Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה מרצדס se 280 שנת 1985, הרכב נוסע עם טסט לחודש הבא מצב מכני מצויין הרכב עבר פחחות אך צריך לעשות לו צבע וקוסמטיקה מבפנים, עלה לארץ ב1995 ביבוא אישי מגרמניה.

תוספות: וו גרירה מקורי מהמפעל, ריפוד עוד שחור, גנטים רחבים עם מגנזיום, הדגם הארוך והנמוך שאין הרבה כאלה.

צמיגים חדשים אלטרנטור חדש מצבר חדש .

מוכר את הרכב עקב חוסר זמן הרכב עומד בחניה ולא זז.

נמכר למרבה במחיר.

לתת הצעות בהודעה פרטית או בטלפון 0526073167

Oo oO

Seat ibiza 1.4 5D 14' BMW compact e46

• תגובות 4.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פרינץ 3, שנת ייצור 1961, רשומה כרכב אספנות.

המכונית לפני שיפוץ.

שלמה מבחינה מכנית, כולל כל המכלולים, למעט נזקים הנראים בתמונה המצורפת.

ניתן ליצור קשר בה"פ.

אילן

IMG_2917.JPG

the macro world of micro cars

פורסם
יש לי הזדמנות מעולה לקנות אוטו שאני רוצה, ולכן פרוייקט ההארדטופ שלי מוצע למכירה (אני צריך את הכסף ואת החנייה לאוטו החדש).

פרטי הרכב: סובארו הארדטופ שנת 78, אוטמטית מנוע 1.6. אני לא זוכר איזה יד אני אבל זה לא באמת משנה.

הרכב נמצא אצלי בתהליך שיפוץ ארוך ומתמשך אבל הוא עדיין לא מוכן ויש לעשות עוד עבודה בשביל לסיים את הפרוייקט.

מבחינה מכאנית כל המכלולים רועננו.

ברקסים:

צלחות חדשות

רפידות חדשות

קאליפרים אחרי שיפוץ

צינורות גמישים חדשים בכל הרכב

צינורות קשיחים הוחלפו כמעט כולם

משאבת מרכזית שופצה

דראמים אחרי חריטות והחלפת מייסבים

סנדלים חדשים

משאבות בלם חדשות מאחורה.

הגה:

מסרק הגה שופץ

תפוחי הגה חדשים

בולג'וינטים חדשים

בושינגים חדשים למוט מייצב קדמי

גומיות חובקים חדשות למסרק

מתלים:

בולמי מונרו חדשים מאחורה

בולמים קדמיים נבדקו והם תקינים נכון ללפני שנה

מע' קירור:

רדיאטור חדש של טנדר מלפני כמה שנים

המערכת מלאה בנוזל קירור איכותי (יותר טוב מפרסטון)

רועננה כל הצנרת

שתי ונטות דקות בעלות ספיקה גבוהה מורכבות על הרדיאטור

מערכת פליטה:

צנרת חדשה מהמנוע עד הדוד האחורי

יש טיפה רקבונות בצנרת מאחורי הדוד האחורי

אני מארגן לקונה דוד אחורי חדש ע"מ להשלים את כל המערכת לחלקים חדשים.

מנוע וגיר:

מקוריים במצב טוב מאוד

קרבורטור עבר שיפוץ

צנרת דלק עברה ריענון.

ציריות חדשות על הרכב.

בודי:

הרצפה ברכב הייתה רקובה, נחתכה כולה החוצה ובוצעו טלאים איכותיים.

יש עוד עבודה על הבודי כולל טלאים במקומות מסויימים - סדר גודל של 7-8 אלף שקל.

השלמתי לרכב את כל הניקלים, יש לא מעט והשגתי את כולם. החלקים שהיו חסרים/שבורים הוחלפו לחדשים (פנסים מסגרות פנס וכו') מה שעדיין לא מורכב ינתן לקונה בקופסה מקורית של סובארו.

אינטריור:

לצורך החלפת הרצפה כל פנים הרכב פורק ועבר ניקוי, כרגע מאוחסן בארגזים.

לכל המושבים נתפר סט כיסויים מעור אדום/שחור כולל הרכבה איכותית מתחת למנגנונים, כל המנגנונים עברו ניקוי ושימון.

מה יש עוד לעשות ברכב:

1. להחליף ניפל סורר בצינור ברקס קשיח אחורי ימני (אחד משני הצינורות היחידים שלא הוחלפו) ולנקז אוויר בברקסים.

2. לגמור פחחות וצבע - קיבלתי כמה הצעות מפחחים שיודעים לעבוד באיזור 7-8 אלף שקל.

3. לחדש דיפוני דלתות ולהרכיב אינטריור מחדש.

4. פינישים (החלפת שמנים, ושיפצורים שונים).

