Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא ישתנה התאריך סביר להניח שהתגייס כמה ימים לפני תאריך סיום לימודים "הרשמי" והוא 20/06/09. ליתר דיוק 3 ימים ב17/06/09. בין הבגרויות "הלוחצות" לא נראה כי יהיה לי זמן להתכונן לגיוס. אם זה להכין תיק או בכלל להכין את עצמי נפשית או פיזית [אולי נרד מהעניין...].

כרגע אני רואה ש28 יום ממש אבל ממש רחוקים, כאשר בשבועות הקרובים רוב היום יהיה שקוע בלמידה לקראת בגרויות של המגמה או תנ"ך או אזרחות או מתמטיקה.

בקרב חברי הכיתה שלי קיימים שני קבוצות: אחת שתומכת בגיוס ישיר ללא חופשה [קיימים מעטים מאוד-פשוט לאף אחד אין גיוס כזה מוקדם כמו שלי יש] והשנייה תומכת בדחייה של הגיוס לכמה חודשים, בשביל לחסוך לצבא, בשביל לטייל בחו"ל [זה רוב הכיתה-בעצם כל הכיתה].

אני בכל אופן לא משנה לי מה יקרה אני תכננתי לעצמי שאני לא ידחה את הגיוס, אני יסתדר עם זה גיוס שבוע אחרי או חודשיים אחרי סיום הלימודים. בתיכנון היה לעבוד פרק זמן מסוים ולטייל על חשבון הכסף שחסכתי בעבודה. בכל אופן אני לי שום התרגשות לגבי הגיוס, אני מתגייס לטכני בגלל שאני רוצה לבחון את עצמי במצבי לחץ שונים ולראות אם אני יכול להחזיק במקום שאחרים בורחים ממנו.

ונסיים עם:

יוני 2011, עד מתי? עוד לא גמרנו לנגב את החלב מ-פה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נמרוד, שיהיה בהצלחה ושיעבור בקלות!

עוד פחות מ-5 חודשים ואני בחוץ... 8)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שיהיה בהצלחה!!

אני לא יודע אם תאהב את חיל האויר טוחנים שם.

התכוונת להגיד יוני 2012 אם אתה עושה 3 שנים לא?

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

נוב' 06 בקרוב על המטוס לאמסטרדם!!!!

בהצלחה בגיוס...

חיל אוויר טוחנייייים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
נמרוד, שיהיה בהצלחה ושיעבור בקלות!

עוד פחות מ-5 חודשים ואני בחוץ... 8)

איזה 5 חודשים? חשבתי שאתה בקטע של קבע:)

פורסם

כרגע חזרתי מהשבוע הראישון בטכני.לא כזה גרוע כמו שמספרים.

אוכל סבבה,טורנויות עשינו אחת וזהו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
איזה 5 חודשים? חשבתי שאתה בקטע של קבע:)

אלי, נכון לרגע זה - לא רלוונטי (אולי יהיו שינויים...)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אלי, נכון לרגע זה - לא רלוונטי (אולי יהיו שינויים...)

האמת שסתם צחקתי (וחשבתי שזה יכעיס אותך), אבל מסתבר שיש בזה משהו...

פורסם

איזה השתפר, הייתי שם ולמזלי, יצאתי...:lol:

הטכני זה בסיס זוועה, מכל המשתמע מכך.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...