Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוק הטכנאי

ran
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,נקבע לי התקנה של הוט בן 17:00 ל19:00 למטרת התקנה והצטרפות להוט,המתקין לא הגיע עד שעה זאת,וכנראה כבר לא יגיע,[אני מבטל],יש אפשרות לתבוע במסגרת החוק את הפיצוי?יצאתי מוקדם מהעבודה בשביל לשבת בבית לשווא,השאלה אם אני לא לקוח שלהם ,אני יכול לתבוע? מי יכול לפרש לי את החוק?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תבקש מהם פיצוי. עם יס זה עבד לי יופי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

עם YES אכן זה עובד יופי. שירות הלקוחות שלהם ממש מצויין.

לגבי HOT......יתנו לך לקפוץ הרבה לפני שתראה איזה פיצוי אם בכלל.

עוד יאשימו אותך שלא היית זמין והטכנאי היה בדיוק ליד ביתך.

תראה כל יום שישי במדור תלונות של רייכר בממון ידיעות אחרונות: תמיד HOT HOT HOT!

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אם הוא לא הגיע בכלל מגיע לך 600 ש"ח.

אני הייתי תובע.

באורנג לדוגמא מסתבר שהחוק לא תופס בשליחויות אבל במקום זה קיבלתי זיכוי על חשבונית של 480 ש"ח.

פורסם

גם יס מצפצפים על הלקוחות שלהם, 3 פעמים הזמנתי טכנאי, 3 פעמים אכלתי קש.

זה שיס טובים רק קצת יותר מהוט זה טיפת המים היחידה בכוס שהיא עדין ריקה לגמרי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

זה לא נכון, אני עבדתי בהוט, כאשר לא הגיע ללקוח טכנאי, ישר העברתי פניה לזיכוי בסה"כ 50 שקלים, בלי שום וויכוחים.

אלא אם הלקוח אמר שהוא בבית והטכנאי במקביל אומר שהוא נמצא באיזור ואין עונה.

באמת שלא מזלזלים בזה, אני לא סתם אבוא להגנת הוט.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

לא יודע מה איתכם ,יש אצלי בעיה של ניתוקים באינטרנט והוט הם אלה שהתקשרו להודיע לי אני לא הזמנתי אותם.

הם אמרו ב5-7 והוא הגיע ב5 בדיוק.

לפני שבוע אני הזמנתי אותם בגלל שהמודם נדפק ולא עבד החליפו ועכשיו הם אלה שמתקשרים לברר אם הניתוקים משפיעים או לא...(50-120 ניתוקים ביום יש לי רשת אלחוטית אז אני לא מרגיש בכלל)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בסוף הוט שימרו אותי,ת'אמת מזל כי יס יקרים בהרבה,קיבלתי מהם 3 ערוצי פרימיום לשנה חינם,כמו כן התקנה חינם וזיכוי של 120 ש"ח בחשבונית הראשונה,צריכים להגיע ב 18:00,עוד כדקה להתקנה,נראה מה יתפתח:evil:

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לפי חוק הטכנאי פיצוי מגיע רק במידה והטכנאי הוא לתיקון/שינוי שירות.

החוק אינו חל על חיבור ראשוני או ניתוק לקוח שזהו המקרה שלך.

על החתום עובד הוט.

(לא לסקול אותי:lol:).

פורסם

אותך אני לא סוקל, אני סוקל את החברה שלך בדרך הכי פשוטה שאני מכיר כצרכן, לעולם לא אהיה מחובר אל HOT ואף אחד מחברי או מבני משפחתי לא מחובר יותר ל HOT (אני כרגע בשלוף חושב על 15 בתים שאני מכיר חלקם היו מחוברים ל HOT בעבר, לא היה מקרה הפוך עד עכשיו של מישהו שהמרתי ל YES וחזר ל HOT) אפילו עם בעיות הספינה ההולנדית אף אחד מאיתנו לא חשב אפילו על אופציה לעבור.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בשורה התחתונה שתי החברות הן זהות,הן מבחינת הטכניים הבנאליים והחוזרים על עצמם בטלוויזיה וכנ"ל בשירותי האינטרנט והטלפון.

הפרמטר היחידי שאני אישית הייתי מתחשב בו הוא המחיר,ובפועל הוט זולים יותר מיס/בזק.

עכשיו בטח תגיד לי שרות,אני מכיר את שתי החברות הן כעובד והן כלקוח,באמת באמת שזה אותו הדבר.

צפייה/גלישה נעימה ובלי תקלות :lol:

פורסם
אותך אני לא סוקל, אני סוקל את החברה שלך בדרך הכי פשוטה שאני מכיר כצרכן, לעולם לא אהיה מחובר אל HOT ואף אחד מחברי או מבני משפחתי לא מחובר יותר ל HOT (אני כרגע בשלוף חושב על 15 בתים שאני מכיר חלקם היו מחוברים ל HOT בעבר, לא היה מקרה הפוך עד עכשיו של מישהו שהמרתי ל YES וחזר ל HOT) אפילו עם בעיות הספינה ההולנדית אף אחד מאיתנו לא חשב אפילו על אופציה לעבור.

:mm_yeah:

ללא ספק.

רן , חבל, קיבלת צ'אנס משמיים להתחרט כי קיבלת על קצה המזלג דוגמית מאיכות השירות של הוט.... לא הכל כסף אתה יודע.

מעדיף לשלם בסה"כ כולל אינטרנט ADSL משהו כמו 50-60 שקל יותר בחודש רק בשביל השקט הנפשי. (שלא לדבר על איכות התמונה והתכנים)

יצא לי להזמין בשנה האחרונה הרבה קריאות שירות של YES, אבל לא בגלל תקלות אלא בגלל העברת דירה, החלפת ממירים לדגם חדש לאחר שלטענתי לא ראו בהם מספיק איכותי בפלזמה, התקנת YES MAX , התקנת איזולטור (התקלה היחידה למעשה) וכו'.

תמיד הגיעו בזמן, תמיד סיפקו את הסחורה לשביעות רצוני. (למעשה ברוב הפעמים אפילו הקדימו קצת)

עם הוט במשך מעל 10 שנים (אני עם YES באמצע שנה שלישית) לא קיבלתי פעם אחת שירות טוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תראה כל יום שישי במדור תלונות של רייכר בממון ידיעות אחרונות: תמיד HOT HOT HOT!

תיקון טעות: המדור של דני שדה במוסף הכלכלה של יום שישי. אחד המדורים האהובים עליי- תמיד מתובל במעט הומור.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

גם יס על הפנים, הם עשו לי תרגיל מלוכלך כשביקשתי להתנתק ובנתיים המשיכו לחייב אותי עבור צפיה בזמן שביקשתי להיות מנותק מהם

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...