Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אחרי שהבנתי שמנעול הילוכים יעלה ל 350 ש"ח. (יש תמיד את האפשרות למצוא בפירוקיות אבל לא יודע בכמה שם ימכרו ביותר זול, והבנתי שזה יהיה בגדר נס גם למצוא מפתחות שם שם המנעול)

חשבתי על מנעול הגה, הבנתי שבניסור פשוט של ההגה מסירים זאת , אבל מה עוד אפשר לעשות.

עלו לנגד עיני המנעולים הבאים :

http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=262081

לא הבנתי איך זה נועל את ההגה כי זה לא נראה ככה, אשמח אם תסבירו לי. ואהבתי את העניין של האלה.

המנעול השני

http://www.all4spy.com/product.asp?productid=2940&CatCode=139

הבנתי שזה נועל גם את ההגה וגם את הידית. זהו מנעול זול יותר.

איזה מהם עדיף, והאם אלה המנעולי הגה הזולים ביותר שניתן למצוא? (למה באתר יד2 אני לא מצליח למצוא מנעולי הגה משומשים?)

שאלה שניה, האם זה נכון שניתן לנטרל מנעול הילוכים בידני ע"י הורדת מוט ההילוכים בכח אל מתחת לרב בריח, ואז ניתן יהיה לנסוע?

בברכה ותודה.

פורסם

נראים כמו פטנטים שקצת יעקבו את הגנבה אכן בהחלט תיגנב, בקשר לידית הילוכים שמעתי שפשוט מנסרים את הידית מתחת לרב בריח ואז אפשר להתשמש עם ההילוכים כרגיל רק שהידית תהיה קצרה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

המנעול השני אינו נועל את ההילוכים,שני חצאי הטבעות ננעלות בצידי ההגה וככה לא תהיה אפשרות לסובב את ההגה לנקודות מסוימות.

בתכלס? 90 אחוז מהמנעולים רק יעקבו גנב מקצועי עוד כדקה.

מנסרים את ההגה\חותכים וכ'ו.

בן.

Got To love It

פורסם

האלה הזו מעניינת. משמשת גם כנשק נגד הגנב? או שבסופו של דבר היא תגמור ביד של הגנב ותשמש כנשק נגדך? :D

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
בקשר לידית הילוכים שמעתי שפשוט מנסרים את הידית מתחת לרב בריח ואז אפשר להתשמש עם ההילוכים כרגיל רק שהידית תהיה קצרה

אז הגנב יוכל להעביר הילוכים יותר מהר בזמן הבריחה.:hihi:

פורסם

המנעולים האלו אולי לא ימנעו גניבה אבל הם כן יכולים למנוע מפורץ לשקול אולי עדיף רכב אחר שידרוש פחות התעסקות עם ניסור ההגה.

מה גם שרכב עם אזעקה זה נותן קצת זמן לשמיעה ולחץ לגנב.

להזיק זה לא יכול..

פורסם

לנסר את מוט ההילוכים מתחת לרב בריח וככה לנסוע עם ידית מקוצרת. יפה.

עם מה הם מנסרים אגב את ההגה ומוט ההילוכים? 2 הפריטים הנ"ל הם באותה קשיחות? ומדובר על מסור ידני או חשמלי?

לגבי המנעול הגה-אלה שצירפתי, מישהו הבין איך הוא נועל בדיוק את ההגה? שאני לא אקנה ובסוף יתברר שזה מנעול הגה הכי דפוק שקיים. כי הישיבה שלו על ההגה נראית משונה. (לא שמנעולי הגה זה איזה פטנט פורץ דרך.)

עריכה: כמה עולה להתקין אזעקה/אימובילייזר הכי פשוטים לרכב? (סתם לידע כללי)

פורסם

העקרון בכל המנעולים הוא כזה - אם גנב רוצה דווקא את הרכב שלך, המנעולים רק יעכבו אותו, ולא ימנעו את הגניבה.

אבל אם הוא יכול לבחור את הרכב שלך עם המנעול, או את של השכן בלי מנעול, הוא יבחר את של השכן.

מנעול הגה מומלץ, שככל הנראה יסבך את הגנב יותר - הוא הdisklok, שאינו מיובא לארץ. אולם הבנתי שאתה מחפש משהו זול ולהזמין אחד כזה יהיה מעל לתקציב.

כמו כן הבנתי שאתה מחפש רב בריח לרכב, יש ברשותי אחד, עם מפתחות כמובן, שפירקתי מהרכב שלי. אם אתה מגיע לירושלים אוכל למכור לך אותו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

המלצה שלי - קנה סנדל דנבר.

תשקיע 2 דקות בהשמה כל פעם, קשה לעבור את זה - אפשרי אבל קשה.

אני הכרתי ג'יפאי, הכרתי, פגשתי אי שם ג'יפאי שהיה יוצא למסלולי אופניים, מפאת האיו םהבדואי על הג'יפ שלו הוא שם סנדל, והוא אמר שהסנדל כבר הציל את האוטו פעם (לגנב לקח זמן לפרוץ אותו והוא הספיק לחזור).

אין לך סבלנות? מנעול גיר זה טוב:)

פורסם

תמיד אני חושב לעצמי כשאני קורא את השרשורים האלו.

נכון הגנב יכול לנסר את ההגה, אז למה שלא נעשה הגה (רק את הטבעת החיצונית) מפלדה קלה כלשהיא וזהו.

זה יעבוד?

פורסם

כי זה יעלה עוד כסף וידפוק את כל החישוב וההשקעה של רואי החשבון של החברות וביננו את מי מעניין בקומות הגבוהות של הבניין של פורד או של פולקסווגן אם מישהו יגנוב לך תמאזדה או תאוקטביה?

פורסם

עומרעומר,

לשאלתך.. משתמשים בדיסק נטען.

אם תשים מספיק מיגון תקווה שלגנב יגמר הבטריה :lol:.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ארז רק גנב דמיקולו לא מטעין את הדיסק שלו לפני פריצה. זה כמו להגיע לשוד חמוש עם כדור אחד בקנה ומחסנית ריקה:D

פורסם

ומה אמרתי? שיוצאים ללא מחסניות לקרב?!

כוונתי הייתה שאם יש לך מנעול דוושות + מנעול גיר + מנעול הגה, תקווה שתגמר לו הבטריה בזמן ה"עבודה" :twisted:.

סנדל דנוור מומלץ מאוד!

ועומר, מומלץ מנעול דוושות גם כן, כמו מהסוג שהיה פעם בערוץ הקניות והפסיקו למכור, ננעל על אחת הדוושות (ולא גם על ההגה).

גם ראיתי פעם בפורום ג'יפולוג מנעול דוושות נחמד מאוד בייצור עצמי שנראה יעיל למדי, אפילו הכנתי סקיצה לשדרוג של אותו מנעול.

רק צריך לקחת מידות מדוייקות ולהביא לחבר המסגר.

מיגון פיזי + עלוקות + אזעקה יכולים לסייע בעיכוב ואולי דילוג הגנב לרכב אחר, אך כפי שנאמר כאן באין ספור שרשורים, אם מישהו רוצה את הרכב, שום מנעול לא יעצור אותו, מקרה הכי גרוע מביאים גרר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...