Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת ברגע שיש מצלמת מהירות ועברתי אותה במהירות חוקית כמה מטר לאחר מכן היא ממשיכה לצלם?

והאם היא מודדת את המהירות לפני מעבר המצלמה או אחרי?

פורסם

עם נסעת במהירות חוקית היא לא צילמה אותך, והיא מצלמת אחרי שאתה עובר את עמוד המצלמה, זאת אומרת את מספר הרכב מאחורה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

השאלה שלי היא מהיכן מלפני המצלמה או ברגע שאני חוצה אותה היא מודדת את המהירות? ומתי אני יכול להאיץ ברגע שעקפתי אותה?

פורסם

אני לא יודע על איזה רכב אתה נוהג, אבל כל עוד אתה לא נוהג על רכב באמת מהיר - זה לא ממש משנה.

מהרגע בו חלפת על פני המכמונות במהירות חוקית למהדרין ועד הרגע בו הרכב שלך יגיע למהירות צילום אתה תתרחק מספיק מהמכמונות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עדיין לא ברור עוד אנשים כמה מתי אני יכול להאיץ? ומהיכן מצלמת המהירות מודדת לפני חציית המצלמה או לאחר מכן?

פורסם

המצלמה מודדת תוך כדי צילום. ובקשר לשאלה השניה, תעבור את הצלמה תספורעד 5 ותאיץ

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...