Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ואין לך אינדיקציה לגבי קושי סיבוב סביר קשה לשלול בעיה של משהו מונע מהתוף להסתובב.

הדבר הטוב ביותר היה להפעיל את המנוע קבוע ולראות אם הוא מצליח לסובב את התוף. זה יהיה קצת קשה ללא ידע טוב בחשמל.

פורסם

אני לא מכיר את המכונה הספציפית אבל יכול מאוד להיות שמדובר במנוע בעל 2 מהירויות ולכן סחיטה טובה לא מעידה בהכרח על מנוע תקין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עדכון קצר

התייעצות עם "ה-דוקטור" ועם בעל מקצוע נוסף הביאה לאבחון מדוייק של הבעיה -

למכונה יש שני קבלים - אחד אחראי להתנעת המנוע בעבדה רגילה, השני להתנעת המנוע לסחיטה.

guess what?

הקבל שאחראי על פעולת השטיפה נזל ומת...

הקבל הוחלף על ידי על ידי פירוק דפנות המכונה והקריסטל הותיקה שלנו שבה לעבוד בשמחה ובששון :)

תודה לכל מי שענה [ובעיקר לשי ומרק] על היעוץ והתמיכה

[ותודה נוספת לאסף O על ההצעה הנדיבה]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הקדמת אותי.

רציתי לכתוב לך על הקבלים (ופתחתי גם על זה שרשור מעליך)

אבל אני שמח שהסתדרת.

אגב - איפה קנית את הקבלים? כמה הם עלו ואיפה בדיוק הם מתחברים? (יש לי ליידי קריסטל אבל זה אותו דבר)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
הקדמת אותי.

רציתי לכתוב לך על הקבלים (ופתחתי גם על זה שרשור מעליך)

אבל אני שמח שהסתדרת.

אגב - איפה קנית את הקבלים? כמה הם עלו ואיפה בדיוק הם מתחברים? (יש לי ליידי קריסטל אבל זה אותו דבר)

אני יודע שזו שאלה ישנה לאללה -אבל במקרה נתקלתי בה -

את הקבלים קנו עבורי בתל אביב, ליד החבר'ה האלה שמוכרים מכשירי חשמל לבנים "משופצים" - יש שם חנות שמתסעקת בזה, סביב התחנה המרכזית החדשה.

המחיר היה גרושים, 30 שקל אא"ט, והקבלים עצמם יושבים בפינה התחתונה של המכונה - נדרשתי לפרק את הכיסוי משני הצדדים כדי להגיע אליהם - מחוברים בעזרת תנינים - פשוט מנתקים מהחשמל, מוודאים שהם פרוקים, מושכים את התנינים והופ - שמים את החדש.

הקבל עצמו מוחזק על ידי גומיה [?!?!]

זהו

לטובת המחפשים שבדרך

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...