Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב כבר חצי שנה ברצף רועד בעמידה. ואלו לא רעידות בגלל שהרכב "עדין קר " לאחר שמותנע אלא גם לאחר שמתחמם ונוסע יותר משעה כשנעמדים ברמזור או עוצרים הרכב רועד ודיי חזק ולפי זה שפתחתי את מכסה המנוע זה המנוע עצמו רועד.

הסיבות שאני חשבתי שהבעיה נוצרה מאותה תקופה הן: החלפת חוטי הצתה שביצעתי לפני כמעט חצי שנה. או החלפת שמן מנוע שבוצעה גם באותו טיפול אך איכות השמן לא היתה לי ברורה ויכול להיות שזה היה שמן לא איכותי.

חשוב לי להדגיש הרכב לא רועד במהלך נסיעה אלא רק בעמידה.

ובהתנעה עצמה בכלל רועד בטירוף כמו שאף פעם לא רעד ככה שזו גם נקודה לציון.

בכל מקרה מחכה לעצות איך ניתן לפתור את הבעיה.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

בצע חיפוש בפורום על תושבות מנוע.

כנראה שאחת או יותר במצב רע.

זה אחד מהכיוונים היותר הגיוניים (כמובן שיכולים להיות דברים אחרים אבל נתחיל מזה).

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

תושבות המנוע במצב מצוין הוחלפו לא מזמן.

עוד משהו ששכחתי לציין זה שישנן נזילות שמן לא קריטיות אבל יש כמו בכל באלנו זו אחת מהמחלות. ככה סתם לידע כללי לא יודע אם זה קשור.

פורסם

אני יכול להציע לך לבדוק את תקינותם של חוטי האלטרנטור.

בסובארו גרנד לאונה של חבר, החוטים היו בלויים וגמורים.

הרכב רעד בטירוף בעמידה, לאחר בירור והחלפת החוטים, הרכב לא רועד.

(זה במידה ותושבות המנוע שלך אכן תקינות.)

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

את תקינות חוטי האלנטרנטור אני באמת אבדוק אם אתה אומר שזה יכול להיות גורם לרעידות.

עוד עצה שקיבלתי היא לעבור לשמן מנוע w2050 או 2040 אני לא ממש זוכר.

הבנתי שהוא "חודר" יותר ויעזור ברעידות.

רציתי לשמוע אם באמת כדאי לעבור לסוג הזמן הזה בבאלנו 97, 150k קילומטר. והאם יכולים להיגרם נזקים, או השלכות שאני צריך לקחת בחשבון במעבר לשמן הנ"ל. ( כיום 10w40 ).

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...