Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוק הטכנאי

ran
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר, כל חברה תעשה לך בעיות כשתרצה להתנתק, למרות שיש לי תחושה שגם עם YES יהיה יותר חלק.

כל החוכמה זה להיות מרוצה ולא לרצות להתנתק. את בעיות החיובים אחרי הניתוק פותרים ע"י ביטול הוראת הקבע בכרטיס האשראי, ושיילכו לחפש.

זה נלמד אחרי נסיונות מרים עם הוט שחייבו אותי מאות אם לא אלפי שקלים מיותרים, אחרי שהתנתקתי מהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה לא אחרי הניתוק אלא במהלך.

מה שקרה זה שבתחילת חודש מרץ ביקשנו להתנתק ונאמר לנו שתוך יומיים יצרו איתנו קשר לקביעת מועד איסוף הציוד. לאחר יומיים התקשרו ומכיוון שאף אחד לא ענה, הם כתבו במערכת שאנחנו מעוניינים להמשיך את המנוי. ואז התקשרנו שוב ביקשנו להתנתק ושוב לחכות יומיים ואחרי יומיים היה צילצול אחד עם ניתוק מהמספר של יס וידעתי שזה עומד להיות תרגיל ואז התקשרתי ואמרו שוב שלא ענו להם אז הם כתבו במערכת שאנחנו עדיין מעוניינים להמשיך את המנוי כי מבחינתם כל עוד לא נקבע מועד לאיסוף הציוד אני מנוי שלהם. ואז במעמד הזה הציעו לי חודש צפיה חינם וזה היה בתאריך 24 למרץ משמע עד 24 לאפריל אני צופה חינם בשידורים שלהם. הגיע 26 לאפריל והתקשרנו אליהם ונותקנו סופית!

לפני ימים בודדים אני מקבל לבית חיוב מיס על הראשון עד השלושים לאפריל! התקשרתי לשאול לפשר העניין, ונאמר לי שמבחינת החשבוניות ההטבה של החודש חינם היתה על החשבונית של חודש מרץ ולכן על אפריל חוייבתי. בקיצור הם שיחקו עם התאריכים בחשבונית ובמועדי החיוב בלי ליידע אותי שזה מה שהם עושים ולכן לא היתה לי האפשרות לבטל את המנוי.

הם טוענים שהם לא מוכנים להחזיר לי את החיוב הזה על חודש אפריל ושזאת הבעיה שלי.

מכיוון שאני צפוי לשלם להם 400 ש"ח פיצוי על ההתנתקות באמצע שנת ההתחייבות, אתה חושב שביטול החיובים מצידי לא יגרור אותי לבית המשפט?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
גם יס על הפנים, הם עשו לי תרגיל מלוכלך כשביקשתי להתנתק ובנתיים המשיכו לחייב אותי עבור צפיה בזמן שביקשתי להיות מנותק מהם

מדגישים בפניך שאתה ממשיך להיות מחוייב ביס עד רגע איסוף הממירים. אבל הם קובעים זמן ומגיעים.

ב HOT לא מדגישים אבל אומרים שיגיעו, ומושכים אותך בכח איזה חודשיים שלוש נוספים, וגם אחרי שאוספים את כל הציוד ממשיכים לחייב אותך עוד איזה 3 חודשים, וכשתדרוש זיכוי יגררו אותך עוד איזה חצי שנה עד שתקבל אותו, או שתתיאש באמצע.

צר לי אבל זו האמת, וזה נפתר בדרך כלל ע"י איזה מדור תלונות בידיעות אחרונות.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

טוב, אצלי בהוט החיוב המשיך חודשים רבים אחרי החזרת הממירים, וגם לא רצו להחזיר לי את הפקדון בתירוצים שונים ומשונים.

אני חושב שבזבזתי מאות שקלים בשיחות טלפון רק כדי לסיים עם הוט, מזל שיש לי טלפון מהעבודה.... :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מדגישים בפניך שאתה ממשיך להיות מחוייב ביס עד רגע איסוף הממירים. אבל הם קובעים זמן ומגיעים.

