Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול להמשיך להיות נעול בדעתך.

בשורה התחתונה - רוב דגמי אקורה (פרט לNSX ואולי כמה דגמים ספורים), הם הונדה עם סמל אקורה.

אין שום הבדל בעיצוב החיצוני, בעיצוב הפנימי, באיכות החומרים ו/או בחלקים המכאניים של הרכב. זה אותו רכב ב-ד-י-ו-ק.

אם אתה מרגיש שאתה נוסע במשהו יוקרתי בגלל שיש לו סמל אחר מקדימה, למרות שמדובר על רכב זהה לחלוטין, קנה יונדאי קופה ושים סמל של פרארי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה מרגיש שאתה נוסע במשהו יוקרתי בגלל שיש לו סמל אחר מקדימה, למרות שמדובר על רכב זהה לחלוטין, קנה יונדאי קופה ושים סמל של פרארי.

כן זה מה שעשיתי ברכב שלי קניתי סובארו ושמתי סמל של מוסטנג.

ועכשיו ברצינות:אתה ממש מגזים בדעותיך קראת את התגובה האחרונה שלי טוב?, עזוב את האקורד כך דגם אחר שהוא אקורה בלבד (הTL למשל).

אתה בא להגיד לי שזה רכב באותה רמת איכות אם כן אז יש לך טעות מצטער.

Acura_TL_2008__02_1024x768.jpg

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

הבעיה העיקרית באקורה, כפי שרועי ציין, היא שאין הבדל מספיק מהותי בין הדגמים שלה לשל הונדה. יחד עם זאת, במידה ומאיר יוכלו לשווק את הלג'נד תחת הסמל של אקורה, ציבור הלקוחות הפוטנציאלים יפסיק לחשוש מהסטיגמה של "מישהו ששילם כחצי מיליון ש"ח על הונדה..." ויפתח את הארנק.

פורסם
ועכשיו ברצינות:אתה ממש מגזים בדעותיך קראת את התגובה האחרונה שלי טוב?, עזוב את האקורד כך דגם אחר שהוא אקורה בלבד (הTL למשל).

אתה בא להגיד לי שזה רכב באותה רמת איכות אם כן אז יש לך טעות מצטער.

אתה שם לב שאתה קובע דברים בצורה נחרצת מבלי שראית את הרכב במציאות, ישבת ברכב או נהגת ברכב?

אז מי בנינו מגזים בדעותיו?

זה שהיה לו נסיון עם אקורה וגילה שאין הבדל בין לבין הונדה או זה שרואה אקורה בתמונות ומחליט שהיא מינימום וולבו/לקסוס?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה שם לב שאתה קובע דברים בצורה נחרצת מבלי שראית את הרכב במציאות, ישבת ברכב או נהגת ברכב?

אז מי בנינו מגזים בדעותיו?

זה שהיה לו נסיון עם אקורה וגילה שאין הבדל בין לבין הונדה(לא נהגת באקורה נהגת בהונדה ואתה בעצמך אמרת את זה,"נהגתי באקורה RL שהיא בעצם הונדה לג'נד. בדיוק אותו רכב.

ונסעתי באיזה SUV של אקורה שמשווק גם תחת המותג הונדה (לא זוכר את הדגם)".שמת לב מה אמרת יש הבדל.

או זה שרואה אקורה בתמונות ומחליט שהיא מינימום וולבו/לקסוס?

אני החלטתי את זה נו באמת מה אתה רציני?

זה כמו שתגיד שאני החלטתי שלמבו זאת חברה מצוינת, הרי זה ידוע.

בוא נסיים את הדיון הזה,תחשוב מה שאתה רוצה על אקורה ואני יחשוב מה שאני רוצה גם ככה לאף אחד מאיתנו אין אקורה.(ולא הונדה)שלא תיתבלבל לי במקרה.:wink:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

מישהו יודע איך מבטאים את השם של היצרן? "אקיורה" (עם הדגשה ב"אק") או "אקורה" (אם הדגשה או בלי ב"אק")?

Insane things comes from insanely people.

פורסם
מישהו יודע איך מבטאים את השם של היצרן? "אקיורה" (עם הדגשה ב"אק") או "אקורה" (אם הדגשה או בלי ב"אק")?

בארה"ב מבטאים את השם כ"אקיורה" (עם דגשה על ה"אק" וה"יו"), לגבי האם זו דרך הביטוי הנכונה?... :?:roll:... אך בהתחשב בכך שמדובר במותג שבמקור מיועד עבור האמריקאים...

פורסם

מה אתם רוצים מה-NSX?

הפסיקו לייצר אותה מזמן.

המכונית הייתה מעולה שיצאה ב 1990,אבל זה היה מזמן.

את GT-R ו-Z370 אפשר לקנות מהיבואן

את איפיניטי כבר מייבאים לארץ.

אז לא נשאר הרבה רכבים שנמכרים בארה"ב וכדאי להביא לארץ.

אבל במצב הכלכלי האמריקאי עכשיו.

מי הקונה בעצמו את המכונית בארה"ב יכול לקבל הנחה ענקית על מכוניות שם.

מי שקונה בסוכנות בארץ יעשו עליו הרבה כסף.

אייל

פורסם
אתה יכול להמשיך להיות נעול בדעתך.

בשורה התחתונה - רוב דגמי אקורה (פרט לNSX ואולי כמה דגמים ספורים), הם הונדה עם סמל אקורה.

גם ה NSX היא קודם כל הונדה. היא נמכרת כאקורה רק בארה"ב, שם השם הונדה מתקשר בתודעה לדגמי הסיביק המוקדמים ששימשו תפרנים וסטודנטים.

מסתבר שעבור האמריקאיים - שינוי הסמל הוא מספיק בכדי לשכוח את הכל.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני חושב שצריך לפתוח שרשור נפרד לויכוח על האקורה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...