Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת... אני מחכה לזה כל שנה.

ערב שאפשר להתפרק על ים מתוקים והכל בחינם!:twisted::lol:

מממ... נא להעביר לאוף טופיק.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

להגיד את השם של העיר זאת לא חוכמה...:?

מעבר לזאת, שכחתי לציין עדיפות: אזור מישור החוף מקסימום אשדוד/נתניה.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אם במימונה עסקינן, אז עכשיו חזרתי מ"חגיגות המימונה" בדימונה (ונותרו לי פחות מ4 שעות עד שאני צריך לקום :cry:).

זה התחיל בכך שהלכתי עם עוד חבר אשכנזי (נו מה לעשות שאצלנו אין מימונה :roll:) לחבר מרוקאי :-P והתבלבלנו בכניסה לבניין, וכך יצא שהגענו לדירה הלא נכונה (לזכות בעל הבית יאמר שהוא בהחלט הצדיק את המוניטין של המרוקאים כאנשים חמים ומכניסי אורחים, וניסה לשכנע אותנו להישאר בכל זאת :-)). בסוף מצאנו את הדירה, ובהחלט היה שווה את ה"מאמץ".

לאחר מכן הלכנו לבית של חבר אחר, וגם שם נשנשנו עוד קצת, ואז לקינוח הלכנו לבקר ידידה טובה שהייתה אצל דודים שלה. התכנון היה שהיא תצא אלינו (כי בכל זאת לא נעים להיכנס לבית שלא מכירים), אבל בסוף הכניסו אותנו בכח פנימה והכריחו אותנו לאכול עוד מופלטות עם דבש (אני משער שסך הכל אכלתי חצי צנצנת דבש אם לא יותר), וגם נתנו לנו "צידה" לדרך. :lol:

לסיכום, היה בהחלט שמח וטעים. כשזה מגיע להכנסת אורחים וחמימות אין כמו המרוקאים (כשהם לא עצבניים כמובן :wink:).

פורסם

בדרך-כלל אנחנו אלה שכוווווווללללם באים אלינו למופלטה. (אגב, מופלטה עם קוביות חלבה ושוקולד השחר זה שילוב קטלני. גם ריבה תות טעים. וגם מופלטה עם גבנ"צ, רוטב עגבניות וזיתים בטוסטר טעים! וכמובן דבש וחמאה... לסתם את העורקים ב-LIVE :wink:).

כמובן שאין רק מופלטה אלא עוד מלא דברים טעימים :-)

הפעם לאמא שלי לא היה כח להכין... אני התבאסתי, חברים שלי יותר!

פורסם

אביעד, במימונה הבאה אנחנו עושים אצלך אירוע של הפורום.

אנחנו לא שואלים - אנחנו באים.

אתה לא יכול לספר לנו על הנפלאות האלה כאן ולא לצפות שננחת אצלך בחצר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
להתפרק על ים מתוקים והכל בחינם!:twisted::lol:

מקווה רק שלא נפלת על משפחה קשת יום שבקושי יש לה אוכל לילדים של עצמה.

השנה לא נסעתי למימונה אצל אמא של אשתי, כי מופלטות הן אחד המאכלים הכי משמינים וחסרי ערך תזונתי שניתן לחשוב עליהם.

הן בעצם מזכירות מאכלים תימניים, שאשכנזים מתלהבים מהם, אבל הסיבה להמצאתם היא מחסור במוצרי מזון מעבר לקמח ושמן.

אם לא באת על סיפוקך, שלח לי ה"פ, המקרר שלנו מלא מופלטות שאשתי הביאה מאמא שלה. אין לי כוונה לגעת בהן. המטבח המרוקאי מציע מאכלים מזינים בהרבה.

• תוכן חדש...