Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסנון הפך לגוון ורוד. ?!. פולו GTI00

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום לפני שחזרתי הבייתה מהעבודה, שמתי לב שפנס שמאל שלי הפך לגוון ורוד. (פנס הקסנון)

ימין נשאר לבן.

(כל מי שלא מכיר, הקסנון הוא מקורי מהחברה)

מה יכולה להיות הסיבה\בעיה?

תודה מראש.

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

למוכר הזה בEBAY :

http://stores.ebay.com/AWAX-EU_PHILIPS-HID-XENON-BULBS_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ999990018QQftidZ2QQtZkm

יש נורות שכל החלקים הפנימיים שלהם הם של PHILIPS. הוא שולח לארץ והעלות היא רבע!

אני קניתי מספר נורות בגודל H7 (לגולף דור 4) ולא התאכזבתי.

בדוק מה גודל הנורה אצלך (אם זה בלאסט מקורי של פיליפס אז זה D2S, אחרת פשוט כדאי לבדוק..)

אתה יכול גם לקפוץ להוד השרון ל XENLIGHT (חפש את האתר בגוגל) ודבר עם ברוך או רומן, יש להם נורות איכותיות מאוד גם כן במחירים סבירים.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
מה נסגר עם ההורדה שקיבלת בזמנו איך הסתדרת ?

נסעתי לרון, טיפלתי בABS, ובשאר השטויות, כמו וינקרים ומגב אחורי.

קסנון הוצאתי אישור מצ'מפיון. שעד היום לא מאמינים שזה מקורי, רק אחרי הרבה ויכוחים ופרצופים משחררים אותי.

אגזוז כנ"ל.

לגבי הקסנון

עשיתי חיפוש באינטרנט על הנורות האלה, זה באמת נורות D2S, בעלי טמפ' של 4300K שיוצרות צבע לבן. מצאתי איזה אתר בחול שמוכר את זה ב35$.

אני רוצה למצוא בארץ לפני שאני ממהר להזמין מחול.

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

בספק. אתה אומר להם את מספר הרכב שלך,

אני מאמין שהם מוודאים שזה GTI, ושזה הגיע עם קסנונים.

כי באישור שהם שולחים יש גם מספר רכב, וגם מספר שלדה.

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

WTF? יש מצב שזוג נורות שכאלה יעלה 950ש"ח?! דרך הזנלייט האלה, בהוד השרון. :-o

ואתם ממש לא רוצים לדעת כמה זה עולה בצ'מפיון.

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

טוב, אז הפנס ממשיך לעשות בעיות.

היום הוא נדלק בגוון נורמלי, אחרי כמה דקות נכבה לגמרי.

הנעתי מחדש את הרכב, והאור נדלק, אך בגוון כחול מהרגיל.

זאת מנורה דפוקה שהגיע זמנה? או שאולי משהו אחר דפוק פה? פתחתי את מכסה המנוע, היה רטוב טיפה באיזור החיבורים. למרות שיש שם גומי מבודד.

שמתי לב גם שהעצמה של אור הקסנון ממש נמוכה יחסית לפעם, כמעט ולא רואים אור. נסעתי עכשיו עם אורות ערפל.

מה יכולה להיות הבעיה??

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

• תוכן חדש...