עם הרכב תינתן רביעיית ג'אנטים מגנזיום של XT (ג'אנטים H).

המחיר המבוקש 15,000 ש"ח. המחיר לא גמיש. ברכב הושקעו המון זמן וכסף ואני לא מתכוון לקבל אותם חזרה, אבל המחיר הוא כזה שמשתלם לי למכור את הרכב תמורתו ולקנות את האוטו האחר שאני רוצה ולכן הרכב לא ימכר בפחות.

יש המון תמונות מתהליך השיפוץ ואני מעלה לכאן מקבץ מייצג שמדגים את העובדה שבוצעה על הרכב.

אפשר ליצור איתי קשר ב054-6543016. ירון.

יאללה, איפה כל מי שביקש ממני בשנים האחרונות לעזור לו למצוא אוטו כזה???

פורסם

חיפושית ברחובות למכירה.

050-9988152

אין לי קשר אל הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ג' אמ סי וואנדורה 4x4 שנת 93 ,רכשתי את הרכב ליפני חצי שנה למטרות עיסוק שלא יצא אל הפועל,הרכב נדיר ובמצב מדהים! הרכב עם 107K על השעון,כמו שרואים בתמונות יש גג מאוד מוגבה ובנוסף יש על הגג ,גג נוסף מאלומיניום שניפתח למירפסת:wink:,ברכב יש מערכת חשמל 220V ,מזגן של הרכב+מזגן ביתי,יש ארון עבודה מימתכת (מיוחד לשטח עם מגירות נינעלות) יש גם הכנה למיטה ,רכשתי את הרכב ב-40K ומבקש 35K בלבד.

attachment.php?attachmentid=282928&stc=1&thumb=1&d=1334582550 attachment.php?attachmentid=282929&stc=1&thumb=1&d=1334582550

פורסם

בחיית, צלם את ההכנה למיטה שנבין מה זה. :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ג' אמ סי וואנדורה 4x4 שנת 93 ,רכשתי את הרכב ליפני חצי שנה למטרות עיסוק שלא יצא אל הפועל,הרכב נדיר ובמצב מדהים! הרכב עם 107K על השעון,כמו שרואים בתמונות יש גג מאוד מוגבה ובנוסף יש על הגג ,גג נוסף מאלומיניום שניפתח למירפסת:wink:,ברכב יש מערכת חשמל 220V ,מזגן של הרכב+מזגן ביתי,יש ארון עבודה מימתכת (מיוחד לשטח עם מגירות נינעלות) יש גם הכנה למיטה ,רכשתי את הרכב ב-40K ומבקש 35K בלבד.

attachment.php?attachmentid=282928&stc=1&thumb=1&d=1334582550 attachment.php?attachmentid=282929&stc=1&thumb=1&d=1334582550

קנית אותו בעזרת הפירסום שלי?

אלה התמונות שאני אז צילמתי

פורסם

למכירה אופנוע מיני בייק לנוער,XR 75 שנת 78,בסיום שיפוץ,כלי מניע ונוסע,מפלצת קטנה ומפתיעה,אחרי מנוע עליון,שסתומים חדשים,

צמיג אחורי חדש.5000 ש"ח,(יש כיסא ופיירינג,אני אעלה תמונה עם הכיסא יותר מאוחר,הוא בבית דפוס למדבקות...)

0524843776

DSCF5676.jpg

DSCF5677.jpg

DSCF5678.jpg

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם
עם היא הולכת לברזל אני מוכן לקנות במחיר ברזל כדי לשמר את האוטו...

יש באזור ראש העין פיאט 238 שהולכת לברזל ממש בימים אלו ( אם לא הלכה כבר).. אתה יותר ממוזמן להציל אותה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
יש באזור ראש העין פיאט 238 שהולכת לברזל ממש בימים אלו ( אם לא הלכה כבר).. אתה יותר ממוזמן להציל אותה

במגרש הברזל שבכניסה המזרחית של רה"ע (מכיוון פארק סיבל) יש גם רנו וואן ענתיקה (כמו זאת שעומדת כגזלן במחסום של צוקי דרגות בים המלח). רכב נדיר שנראה כי הולך לברזל וחבל....

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

חבר מוכר פורד מוסטאנג שנת 80 , האוטו היה אמור להיות לפרוייקט אבל בגלל החוסר זמן הוא כבר עומד שנתיים וסתם צובר אבק .

יש את כל החלקים של האוטו חוץ מהסלון ,מנוע 2.4 .

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

תמונה של הרכב וודאי תועיל .

חבר מוכר פורד מוסטאנג שנת 80 , האוטו היה אמור להיות לפרוייקט אבל בגלל החוסר זמן הוא כבר עומד שנתיים וסתם צובר אבק .

יש את כל החלקים של האוטו חוץ מהסלון ,מנוע 2.4 .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...