Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sony CDX-M880

jonny123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה ואני מקווה שמישהו פה יוכל לעזור לי אחרי שאני כבר יומיים מחפש פיתרון

באינטרנט ללא הצלחה ונוסע בלי מוזיקה.

הבעיה היא כזאת: יש לי רדיו-דיסק של SONY דגם CDX-M880 עכשיו הבעיה היא כזאת, לפני יומיים החלפתי מצבר

אז כמובן שהמערכת מתנתקת,אני מחבר את המצבר החדש נכנס לרכב ורואה על הצג של המערכת שצריך להכניס קוד בן 4 ספרות

ובלי הקוד הזה המערכת לא עובדת, חרשתי את כל האינטרנט ולא מצאתי, הדבר היחידי שמצאתי זה כמה שילובים של כפתורים

בשלט אבל גם זה לא עבד ואני כבר מתוסכל וגם לא שומע כלום בנסיעות שזה הכי מעצבן, אשמח אם מישהו מכיר את הקוד או

יכול לעזור לי.

בתודה מראש.

פורסם

ניסית לללחוץ על כפתור הRESRT,קראתי בMANUAL שאחרי שמחליפים מצבר או שHU חדש ומותקן פעם ראשונה צריך ללחוץ על הכפתור הזה.

(נשמע לא הכי הגיוני,אבל שווה לנסות)

Untitled.jpg

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

דיברתי עם ישפאר היבואן אבל מסתבר שהם רוצים שאני יביא את המכשיר ואז הם יבדקו אם הם יכולים לסדר את זה כי זה רדיו-דיסק מ-2005 ואם הם יצליחו זה יעלה משהו בסביבות 250 שקל..

לגבי כפתור הריסט, אני ינסה אבל לא נראה לי שזה יפתור את הבעיה

קיצר בעסה רצינית..

פורסם

כתבתי לך מה לנסות לעשות האם ניסית בכלל? או שאתה מעדיף לשלם כסף לשווא? כפתור הריסט בטח שלא יעזור במקרה הזה, זה הרי לא הגיוני.

פורסם

alpine קודם כל תודה על הקישור שנתת אני לא מצאתי כלום בחיפוש, אין לי בעיה לנסות להלחים אבל אני לא יודע בדיוק איזה נק' הם מתכוונים שצריך להלחים...

הסתכלתי בחלק התחתון של המערכת ויש שם כמה חורים ממש קטנים בצורת ריבוע שלא עולים על 1 ס"מ

לצורך העניין רק ב2 מהם יש מה שנראה כמו נק' הלחמה

• תוכן חדש...