Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

החלפתי קלאץ בגולף שלי (מנוע 1600 ידני) קלאץ מחברת לוק גרמני שמיוצר במקסיקו אצל מוסך פרטי.

עכשיו הבעיה היא שעדיין ההילוך לא ניכנס ממש חלק, צריך להכניס ממש חזק ככה שאני עושה את זה בעדינות כי אני מפחד שזה יחמיר .

וגם המוסכניק לא מודה בטעות הוא אומר שככה זה ואני כבר אין לי כוח לנהוג ככה זה ממש מבאס,

תודה!

פורסם

מה קורה עם הילוך רוורס? בדרך כלל שיש בעיית מצמד דביק (מצמד עם קושי לבצע הפרדה) יש בעיות בהעברת הילוכים כללית שיותר מורגשת בהילוך 1 ורוורס.

מדוע החלפת מצמד מלחתחילה? יתכן שיש בעייה פנימית בתיבת הילוכים להילוך הראשון.

פורסם

החלפתי כי שהלכתי למוסף מורשה בקשר לטיפולים אחרים הוא אמר לי שצריך להחליף גם מצמד וקיבלתי הצעה ממוסך אחר בהפרש משמעותי, וגם הרכב ב 115 אלף קילומטר.

הראשון לפעמים עושה בעיות או שניכנס קצת קשה אבל הרוורס לר עושה בעיות.

בעיקר זה ראשון שני!

פורסם

שקניתי קלאץ מסוג לוק, כאילו לוק זה חברה גרמנית אבל היה רשום שזה ממקסיקו וגם אני יודע שיש גם לוק ספרדי ויש ברזילאי ועשיתי את זה במוסך פרטי בעיר שלי.

• ספונסר פורום
פורסם

חב לוק היא היצרן המקורי של רוב המצמדים שמותקנים ברכבי

VAG וזהו למעשה חלק מקורי לכל דבר ועיניין .

כמו כל חברה בינלאומית גדולה יש לה מפעלים בכל העולם ואין כל הבדל

בין מצמד שיוצר בגרמניה או כזה שיוצר במקסיקו מבחינת הטיב והמחיר לצרכן .

לעיניין הקושי בשילוב הראשון ,אז כמו שהציע דניאל צריך לראות איך משתלב להילוך

אחורי, ואם אין חריקה בשילוב אז זה אומר שהמצמד מפריד תקין .

צריך להקפיד ולבדוק את מצב המנגנון של הידית ולוודא שאין חופשים והכיוון מדוייק .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...