Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין I30 לB3 1.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה טועה! הסובארו קיבלה רק 4 כוכבים!

http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1438588

אמרתי בפירוש ANCAP ו-IIHS, בהן קיבלה ציון מירבי, קרא שוב.

eransh - אין כזה דבר רכב נוח לאחד יהיה לא נוח לאחר, אלא אם האחר הזה הוא בעל בעיית גובה חמורה או בעיות גב שדורשות כיסא מיוחד.

הB3 ידועה ביכולתה הגבוהה לשוט "מעל" מהמורות ומגהצת את הכביש כמו ערפל. הכיסאות גם כן טובים למדי.

מובן שכדאי לציין שהנוחות בא על חשבון ההתנהגות בצורה מסוימת, עקב המתלים הרכים מאוד.

מנוע בוקסר תורם למרכז כובד נמוך בגלל המבנה השטוח והאופקי, וזה תורם ליציבות גבוהה יותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
ה"עוד 15 סוסים..." כמו שאתה קורא להם יכולים לעשות הבדל בין רכב זריז יותר לרכב כבד יותר בביצועים.

לא הבנתי מה הקשר למנוע בוקסר שנותן יציבות טובה יותר - אתה יכול לפרט בבקשה מדוע?

הסובארו נוחה מאד - יכול להיות אבל לא כל מה שאתה קורה לו נוח, נוח גם לאחרים.

שלא תבין לא נכון, הסובארו נראית נחמד מאד לדעתי, ואני בטוח שתהיה גם אמינה וטובה, פשוט השאלה היתה לתת חוות דעת

ובכל הפרמטרים היונדאי טובה יותר, כולל במבחנים שנעשו לרכבים והבוחנים אהבו אותה.

יכול להיות ששואל השאלה יעדיף B3 זה מצויין - רק שיקרא מבחנים השוואתיים, יערוך נסיעת מבחן ויחליט.

אם יש רק דבר אחד שאני פוסל את הסובארו זה מה שאמרתי בהתחלה - תא מטען לא קיים פשוט! עגלת ילד סטנדרתית לא נכנסת שם לדעתי, אולי כמה שקיות של קניות וגם זה בספק. אל תזלזל אפילו אם אתה רווק או לא צריך תא מטען גדול.

מנוע בוקסר הוא בעצם מנוע עם תצורה שטוחה אופקית.

הבוכנות ממוקמות אחת מול השניה בזווית 180 מעלות

ובגלל זה מנטרלות את התנועה אחת של השניה.

וגם בגלל שהן שטוחות למנוע יש מרכז כובד נמוך.

זה הסבר כללי על מנוע בוקסר.

חוץ מזה אתה מדבר על בעיות בתא המטען בהאצ'בק או בסדאן?

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

נהגתי על שתי המכוניות בגרסאת ליסינג שלהם (כרגע אני עם ה I30).

איכשהו לשתיהם יש היו בעיות קטנות.

הB3 זזלה טיפה אבל כול זה בגלל שכשהמנוע היה בסרק הוא היה על RPM גבוה (גילו את זה בדיוק איך שהחליפו לי את הרכב).

חוץ מזה העיצוב פנים הרגיש זול ולא אהבתי אותו אבל מבחינת ביצועים, לא היה על מה לדבר , הרבה יותר טוב מהC4 שהייתה לפני זה.

לעומת זאת בI30 יש (בדומה למה שמישהו פה אמר) גם רעידות מוזרות מאחורה (אני מתאר לעצמי שיש מצב זה משהו בגיר או שהסרק הוא על RPM נמוך מדי). העיצוב פנים גם לא משהו , הכול מרגיש די זול - הקונסולה המרכזית בסדר אבל כול השאר נראה ומרגיש זול ביותר. הדבר היחיד הנחמד זאת האפשרות לחבר את הפלאפון/אייפון/DOK למערכת.

בקיצור , למרות שהC4 לא נתנה את הביצועים הרצויים הייתי רוצה אותה חזרה (לא יכול עכשיו , על הI30 אני משלם רק מס ועל הC4 אני אצתרך לשלם וגם וגם וזה לא ממש בא בחשבון לנסיעות הקצרות יחסית שאני עושה).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אתה טועה! הסובארו קיבלה רק 4 כוכבים!

http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1438588

נכון רק 4 כוכבים אבל זה כי אין לה ESP , בעקרון ברמת הבטיחות למבוגר היא קיבלה יותר נקודות ממזדה 6 , סיויק , C4 ועוד הרבה מכוניות אז תחליט אתה מה יותר בטוח,

לפותח השרשור ,

נהגתי מעט על ה-I30 ועכשיו אני על ה-B3 כבר 14K קילומטר ואני יכול להגיד לך שזה אחד הרכבים הכי נוחים (על כבשי ארצנו המשובשים) שנהגתי עליהם פשוט כיף ,

בקשר ליונדאי הרועשת חוץ מקצת יותר כוח ואולי איכות חומרים (שגם לא משהו) אין בה כלום .

• תוכן חדש...