Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל רמקול תופס ערוץ, 4 ערוצים,

סאב יתפוס בגישור 2 ערוצים,

כלומר 6.

ז"א, או שאתה קונה סט קומפוננט וסאב או קונה מונו

פורסם

כמה טוב שכדאי לקרוא את ה כותרת פעמים.:wink:

חשבתי על שני רמקולים בראש!

חבל שלא כתבת הכל כבר בתוכן ההודעה!!

כאמור מגבר שישה ערוצים,כאשר מומלץ לפרק את החבילה ל שני מגברים שונים.

מה התקציב והרכיבים? יהיה יותר מקל להמליץ!

ג'ובני

פורסם

ג'ובני

כדי לחבר 4 רמקולים צריך מגבר בעל 4 יציאות. במידה ונרצה גם לחבר סאב אז נצטרך מגבר מונובלור או 2 יציאות נוספות במגבר ולגשר אותן. אז סה"כ מקבלים 6 יציאות. כלומר על מנת לחבר 4 רמקולים וסאב למגבר אחד אז צריך מגבר בעל 6 יציאות!

tzahi101

על מנת לענות על שאלתך בנוגע להספק של מגבר תענה קודם על שאלה הבאה:

איזה רמקולים וסאב יש לך או שאתה מתכנן לרכוש ואז יהיה אפשר לענות על שאלתך.

אלכס.

עריכה:

אלכסנדר80 וג'ובני אתם זריזים :)

פורסם

בזמן שפותח השירשור יצא לטיול אני ידחף שאלה: (ברשותכם)

יש לי מגבר די חזק, כיצד בדיוק אני מחבר לו 4 רמקולים וסאב?

בHU יש 2 יציאות (אחורה וקדימה). איך זה פועל? לחבר את הקדמיים והאחוריים על אותם ערוצים במגבר?

פורסם

חברים, למה מגבר 6 ערוצים?

הרי סאב תופס ערוץ אחד - משמע מגבר 5 ערוצים יספיק.

אל תשכחו שסאב הוא מונו ולא סטריאו.

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

בגדול אתה צודק. אבל כשנאמר 6 ערוצים הכוונה הייתה לכך ש-2 ערוצים מגושרים נותנים הספק גדול יותר לעומת ערוץ בודד. כמובן שאם הערוץ ה-5 במגבר 5 ערוצים יודע לספק הספק מספיק כדי לחבר אליו סאב אז אין צורך במגבר 6 ערוצים.

פורסם

תשמעו זה לא רק בעיה של מקום פיזית במגבר (אם רוצים להימנע מלהכניס 2 רמקולים לאותו ערוץ)

אלא זה בעיה של הגדרות וכיוונים! אם אני יחבר רמקול רגיל לערוצים שלאחד מהם מחובר הסאב, הם יקלטו את כל ההגדרות שלו וזה ממש ממש לא רצוי

פורסם

אני חושב לעצמי מה כתבת פה.

"כמה יציאות צריך למגבר עבור 4 רמקולים + סאב?"

כמה נירא לך? לי נירא 5 ערוצים

כל רמקול יציאה אחת וסאב יציאה מונו בניפרד

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

וואו, יצאתי לראות סרט וחזרתי ומה שהולך פה...

תודה לכל העונים, השאלה שלי התחילה בגלל שראיתי שיש אנשים עם מערכות רציניות שמחזיקים מגבר 4 ערוצים... ולא הבנתי איך הם יכולים לחבר את כל הרמקולים האלה למגבר אחד

אני כרגע רוצה להשקיע עוד כ-2500 ש"ח ברמקולים+מגבר+סאב... אם יש למישהו המלצות אני אשמח

• תוכן חדש...