ב HOT לא מדגישים אבל אומרים שיגיעו, ומושכים אותך בכח איזה חודשיים שלוש נוספים, וגם אחרי שאוספים את כל הציוד ממשיכים לחייב אותך עוד איזה 3 חודשים, וכשתדרוש זיכוי יגררו אותך עוד איזה חצי שנה עד שתקבל אותו, או שתתיאש באמצע.

צר לי אבל זו האמת, וזה נפתר בדרך כלל ע"י איזה מדור תלונות בידיעות אחרונות.

נראה לך הגיוני שאני מבקש להתנתק וכל עוד אני לא קובע תאריך איסוף אני נשאר לקוח שלהם?

1. הם התקשרו פעם אחת ולא עשו שום מאמץ נוסף לקבוע איתי תאריך איסוף

2. בפעם השניה התרגיל היה עוד יותר מלוכלך כאשר הם עשו צילצול אחד וניתקו ואז טענו שאני לא עניתי

3. חוקית הם טענו בטלפון שהם מחוייבים לחכות חודש מרגע בקשת ההתנתקות עד שהם באים לקחת ציוד ועל החודש הזה הם מחייבים אותי בתשלום ולאחר בדיקת הציוד הם מחזירים לי את החודש הזה במידה והציוד תקין. אם זה נכון חוקית או לא, אני לא יודע.

in the face

with a chair

פורסם

אני מסכים שזה לא הגיוני, אבל אני גם לא חושב שזה סביר לבקש להתנתק מהיום להיום, למשל.

מה שכן הגיוני זה לומר שהחברה חייבת לאסוף את הציוד תוך שבוע ימים מיום ההודעה, או לחילופין להפסיק את החיוב.

גם כשאתה מתפטר מהעבודה או כשמפטרים אותך, אתה חייב להמשיך לעבוד שם עוד 30 יום.... (לפי רוב החוזים)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין לי בעיה עם הזמן איסוף, ממילא הם מחזירים לי את הכסף על החודש הזה מהרגע שאני מבקש להתנתק עד שהם אוספים את הציוד.

מה שמפריע לי זה שחוייבתי על חודש שלא רציתי להיות לקוח שלהם עוד במרץ ואפריל כי הם כתבו במערכת שאני מעוניין להישאר לקוח רק בגלל שלא עניתי לטלפון כשהם התקשרו לקבוע מועד אספת ציוד. מילא היו מתקשרים כמה פעמים או לפחות משאירים הודעה, אבל אפילו הודעה לא הושארה וזה ניסיון סחיטה מבחינתי והם לא נהגו בתום לב.

in the face

with a chair

פורסם

בפעם הבאה שמישהו חפץ להתנתק, שלח מכתב רשום והודע להם שאתה מבקש להתנתק תוך 48/72 שעות מקבלת המכתב.

ציין בפנייהם שבתאריך X אתה ממתין לטכנאי בין השעות Y-Z לאיסוף הציוד. קבע את המועד לשעות שאתה ממילא תהיה בבית. (אבל שיהיה בטווח שעות עבודה וימי עבודה).

ציין שהוראת הקבע תבוטל החל מהמועד שקבעת לאיסוף הציוד.

את מועד קבלת המכתב תוכל לבדוק באינטרנט.

באופן כזה הם לא יוכלו להתנער מכך שקיבלו את המכתב והם כבר ימצאו את הדרך להשיג אותך בטלפון גם אם לא ענית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אבל אם הם צודקים וחוקית הוא חייבים לחכות חודש עד איסוף הציוד אז מה יעזור לי שאני אקבע תאריך X לאיסוף הציוד?

in the face

with a chair

פורסם

אין לי מושג מהיכן הביאו את החודש הזה.

אני מכיר משפחה שאחת לשנה מתנתקת עקב נסיעה ארוכה לחו"ל.

הם מודיעים בערך 10 ימים לפני הנסיעה וקובעים עם נציג שיגיע יומיים לפני הנסיעה.

בפעם האחרונה שהם נסעו, הנציג לא הגיע ולמחרת הם החזירו את הציוד ישירות ב-HOT.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...