Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הסתובבתי בירושלים מעט, אחרי הרצאת היכירות בבצלאל אליה הלכתי, וראיתי בתלפיות 205 , שנת 89' (הדיגיטאלית לא היתה עלי) שחורה, נראית מרחוק כמו GTI, אך כשהתקרבתי הכיתוב על אחוריה היה MI16.

האם האוטו הובא סדיר לארץ?

האם יש דגם כזה בכלל?

רון.

-לצערי הייתי בנסיעה, ככה שלעצור לבדוק או להתרשם לא היה בחשבון בכלל...-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לפני שבוע בערך ראיתי בדרום ת"א 405 כחולה-אפורה עם כיתוב קטן של MI-16 על עכוזה הנאה ( ?! ) , עם ג'נטים של MI ... היתכן ? :shock:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

לגבי ה 205 - אין כזה דגם MI16 . אולם, היות וקל מאוד לשתול מנוע כזה (עניין של 8000 ש"ח) אז יש כמה כאלו בארץ.

רצוי לציין שלא ניתן לאשר דגם כזה ברישיון. כל רכב כזה - גם אם מספר המנוע שלו תואם לרישיון - הוא אינו תקני ולא חוקי. בד"כ הוא גם מסוכן - כי מי שהכניס את המנוע לא תמיד עושה התאמות של המתלים הצמיגים הברקסים הסרן האחורי וכו'.

אלון

פורסם
לפני שבוע בערך ראיתי בדרום ת"א 405 כחולה-אפורה עם כיתוב קטן של MI-16 על עכוזה הנאה ( ?! ) , עם ג'נטים של MI ... היתכן ? :shock:

לפני שנה וחצי ראיתי גם 405 MI כזו בעפולה ,בדיוק שהגעתי מישהו נכנס אליה ושאלתי אותו אם היא "אמיתית" ,הוא אמר שכן...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
רצוי לציין שלא ניתן לאשר דגם כזה ברישיון.

ניתן לאשר והתשובה בקישור:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=168783#168783

תקרא.

היחיד שיכול לאשר זה דרור ממחלקת שירות בלובינסקי - מי שלא מאמין לי שידבר איתו ויבין שהוא לא מאשר מנועים כאלו. אם הוא יתחיל לאשר (וזה לא סביר בגלל הפרשי ההספקים והצורך בהתאמת ברקסים ומתלים לפחות) אני אהיה בין הראשונים שיעשה את זה.

עד היום לא אושר מעולם מנוע MI ב 205. למיטב ידיעתי גם לא בצרפת או אנגליה שגם שם נעשים דברים כאלו בשושו. פז'ו מעולם לא הוציאו גרסת 205 MI ולכן היבואן לא מוכן לקחת עליו את האחריות. בזה אני מקווה שסגרנו את הויכוח...

אלון

פורסם

אז ככה

אם אתה רוצה לאשר מנוע כזה אתה יכול לאשר אותו רק בקומבינה כמו שכל השאר עושים

אישור כשר אין מצב שתסיג

פורסם
כמובן שכמו אשכנזי טוב, צדקתי... :wink:

קיימת עוד אחת (לפחות) בצבע כחול-אפרפר - מקורית.

נכון מאוד... היא הייתה שייכת ללקוח שלנו ועכשיו שייכת לבעל מוסך פז'ו סיטרואן בעפולה (מונזה? אני חושב).

כמעט קניתי את הרכב לפני 5 שנים אבל אז קניתי את ה CTI שלי.... עד היום אני לא בטוח מה היה עדיף. הרכב העפולאי מודל 90 ואני יודע שאפשר לקחת אותו ב 25 עד 28 אלף ש"ח

אלון

• תוכן חדש...