Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום בעיה אם מי שנוסע ב5 או 6 בבוקר זה בהחלט מותר. השעות האסורות הן בין 7 - 9 בבוקר בלבד

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לקובי מילוא שהבהיר לי את עניין השעות המיוחדות וההקלות - אכן לא הייתי מודע שכך הם העניינים ואני מתנצל על התגובה הקודמת שלי שנבעה כנראה מבורות בנושא. אם ניתנת לבעל הרכב בחירה - לרשום את רכבו כאספנות ולהנות מהזכויות וההגבלים שמותלים עליו או לא לרשום את רכבו כאספנות ואז לשלם ולתפקד עם רכבו כרכב לכל דבר - אז הכל הגיוני ולגיטימי. ואני שוב, מתנצל.

לגבי משטרת ישראל (תנועה ושאר המדורים) , אני אמנע משלל "ברכות" שיש לי לתת להם מפאת כיבוד הפורום בלבד..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

תגיד לי איפה אתה לומד ? במכללת ..(לא מוצא מכללה מספיק נמוכה לרמתך) אתה מדבר כמו עבריין צעצוע מהתיכון .

אותו שוטר שאיחלת לו תרופות (קח את זה מיד בחזרה) הוא אולי זה שיציל אותך מתאונה ללא ביטוח שתהרוס לך את החיים .

פורסם

אני לא ביררתי את העניין אבל אני כמעט בטוח שהביטוח מכסה גם את השעות הללו בדיעבד!

ביטוח חובה בשביל זה נועד. לאנשים כמוהו...

ולפותח השרשור הנכבד: אל תזלזל ברכבי אספנות זו נוסטלגיה שאף פעם לא תבין...

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

פורסם

ולפותח השרשור הנכבד: אל תזלזל ברכבי אספנות זו נוסטלגיה שאף פעם לא תבין...

בטח שאני לא יבין ...

אני בן 20 ויש לי 7 רכבי ספנות והיו לי עוד שניים שמכרתי ואני ממש לא סוחר אלא קונה רק מתוך אהבה לרכבים ישנים

זה בערך כל החיים שלי אבל לפי מה שאתה אומר אני אף פעם לא יבין ...

פורד אסקורט mk1 שנת 69

שברולט אימפלה שנת 72 - למכירה דרוש רק מעט פחחות.

שברולט סילברדו long שנת 81

שברולט קאווליר 95 - למכירה יד ראשונה מצב מצויין.

פורסם
בטח שאני לא יבין ...

אני בן 20 ויש לי 7 רכבי ספנות והיו לי עוד שניים שמכרתי ואני ממש לא סוחר אלא קונה רק מתוך אהבה לרכבים ישנים

זה בערך כל החיים שלי אבל לפי מה שאתה אומר אני אף פעם לא יבין ...

כסף קונה רכבי אספנות אבל לצערנו אינו קונה הבנה , (למה בחתימה שלך מוציינים רק שני רכבי אספנות מתוך השבעה...? )

אני קורא את השירשור הזה מהרגע שנפתח והתאפקתי מלהגיב ,

הגישה שלך על המשטרה נובעת ממקום אחד , חוסר בגרות , זו אינה בושה , אבל אני מאמין שעם הזמן זה יעבור.

עד לפני שנתים הייתי בשורות המשטרה ביחידת בילוש (מה שנקרא בעבר הרחוק רחוק "המדור" )

אני מאמין שאם היו משיכים במתכונת של ימי "המדור" לא היו קמים ילדים שמרשים לעצמם להתבטא בצורת ביטוי כמו שלך ,

שלא תבין לא נכון , אני לא רחוק ממך בגיל כלל , אבל התגובות שלך מקוממות.

רק כדי לסבר את אוזניך כאשר הייתי שוטר נסעתי על כביש חיפה הישן ביחד עם אישתי שבאותה תקופה גם היתה שוטרת ונעצרנו

ע"י שוטר תנועה , אפילו שהיינו שוטרים הוא לא ויתר "והכניס" לי עד הסוף.

ברור שזה הרגיז אבל על טעויות משלמים!

שורה תחתונה , שוטרי תנועה אוכפים חוק , שלצערך גם אתה כפוף אליו כמו כולנו , הצהרות ילדותיות תשמור בבטן

ולא כי אתה עושה לנו טובה ושומר על כבוד הפורום .

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם
סרג'יו קונסטנצה אמר:

צוריאל היקר, פותח השירשור

לדעתי, וזוהי דעתו של מי שלא מחזיק רכב אספנות ולא חבר במועדון, אתה ושכמותך מוציאים שם רע לכל הנושא. בגלל אנשים שקנו מכונית מקרטעת ורשמו אותה כאספנות כדי לחסוך בהוצאות, ושמעיזים לנסוע בשעות האסורות (ויש המון כאלה, אני רואה 5-6 כל בוקר, כולל חבר מועדון מוכר), הרבה אנשים מגיבים לצמד המילים "רכב אספנות" בזילזול ומצטיירת בעיניהם תמונה של חיפושית או וולבו* מקרטעת שבעליה קנה אותה לשם החיסכון בלבד. חבל.

