, אין סיבה לעשות דבר למערכת הקירור, וגם אין צורך להחליף מכסה.

בדוק אצל חשמלאי וכוון לפי הצורך את ההצתה, לפי הוראות יצרן, וסע לשלום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה תודה, הרכב לא התחמם לפני וגם לא מתחמם אחרי כיוון ההצטה. הרכב מגיע לטמפ' עבודה מהר מאוד ושומר עליה ביציבות.

פשוט לפעמים, בסוף נסיעה, יש רעש של מים מבעבעים.. לכן רציתי פשוט לדעת אם הדבר מהווה בעיה, ואני יציין שוב שכבר עשיתי בדיקה במוסך למנוע..

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אם המים במיכל העיבוי מבעבעים אז החלף פקק של הרדיאטור.

בפקק של הרדיאטור יש 2 שסטומים, שסטום לחץ ושסטום תת לחץ.

כשאחד מהשסטומים בפקק נתפסים או שהקפיץ שלהם מתעייף הם מזרימים נוזל קירור כל הזמן למיכל העיבוי, מה שגורם להם לבעבע ולפעמים גם לגלוש.

פורסם

שלום רב !

החלף פקק חדש לרדיאטור , עם הלחץ בליברות המומלץ על ידי היצרן, והמשך לעקוב אחרי הבועות במיכל העבוי, וחזור לעדכן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...