Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, קצת פרטים על הכבלים עליהם דיברתי בהודעה הקודמת.

הכבלים המדוברים הם כבלי RCA שהייתי משתמש בהם בעבודה להמון מטרות והחלטתי לנסות אותם אצלי והופתעתי ממש לטובה.

ברכבי מותקנים 2 זוגות RCA באורך 5 מטר מהסוג הזה ואין שום תופעה כמו רעשי אלטרנטור והאיכות מצויינת. חיברתי לשם השוואה זוג כבלים של רוקפורד TWISTED PAIR ונשמע הבדל קל לטובת הכבלים הכחולים בהם השתמשתי.

מס' תמונות של הכבלים:

dscf7131qj7.jpg

dscf7133hi1.jpg

dscf7134wj2.jpg

dscf7135la8.jpg

הכבלים דיי עבים (קחו את זה בחשבון שכן לא פשוט להריץ כמות מהם ברכב בצורה נוחה).

כמו כן הראש שלהם מתכתי ומוברג אל הקצה שלו, כך שאין סיכוי ליצור נתק של החוט מראש הכבל במשיכה חזקה של ראש הכבל בניתוק ממגבר לדוגמא.

קיים כבל בדיוק מהסוג הזה שהינו בעל חיבור PL3.5 בצד אחד ו2 RCA בצידו השני. הכבל הזה מורכב אצלי במערכת הביתית כבר מעל לשנה וחצי והציג איכות ועמידות שלא הציגו עשרות כבלים שהוחלפו כאן לפניו (חלקם עלו 150+ ש"ח).

בכל אופן, אוכל להשיג לכם מחירים טובים בעבור הכבלים האלה. אני חושב שהמחיר ליחידה ממה שאתם צריכים יעלה סביב ה20-30 ש"ח ליחידה. אם תרצו אשמח לבדוק בעבודה מהיכן אנחנו מזמינים את הכבלים האלה ולגלגל הלאה הזמנה.

לילה טוב:-)

פורסם

יש לך תמונה של הצד השני ? אנחנו צריכים מחברי PL קטנים שהם לא עבים מידי אחרת זה לא יכנס אחד ליד השני

אני צריך 4 כאלו, אדגר צריך עוד 4 כאלו,

ניר צריך 1 כזה לדעתי

בארט רשם פה שצריך 4 כאלו לדעתי.

פורסם

מנסיון שלי עם PL מומלץ או מחבר ארוך דק, או פינתי(שהם כמעט תמיד דקים).כדי שכולם יתאימו כמו שעתיד אמר. אבל אם זה כבלים קאסטום אז אני בטוח שאפשר לבקש מהחברה לעשות את זה. נשמע לי כמו אחלה פיתרון.

וכן,אני צריך 4(3 לרכב, אחד לבית:wink:).

נ.ב. מצאתי כבלים כאלה(PL3.5 ל 2RCA) של GPT, שרשום עליהם "מחברים מצופי זהב." מישהו התנסה עם הכבלים ו\או החברה?(עולים 40 שקל ליחידה)

פורסם

החברה לא מעניינת אל תאמין במותג תאמין במה שאתה רואה

אם זה כבל עבה ונראה איכותי והקונקטורים נראים מאסביים וטובים נגמר הסיפור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

איך פספסתי את השרשור הזה?! :roll:

האם יש חדש תחת השמש בנושא? יש משהו קבוצתי באופק?

עכשיו, תוך כדי חיפוש בפורום אחר המלצה לכבלים כאלו, מצאתי את השרשור הזה.

הכל כבר יושב בבית וממתין להתקנה מזה שבועיים. אני מתכנן התקנה ביום שישי הקרוב, ככה שארכוש כבלים בחמישי בבוקר.

שיניתי קצת את תוכנית ההתקנה הפיזית ברכב, ויוצא כרגע שהמגבר והמחשב צמודים אחד לשני ואני אזדקק לכבלים באורך של 60 ס"מ בערך. אשמח לדעת אם יש חדש, אחרת כנראה שאמצא את עצמי מטייל לדקדה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...