Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1 RMS כמה זה בווטים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.. יש לי שאלה די קצרה אבל די מוסבכת חפשתי בגוגל ולא מצאתי ... אולי תנסו לעזור לי {

550 RMS כמה ווטטים ?

יחדית RMS ל יחדית WT

פורסם

RMS זה אומר שזה אפקטיבי.

וואט RMS זה אומר שלקחו את הספק מקסימלי וחילקו בשורש 2.

כדי לקבל WATT MAX שאתה מחפש צריך לכפול 550 כפול שורש 2.

פורסם

אין לזה המרה, יכול ליהיות רמקול עם 90WRMS ו180W ויכול ליהיות רמקול עם 400RMS ו1200W.

אין אפשרות להמיר, בשביל מה אתה צריך את זה?

פורסם

RMS זה לא יחידות או משהו כזה. כשאומרים 550 RMS הכוונה ל-550 WATT RMS כלומר זהו הספק ממוצע ולא רגעי.

כאשר מסתכלים על נתון העכבה (התנגדות) של רמקול למשל, אז היצרן כותב שני הספקים רגעי (מקסימלי) וממוצע (RMS) וההספק הממוצע הוא זה שמעניין אותנו בדרך כלל.

מקווה שהסברתי בצורה מובנת. אם יש שאלות נוספות אני אשמח לעזור.

אלכס.

פורסם
RMS זה לא יחידות או משהו כזה. כשאומרים 550 RMS הכוונה ל-550 WATT RMS כלומר זהו הספק ממוצע ולא רגעי.

כאשר מסתכלים על נתון העכבה (התנגדות) של רמקול למשל, אז היצרן כותב שני הספקים רגעי (מקסימלי) וממוצע (RMS) וההספק הממוצע הוא זה שמעניין אותנו בדרך כלל.

מקווה שהסברתי בצורה מובנת. אם יש שאלות נוספות אני אשמח לעזור.

אלכס.

קניתי מגבר 550 JBL RMS אני רוצה לדעת כמה זה בערך בווטים אתה מבין ותודה

פורסם
קניתי מגבר 550 JBL RMS אני רוצה לדעת כמה זה בערך בווטים אתה מבין ותודה

אם קנית מגבר שההספק שלו 550 RMS אז זה בדיוק(!) 550 וואט!

פורסם
אם קנית מגבר שההספק שלו 550 RMS אז זה בדיוק(!) 550 וואט!

לא אחי**נא שמור על שפה נאותה, הפורום אינו צ'אט**זה לא נכון אמרו לי בערך 2000 WT אבל אני רוצה לדעת כמה זה בדיוק

פורסם
הוא הרגע הסביר לך שזה 550 וואט.

זה אולי "מרגיש" כמו 2200 ואט רגיל, אני צודק?

כן ... הוא חזק ... אבל RMS תמיד טוב מWT נכון ויותר חזק פי ***** מWT נכון ?

פורסם

וואט זה יחידת הספק.

השאלה שלך שוות ערך לשאלה בפורום שיפורים כמה כוח סוס מדבקת no fear מוסיפה לרכב.

אין שום ערך לנתון וואט שהוא לא RMS, כל הוואטים המונפצים הם נתונים שניתנו כראות היצרן/היבואן.

פורסם

וואט זה הספק המתבזבז, וואט רמס זה הספק בפועל ואני יסביר לדוגמא יש לך סאב של 2000 W אך בפועל הוא מספק רק 500 WRMS.

הסאב צורך 2000 W אבל בפועל מוציא 500. מקווה שהבנת את זה.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

RMS - Real Music Sound

Watt - יחידת הספק

ככל שיש יותר וואט למגבר כך יהיה לו יותר RMS אך לא בכולם.

RMS נמדד אך ורק על פי הגברה של המגבר עד שהוא מגיע לקטימה (בעברית כריתה, קטיעה) של הגל.

לא כל המגברים שרשום עליהם 2000W יהיו ב2000 RMS הכל תלוי באיכות הרכיבים, סתייה נמוכה של הנגדים, קירור ומיקום המגבר (נתייה לחימום).

RMS נמדד בתנאי מעבדה כאשר המגבר מחובר לסקופ, וואט נמדד על פי נוסחה הבאה: W = U * I, כלומר מתח יציא כפול זרם יציאה (ביחס להתנגדות), שווה הספק חשמלי.

ציירתי לך דוגמה של קטימה, מקווה שאתה מבין מה הולך כאן:

sine1.jpg

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם
RMS זה אומר שזה אפקטיבי.

כדי לקבל WATT MAX שאתה מחפש צריך לכפול 550 כפול שורש 2.

אז איך אתה מסביר שלסאב שלי 2000רמס ובוואטים פיק זה 10000 לעומת הסאב של ישראל(JUNIUR66)

2500רמס ובפיק פוואר בסך הכל 5000?

נראה לי אתה לא בדיוק צודק

כמו שאמרו קודמי אין פה חוקים ונוסחאות

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...