Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום אשתי קיבלה את ה308 החדשה שלה ונפרדה מהטויוטה קורולה שליוותה אותנו בנאמנות אין קץ לאורך שלוש וחצי שנים ו60 אלף ק"מ. לא בטוח שזה אובייקטיבי לכתוב התרשמות על רכב מכמה שעות של נהיגה, והכל עדיין חדש, כולל המנוע שיעבור כמה אלפי ק"מ לפני שיהיה במיטבו ובכל זאת.

הרכב נחמד מאד, בטח ובטח מפואר מהקורולה, לוח שעונים לבן-אדום בוהק,עיטורי כרום וכו'. הישיבה ברכב נוחה מאד, המושב

הוא ממש ממש שדרוג רציני לעומת הטויוטה, נוח מאד, מתכוונן, בעל תמיכה מצויינת לגב ולשוקיים (ואני מה שנקרא, בעל עצמות כבדות:lol:).

לנהיגה,

ביחס לקורולה הרכב מרגיש כבד ומכובד הרבה יותר, מקנה יותר בטחון ויותר יציב על הכביש ביחס לטויוטה, נוחות הנסיעה טובה יותר (אם כי ציפיתי למשהו יוצא דופן - אז לא),הרכב אינו "מתרסק" למהמורות וכביש משובש כמו הטויוטה אך הוא כן מעט קשיח.

אני מנסה להשאר אובייקטיבי , וצריך לזכור כי הרכב חדש, ועוד לא ממש התנסיתי בנהיגה ארוכה ובמגוון מצבים, אך אין ספק

שהגיר עובד שונה ואחרת מהטויוטה. התגובות פחות נחרצות, גם ללחיצה בריאה על הדוושה, בניגוד לתיבה בטויטה שהיתה הרבה

יותר תזזתית ומיידית, מצאתי את עצמי נותן לחיצה בריאה ומצפה להורדת הילוך שלא באה. לא יודע אם זה קשור לכך שהרכב והמנוע כמובן חדשים, אך בהאצה בהחלט שומעים את המנוע מתאמץ, וגם סתם בלחיצה בריאה.

אם נשווה אז הטויטה מרגישה לי הרבה יותר כמו איזה קארטינג מבחינת התגובות ביחס ל308.

המזגן (אלקטרוני כמובן - לא בקרת אקלים) מקרר טוב מאד (גם את תא הכפפות). אני אישית מתעב את פטנט התפעול של הרדיו

מההגה בפיז'ו - לא אינטואיטיבי וממש מעצבן - (אי אפשר לעשות כפתורים נורמליים כמו בפורד ובמאזדה על ההגה?)

סה"כ הרכב נחמד - האמת, אני לא נופל מהכסא ממנו.

לאבי יש פוקוס 2008 (לי אישית היתה 2001 = ובכלל אצלינו אוהבים פורד), לטעמי הפוקוס עדיפה בכל היבט, נוחה, גדולה,מרווחת,לא פחות איכותית, אולי ב308 התחושה מעט יותר יוקרתית,הרבה יותר מאסיבית.

זהו, זוהי ההתרשמות הראשונית, מבטיח לתת יותר עוד כשבוע- שבועיים.

ערן

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...