Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריר תפוס

status
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תעלה עם הרכב על הרגל, במצב הזה הבעיה האחרונה שלך תהיה הכאב בשריר :)

(שים איזה BENGAY וסע לשלום, אני נתפסתי בשתי הרגליים בשבוע שעבר בעקבות משחק כדורגל ,ולקח לי איזה 4 או 5 ימים להשתחרר.)

ובזמן הזה.. איך הלכת? על הידיים??:-)

ולעניין פותח השרשור.

תמרח וולטרן או בנגיי ועל זה שים בקבוק מים חמים כמה פעמים ביום(אפשר לתפוס את הבקבוק מים חמים עם תחבושת אלסטית),בד"כ עוזר מהר מאוד.

פורסם

אין לי שום בעייה להביא לך סדרה של מתיחות אם אתה חושב שזה מה שיעזור לך.

חסרים ה-מ-ו-ן נתונים ע"מ להתחיל בכלל לנתח את הסיטואצייה שלך.

האם זו הייתה פעם ראשונה ששיחקת כדורגל, האם יש היסטורייה של פציעות,

וכמובן שצריך לראות בדיוק איזה גיד תפוס (חלק מהשרירים במפרק הקרסול והברך הם דו מפרקיים).

אגב, לא ציינת האם מדובר בחלק הקדמי או האחורי של השוק,

מדובר בשרירים שונים בעלי נטייה שונה לפתח פציעות כאלו ואחרות.

אם הכאב רק מתגבר, יכול להיות שיש לך מתיחה בגיד או רקמה רכב או אף קרע חלקי.

בכל מקרה, אני מחזק את ההמלצה לגשת לרופא, עדיף כזה שמתמחה ברפואת ספורט.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אין לי שום בעייה להביא לך סדרה של מתיחות אם אתה חושב שזה מה שיעזור לך.

האם זו הייתה פעם ראשונה ששיחקת כדורגל, האם יש היסטורייה של פציעות,

וכמובן שצריך לראות בדיוק איזה גיד תפוס (חלק מהשרירים במפרק הקרסול והברך הם דו מפרקיים).

אגב, לא ציינת האם מדובר בחלק הקדמי או האחורי של השוק,

מדובר בשרירים שונים בעלי נטייה שונה לפתח פציעות כאלו ואחרות.

אם הכאב רק מתגבר, יכול להיות שיש לך מתיחה בגיד או רקמה רכב או אף קרע חלקי.

בכל מקרה, אני מחזק את ההמלצה לגשת לרופא, עדיף כזה שמתמחה ברפואת ספורט.

הכאב הוא בחלק הקדמי (כלומר מהצד של העיניים).

אתמול עשיתי אמבטיה חמה לרגל והיה רושם שזה עזר אבל היום בבוקר זה חזר להיות דומה מבחינת הכאב.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

.

אני חושב שנקודת פתיחה טובה מבחינת נתונים שחסרים זה שתשים תמונה של הרגל המתוחה ליד אבטיח,כדי שנדע על מה אנחנו מדברים.

דבר שני, כדי שוולטורן\בנגיי או כל משחה אחרת תעשה את שלה כמו שצריך,אתה חייב למרוח אותה ואז לעטוף את הרגל בצורה שהשריר המתוח יהיה חם,לכן מומלץ לשים את המשחה טרם שינה,ולא לשים אותה ואז לצאת לעבודה\לימודים או לא יודע מה (מה גם שהמשחות האלה מסריחות בטירוף,והקללות שכל מי שמסבבך יקלל אותך (בלב) בטח לא יעזרו...:wink:).

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני חושב שנקודת פתיחה טובה מבחינת נתונים שחסרים זה שתשים תמונה של הרגל המתוחה ליד אבטיח,כדי שנדע על מה אנחנו מדברים.

דבר שני, כדי שוולטורן\בנגיי או כל משחה אחרת תעשה את שלה כמו שצריך,אתה חייב למרוח אותה ואז לעטוף את הרגל בצורה שהשריר המתוח יהיה חם,לכן מומלץ לשים את המשחה טרם שינה,ולא לשים אותה ואז לצאת לעבודה\לימודים או לא יודע מה (מה גם שהמשחות האלה מסריחות בטירוף,והקללות שכל מי שמסבבך יקלל אותך (בלב) בטח לא יעזרו...:wink:).

בהצלחה.

עזוב את הבנג'יי, איפה אני משיג אבטיח רפואי שכזה?:lol:

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
התנועה היתה מוגבלת, אבל יכולתי ללכת עם כאבים.

למתבוננים מהצד זה נראה כאילו פגשתי איזה כושי בסמטה חשוכה בהארלם שביצע בי את זממו. :D

נו יופי - לא הבנתי למה הוא היה עייף בשבוע האחרון :wink:

עכשיו שמר יגיד שאנחנו גזענים :roll: מה רע בבן דדוד ( לך תסביר לו את ההבדל ) בנושאים ברורים הוא לא גמיש

ונשאר עומד על דעתו

אתה הולך לחטוף גם בשם הא האפליה והשיוויון ( אך זה הולך להיות כואב ) :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
התנועה היתה מוגבלת, אבל יכולתי ללכת עם כאבים.

למתבוננים מהצד זה נראה כאילו פגשתי איזה כושי בסמטה חשוכה בהארלם שביצע בי את זממו. :D

גם לי זה קרה אחרי אימון מחזורי עם אחד המורים התותחים שיש לנו בבויאר. (מקסים, למי שמכיר) גם שרירי הירך, וגם אלה של השוק היו מתוחים...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...