Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הבן שלי סיים את ההתקנה באוטו שלו(דייהטסו סיריון).

ההתקנה כללה:

רדיו דיסק alpine 103 bt שעלה לי 1500 ש''ח,האם מחיר סביר?

קומפוננט focal 165vr שעלה לי 1350 ש''ח,מחיר סביר?

מגברים של jbl 75.4,lightning audio mono וסאב של mb quart במחיר זול מאוד 500 ש''ח שלא קניתי מהמתקין.

לאחר שהמתקין קנה את המוצרים הנ''ל וביצע את עבודתו הוא נתן לי רשימה ארוכה של חומרים וכבלים שעליו חייב את בני(על חלק מהרשימה הוא לא יידע אותו ולא אמר לו שהוא מתקין/מחייב אותו),הרשימה היא:

קיט התקנה = 250 ש''ח

כבל RCA = 250 ש''ח

מפצל לשתי המגברים = 70 ש''ח (בלי ליידע את הילד)

כבלים לקומפוננט ועוד =80 ש''ח (בלי ליידע)

סקיי לעטיפת התיבה שבבגאז' למגברים =50 ש''ח (בלי ליידע)

פיברגלאס לבניות בדלתות = 150 ש''ח.לאחר שאני קניתי 2 קילו פיברגלאס הוא הוסיף וקנה עוד.

בד ציפוי לבניות בדלתות = 150 ש''ח מרפד,נשארו עוד שאריות באורך מטר וחצי שהוא לא השתמש בהם.

איטומים בדלתות = 250 ש''ח

סה''כ 1250

המתקין אמר לבן שלי שהוא לוקח על כל ההתקנה הזאת 1000 ש''ח והוא לא לוקח עוד כסף על הבניות בדלתות ובקורות(לטוויטרים) בגלל שהוא מכיר אותי.אני מבקש לדעת אם הוא מנסה ''לעשות'' עוד כסף?מי צודק בסיפור הזה?עכשיו נשאר לילד שלי לשלם עוד 1500 שקל לאחר ששילם על מחירי הרכיבים ו500 שקל נוספים על חומרים והתקנה..בקיצור נשאר לשלם עוד 1500 שקל בערך.

תודה רבה מראש על העזרה.

פורסם

באופן כללי שאלות שואלים לפני ולא אחרי. לגבי המחירים של אביזרי ההתקנה תפרט סוג וחברה. לגבי המתקין רק דבר אחד בהתנהלות של המתקין לא תקין, אמר מחיר (אם הבנתי נכון) ובסוף השחיל עוד רשימת קניות מה לא ידע לפני שהוא יזדקק לזה? הרי לא מדובר בדבר אחד אלא ברשימה ארוכה.

דבר נוסף משהו בדברים שכתבת נורא צורם לעין (לי בכל אופן בתור מתקין), אתה כותב שקנה בד ונשאר לו מטר וחצי, אז מה הביג דיל? אתה לא קצת קטנוני? מדבריך עולה רושם שאתה מרגיש "שעשקו" אותך אז תן לי לומר לך הוא ממש לא. במחיר שהוא לקח לך יש 3 אפשרויות:

1- המתקין פראייר

2- כניראה שהעבודה לא משהו בלשון המעטה

3- אחלה גבר ובגלל שהוא מכיר עשה לך יופי של מחיר.

נ"ב בכל מקרה התמחור לא ברור לי.

• תוכן חדש...