*יסלחו לי בעלי הרכבים הרשומים, אבל זה מה שאני רואה בבקרים לרוב.

ב-5-6 מותר בין 7:00am-9:00am אסור!!!

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם
ב-5-6 מותר בין 7:00am-9:00am אסור!!!

הבנת הנקרא! (וגם הובהר כאן) מדובר על 5=6 מכוניות אספנות שנוסעות בין 7-9 בבוקר...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לגבי משטרת ישראל (תנועה ושאר המדורים) , אני אמנע משלל "ברכות" שיש לי לתת להם מפאת כיבוד הפורום בלבד..

אני משרת במשטרת ישראל בירושלים מאז שנת 90 (אם אתה מסוגל תעשה חשבון בעצמך), החל מתפקיד בלש זוטר בימי "המדור" העליזים משם יצאתי לקורס קצינים, שמשתי כקצין בית מעצר, קצין סיור, קצין בילוש ומודיעין, וסגן מפקד תחנה, בי-ם, בימי הפיגועים, האוטובסים המתפוצצים, המחבלים, השודדים, האנסים, הייתי מאויים ע"י משפחות הפשע שאתה קורא עליהם בעיתונים, ואת זילות האזרחים במשטרה חוויתי על בשרי, והמחיר שמשולם היום בגין זילות זו הוא יקר ביותר, אני רחוק מלהיות מליץ היושר של המשטרה, אבל בדבר אחד אני בטוח לחלוטין אני ורוב חברי עושים ימים כלילות בשבתות, חגים, חופשים, בכדי שאזרחים כמוך יוכלו להמשיך ולקטר כמה חרא להם...כל זאת במשכורת מינימום, תת תנאים וללא אוירה תומכת. כניראה שהיית מעדיף לחיות תחת חסות משטרה אחרת בדרום אמריקה, המזרח הרחוק, או באחת מארצות האיסלם. או אולי היית מעדיף להעצר בהיי ווי בארה"ב כאשר שוטגאן מכוון לראשך!

הגישה האנרכיסטית תוביל אותך בדיוק למקום שמגיע לך...אבל את הברכות שמור לעצמך.-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אני לא ביררתי את העניין אבל אני כמעט בטוח שהביטוח מכסה גם את השעות הללו בדיעבד!

ביטוח חובה בשביל זה נועד. לאנשים כמוהו...

.

קצת התבלבלת. ביטוח חובה אמנם מכסה את כל נפגעי תאונות הדרכים, גם אם הנהג הפוגע איננו מבוטח. אך הביטוח מכסה את הנפגעים, ואיננו מגן על העבריינים...

עודד

פורסם

אתם נופלים על האדם הלא נכון עד כמה שאני הבנתי.. מי שכתב את השורה :

"לגבי משטרת ישראל (תנועה ושאר המדורים) , אני אמנע משלל "ברכות" שיש לי לתת להם מפאת כיבוד הפורום בלבד.."

זה אני ולא הבחור השני שנפלתם עליו.

ורשמתי את מה שרשמתי בגלל יחס משפיל , מזלזל וגרוע שקבלתי ממשטרה כל החיים. בין אם ממשטרת תנועה בעיכובים מיותרים ודיבור מאיים והפכו לי את האוטו כולל קריעה של ריפוד בגלל שהייתי "אדם חשוד" בעיניו של השוטר (הדבר היחיד שחשוד בי זו כנראה העובדה שאני שחור) חוץ מזה אין לי עבר פלילי , מעולם לא עסקתי בפלילי והאמת היא שרוב הזמן עסקתי בלימודים והיום אני תלמיד אקדמיה.. עד לחוסר מעשה מוחלט כאשר דווחתי על גניבות המתרחשות בשכונתי או כאשר לאבי נגנב ארנק עם אלפי שקלים על ידי עבריין מקומי שהיה ידוע למשטרה וכאשר אבי הלך להתלונן עליו התגובה שקיבל זה - "אדוני , בשביל מה לך את הכאב ראש הזה ? גם ככה את הכסף לא תראה ממנו.." עצרו את הבחור למאסר לילה ושחררו אותו למחרת מה שהביא לאיומים על חייו של אבי והמשפחה שלנו וכאשר על זה הוא הלך להתלונן אמרו לו "היית צריך לחשוב על זה לפני שהתלוננת עליו.."

