Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ולילה טוב! בהמשך לחיפושים אחר האוטו לחבר שלי די ננעלו על ה205,התקציב(10K לרכישה נטו) מאפשר לנו לרכוש גם את המודלים האחרונים של הרכב הנ"ל אך רציתי לשאול באיזה דגמים של 205 FOREVER יש כרית אוויר? האם יש שנתון מסויים שמעליו כול FOREVER מצויד בכרית אוויר?

האם הרכב הנ"ל יפגין אמינות טובה?

האם קילומטרג' ממוצע של 8.000 ק"מ בשנה מאז עלייתו של הרכב ב1998 לכביש אמור להחשיד אותנו? הרכב הוא יד 3.

אחרי שירדנו מסיטרואן ZX הצעתי לו לחפש סקסו אך הוא לא התחבר לרכב כך שכגע אנחנו שוקלים או 205 או פיאסטה מהדור ה4(שנים 98-02). האם גם זה הוא רכב אמין כמו המודלים שהיו לפניו?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

1. ל205 אין כרית אוויר ולא היה בשום דגם כולל האחרונים משנת היצור 99.

2.ממליץ בחום על הרכב.

היו לי בעבר שני רכבים כאלה מודל 97 ו 99 ואני יכול לומר בודאות שמדובר בסוס עבודה.

מעבר לזה שהרכב אמין וחסכוני הוא גם מהנה יחסית לנהיגה וזריז.

עדיף לחפש את המנוע 1400 ולא 1100.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

מה שכן הבטיחות שלו שואפת ל 0 ואף פחות מזה , אולי תגרדו עוד קצת כסף קצת ותביאו איזה פונטו. שתוכננה ב שנות ה 90 ולא שנות ה 80.

ניתן למצא דגמים עם קריות אויר ואפילו ABS ויש לה לפחות שני כוכבי בטיחות.

פורסם

אין כרית אוויר באף 205.

בדגמים המאוחרים יותר יש הגה כזה:

306_interior.jpg

(זאתי 306, אבל ההגה אותו הגה)- וזה מטעה, אבל גם בו אין כרית אוויר.

לטעמי הדגם הכי מוצלח הוא זה משנת 95'.

השנה הראשונה של הפוראבר.

רובן עם מגנזיום, ח"ח קדמיים, הגה של GTI, והמושבים לטעמי יותר מוצלחים מאלו של 96 ומעלה.

כמו כן יש את הפסים של הפוראבר בצדדים שהוחלפו מאוחר יותר במדבקה סתמית מאחור וזהו.

הייתה לי כזאתי משנת 95' עד שנת 2002 לערך, אפילו היה לה מזגן מקורי! (תוספת לא קטנה בעת רכישת הרכב) ... רכב מקסים.

• תוכן חדש...