Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעילת כיסויי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר דרך טובה לנעול כיסוי רכב ולמנוע מכך שאנשים טובי לב יחליטו להרים את הכיסוי ולקחת אותו לעצמם?

כל הנעילת חוט בבגאז' היא חרטה ולא עוזרת בשום דבר, בסופו של דבר, משיכה קלה והכיסוי בחוץ ללא כל בעיה! האם יש כאן מישהו שיודע איזו דרך יש לנעול (אולי רצועה עם מנעול?) כך שלא ניתן יהיה להסיר את הכיסוי בצורה כזו מזדמנת?

Lexus CT200H

פורסם

תעשה חור בדופת הכיסוי, חור קטן אבל שלא יהיה יותר מדי קיצוני, חבר אליו מנעול כאבל רגיל של אופניים אותו תקשור לג'אנט:)

מי שירצה את הכיסוי יאלץ לחתוך את המנועל או לקרוע את הכיסוי.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

בסופו של דבר שום דבר לא עוזר.

אני ניסיתי הכל, אפילו תפרתי 2 רצועות גומי עם קליפסים כמו שיש בילקוטים של הילדים (הפכתי את העולם עד שמצאתי כאלה) ועדיין בא מישהו כנראה עם סכין ופשוט חתך את הרצועות וגנב את הכיסוי.

הפתרון הכי טוב שיש לי לבעיה הזו זה תמיד לקנות כיסוי הכי זול. עולה 150-200 ש"ח ואז פחות כואב כשהוא נגנב. אני מחליף אותם בערך אחת לשנה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בסופו של דבר שום דבר לא עוזר.

אני ניסיתי הכל, אפילו תפרתי 2 רצועות גומי עם קליפסים כמו שיש בילקוטים של הילדים (הפכתי את העולם עד שמצאתי כאלה) ועדיין בא מישהו כנראה עם סכין ופשוט חתך את הרצועות וגנב את הכיסוי.

הפתרון הכי טוב שיש לי לבעיה הזו זה תמיד לקנות כיסוי הכי זול. עולה 150-200 ש"ח ואז פחות כואב כשהוא נגנב. אני מחליף אותם בערך אחת לשנה.

לא מומלץ בעליל! בתור אספן אתה צריך לדעת שכיסוי זול עשוי מחומרים זולים והמחשבה שהושקעה בו היא כמעט אפסית.

החומר שממנו עשויים 90% מהכיסויים הזולים גורם לנזק לצבע של הרכב, באה רוח קלילה משפשפת אותו על הרכב דבר שגורם לנזק לצבע במשך הזמן.

לגבי הגניבות, הרעיון שהצעתי לו, הוא לחתוך חור במרכז הכיסוי דבר שיגרום לכך שלשם גניבתו יש לקרוע אותו בצורה שהוא יהפוך ללא שימושי.

אם יבוא איזה ונדליסט? זה כבר משהו אחר....

פורסם

שלום רב.

כל הסיפורים על קשירות ומנעולים למניהם,בלוף.

משרוצה לגנוב יגנוב לא יעזור לך כלום.אבל!

תקנה לך ספריי צבע ורסס בגדול את מספר הרכב על הכיסוי,ובכך אולי תמנע מהשודד לבצע את זממו.

ואם הוא כבר שדד,והוא ישתמש בו? אולי יתמזל מזלך,ותראה גם את הכיסוי וגם את רכב הגנב.

בתודה מראש.

פורסם

לא ניתן "לנעול כיסוי רכב, מכיוון שעם סכין יפנית פשוטה ניתן לחתוך את המקום בו המנעול קיים, להסיר אותו ולאחר מכן לתפור חזרה.

פיתרון יצירתי שראיתי במספר כיסויים היה, התזת מספר הרכב בעזרת ספרי ושבלונה במספר מקומות על הכיסוי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גנבו לי כבר כיסוי רכב שהיה מוטבע עליו מספר הרכב שלי. ואפילו הלבישו אותו על קורולה ברחוב סמוך (זה לא התאים לה, אבל אין שכל -אין דאגות).

הגניבה קרתה כאשר התעצלתי להעביר חוט מתחת לרכב בין שני החורים הייעודיים לכך (כיסוי 4 עונות של פוגל).

באופן עקרוני הכיסוי נקשר ב3 מקומות שונים וזה מספיק.

הקשירה מתבצעת באמצעות חוטי שיפצור צה"ליים שהבאתי במילואים, שדיי קשה לחתוך אותם.

לא ממליץ לקנות כיסויים מאיכות ירודה, עדיף לא לכסות וזהו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פיתרון יצירתי שראיתי במספר כיסויים היה, התזת מספר הרכב בעזרת ספרי ושבלונה במספר מקומות על הכיסוי.

ל'

גם "פתרון" זה ניתן לפתור בעזרת ספריי צבע.

מתיזים צבע תואם על כל משטח המספר שיצר בעליו הקודם, ובעזרת ספריי צבע אחר מתיזים מס' חדש :twisted:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
גנבו לי כבר כיסוי רכב שהיה מוטבע עליו מספר הרכב שלי. ואפילו הלבישו אותו על קורולה ברחוב סמוך (זה לא התאים לה, אבל אין שכל -אין דאגות).

הגניבה קרתה כאשר התעצלתי להעביר חוט מתחת לרכב בין שני החורים הייעודיים לכך (כיסוי 4 עונות של פוגל).

באופן עקרוני הכיסוי נקשר ב3 מקומות שונים וזה מספיק.

הקשירה מתבצעת באמצעות חוטי שיפצור צה"ליים שהבאתי במילואים, שדיי קשה לחתוך אותם.

לא ממליץ לקנות כיסויים מאיכות ירודה, עדיף לא לכסות וזהו.

צודק בהחלט

ובקשר לשאלה שלכם - כמו שאמרתי הכיסוי הזול לא עשוי מחומר שחשבו עליו יותר מדי זמן ולכן הוא משפשף לאט (זה לא קורה ביום יומיים כן?) את הצבע מהרכב.

פורסם

שיטות למניעת גניבת הכיסוי:

1. השיטה הטובה ביותר - לתפוס את כל החלק האחורי של הכיסוי בתוך הבגאז'. אמנם הטמבון האחורי לא מכוסה אבל רוב הרכב נשאר מכוסה ואף אחד לא יגנוב את הכיסוי. בשביל לגנוב את הכיסוי צריך לחתוך את כל החלק האחורי שלו ואז הכיסוי כבר לא שמיש.

2. אני מעדיפה לצייר ציור גדול על הכיסוי ולא לרסס את מספר הרכב כיוון שיותר קל למחוק מספר מאשר למחוק ציור ענקי.

על הכיסוי שלי ניסיתי לצייר פיל... זה נראה קצת כמו משהו שדומה לחדק של פיל... נראה לי שאף גנב שמכבד את עצמו לא יגנוב כיסוי עם ציור של משהו שנראה כמו חדק של פיל ועוד בסגול (if you know what I meen).

3. לרוב הכיסויים יש טבעות לקשירת רצועה שעוברת מתחת לרכב (במרכז). אם קושרים את הרצועה בצורה הדוקה זה מקשה על הגנב לחתוך אותה או לפתוח אותה.

אחרי שני כיסויים שנעלמו בשעת לילה מאוחרת, אני כבר 3 שנים עם אותו כיסוי והוא עדיין לא נגנב.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

• תוכן חדש...