אז תעשו לי טובה - כי משטרה - לצערי - אין בארץ. (ואני מביא פה רק שני דוגמאות מפני שאין לי כח לשבת ולכתוב פה לתוך הלילה עכשיו) יש לי חברים שוטרים (שניים לייתר דיוק) ואין לי שום דבר אישי נגד שוטרים , ההפך הוא הנכון , אבל כבוד למשטרה בתור רשות אכיפת חוק , כבר אין לי.

בזה גם מסתיימת תגובתי בנושא כי אין לו כבר שום קשר לדיון. כל מי שרוצה להגיד על מילים אלו מוזמן בפרטי..

והעיקר שתהיו לי בריאים כולם. (כן, גם השוטרים) :wink:

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם
אתם נופלים על האדם הלא נכון עד כמה שאני הבנתי.. מי שכתב את השורה :

"לגבי משטרת ישראל (תנועה ושאר המדורים) , אני אמנע משלל "ברכות" שיש לי לתת להם מפאת כיבוד הפורום בלבד.."

זה אני ולא הבחור השני שנפלתם עליו.

ורשמתי את מה שרשמתי בגלל יחס משפיל , מזלזל וגרוע שקבלתי ממשטרה כל החיים. בין אם ממשטרת תנועה בעיכובים מיותרים ודיבור מאיים והפכו לי את האוטו כולל קריעה של ריפוד בגלל שהייתי "אדם חשוד" בעיניו של השוטר (הדבר היחיד שחשוד בי זו כנראה העובדה שאני שחור) חוץ מזה אין לי עבר פלילי , מעולם לא עסקתי בפלילי והאמת היא שרוב הזמן עסקתי בלימודים והיום אני תלמיד אקדמיה.. עד לחוסר מעשה מוחלט כאשר דווחתי על גניבות המתרחשות בשכונתי או כאשר לאבי נגנב ארנק עם אלפי שקלים על ידי עבריין מקומי שהיה ידוע למשטרה וכאשר אבי הלך להתלונן עליו התגובה שקיבל זה - "אדוני , בשביל מה לך את הכאב ראש הזה ? גם ככה את הכסף לא תראה ממנו.." עצרו את הבחור למאסר לילה ושחררו אותו למחרת מה שהביא לאיומים על חייו של אבי והמשפחה שלנו וכאשר על זה הוא הלך להתלונן אמרו לו "היית צריך לחשוב על זה לפני שהתלוננת עליו.."

אז תעשו לי טובה - כי משטרה - לצערי - אין בארץ. (ואני מביא פה רק שני דוגמאות מפני שאין לי כח לשבת ולכתוב פה לתוך הלילה עכשיו) יש לי חברים שוטרים (שניים לייתר דיוק) ואין לי שום דבר אישי נגד שוטרים , ההפך הוא הנכון , אבל כבוד למשטרה בתור רשות אכיפת חוק , כבר אין לי.

בזה גם מסתיימת תגובתי בנושא כי אין לו כבר שום קשר לדיון. כל מי שרוצה להגיד על מילים אלו מוזמן בפרטי..

והעיקר שתהיו לי בריאים כולם. (כן, גם השוטרים) :wink:

צודק מאה אחוז!

גם אם אני נוסע באחת המכוניות שלי וגם אם אני נוסע בפורשה 911 חדשה שיש לחבר כל פעם שעוצרים אותי ורק מחפשים איפה להפיל אותי למרות שאין לי כל עבר או משהו דומה לזה

אני אזרח שומר חוק לחלוטין אבל כל מה שקשור למשטרה אני בכלל לא מבין ולא שכל השוטרים ככה אבל יש קומץ של שוטרים במיוחד בתחנת גלילות שההנאה שלהם זה פשוט להרוס לאנשים את הכיף של לנסוע בכלל

פורד אסקורט mk1 שנת 69

שברולט אימפלה שנת 72 - למכירה דרוש רק מעט פחחות.

שברולט סילברדו long שנת 81

שברולט קאווליר 95 - למכירה יד ראשונה מצב מצויין.

פורסם

איך בדיוק אתה שומר חוק אם אתה נוסע בין 7-9 בבוקר?

החוק נועד כדי לתמוך באנשים שיש להם אוסף של מכוניות/אפילו מכונית אחת, אבל שיוכלו לעמוד בנטל הכלכלי ולהשתמש ברכב כרכב פנאי,

לא נוסעים איתו לעבודה,

לא עושים איתו ביזנס,

ולא עושים ממנו כסף,

נוסעים איתו, נהנים איתו וחולים על הטיפוח שלו.

----

פורסם

צורי החביב,

חשבת על האפשרות ששוטרי גלילות ה"רעים" אולי גם גולשים פה בפורום.

הניידת שתעצור אותך מחר בבוקר, מחרתיים או ביום אחר, בכביש החוף עשוייה להיות שם לא במקרה.

מילא לזלזל במשטרה, אבל לעשות את זה בפורום?

:turn-l:

• תוכן חדש...