Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבלנו ידוע כרכב לא בטיחותי ממש, בוא נגיד רק שהבלנו מוציאה שם רע ליפניות:|

האלמרה תהיה בחירה הגיונית וטובה יותר, מצטרף להצעה.

נכון, הרכב משהו כמו כוכב או כוכב וחצי במבחני ריסוק.

הרכב אולי לא נוח, אבל הוא מאוד זריז, בנוי טוב ומאוד אמין.

ההורים שלי החזיקו כזאת במשך לא מעט שנים.

אני הייתי פוסל אותו רק בגלל הבטיחות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ערב טוב

בלנו רכב אמין מאוד, זריז, צריכת דלק משולבת עם הרבה פקקים 1:11 באוטומט.

חלקים לא יקרים, סחיר מאוד, כל החשמל הבסיסי (מראות חלונות נעילה) וכ"א + ABS בדגם הסופר.

נכון, הוא לא נוח, קצת מרעיש, לא בטיחותי, אבל אין משהו רע להגיד על ההגה שלו מכיוון שזה בסה"כ משפחתית שיוצרה

באמצע שנות ה - 90 כדי שתהיה אמינה וזריזה.. וזהו בערך.

מכאן ועד הנאה מנהיגה וכו' הדרך מאוד ארוכה ובצדק. כמו שאמרתי, רק להגיע ממקום למקום.

במחירים שלו היום הוא אוטו ששווה לשקול ואפילו רק בשביל שלא לראות את הדשבורד המכוער של האלמרה.

והוא לא רועש כמו שאתם חושבים. יש למנועים החשמליים בחלונות נטייה להיחלש לאחר מספר שנים ולכן החלון לא נסגר כמו שצריך ובכביש מהיר נשמעים הרבה רעשים שאת רובם אפשר לפתור ע"י טיפול בחלון שיעלה עד הסוף.

אלי

פורסם

רוב הפחנויות היפניות בשנתונים שציינת יהיו רועשות

(אחת יותר, אחת עוד יותר) ולא יגיעו לרמת בטיחות סבירה.

הונדה סיוויק וטויוטה קורולה הציעו רמת בטיחות טובות יחסית ליפניות מקבילות (מ-98 בשניהם).

ובאחת מיהן הייתי בוחר, למרות שמחירן יכול להיות יקר יותר (לא בהרבה). כמובן שחשוב לחפש רכב שמור,שלא עבר תאונות.

לגבי האלמרה. רכב אמין, שבארץ פחות פופולארי ממתחרות, מסיבה לא מוצדקת. אני כבעלים של 323, לא חושב שהיא טובה יותר.

חסרונה מול שתי אלו שציינתי קודם: מוניטין, זמינות כוח (בגלל מבנה המנוע) וכמובן בטיחות.

לגבי בלנו. אמינות בסיסית טובה, ידועה כגרוע בכל מבחני הבטיחות. הפלסטיקים של תא הנוסעים עדינים מידי, ושבירים.

בהצלחה

פורסם

לסיכום אני מקווה שהבנת שבלנו זה לא בחירה חכמה ויש אלטרנטיבות בטוחות ובנויות טוב יותר כמו הקורולה.

תבדוק לגבי האופצייה הזאת, ותוסיף לרשימה את הלאנטיס גם.

פורסם

בלנו רכב מצוין מכל הבחינות יחסית לרכב מהשנים האלו! אני גם אמכור את שלי בקרוב, במצב מצוין, עם 0 תקלות, מטופל בצורה המוקפדת והמקצועית ביותר. למי שיש שאלות לגבי הבלנו בכללי או מעונין לקנות, אשמח לענות בפרטי!

מהודעה זו הוסרו נקודות מיותרות ונוספו סימני פיסוק תקניים.

• תוכן חדש...